nisel lih tolk nov na forumu. sem tomaz prihajam iz severne primorske. vecino casa v ljubljani delo pa to,...
ravnokar sem to nabavu za lepe soncne trenutku
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
@schorpion75...
Lahko poveš koliko ima prevoženih?. Zanimajo me namreč gume. Na posnetku izgledajo v še kar solidnem stanju. To so CST ABUZZ in resno razmišljam pri naslednji menjavi gum, da bi vzel takšne!
Sun-F so res odlične gume za ta denar in v kolikor ne bo drugače...definitivno vzamem enake!
Ampak CST ABUZZ sem vozil in se mi zdi odlična guma za vse površine...še najbolj pa me je presenetila v snegu...res odlično!
No sicer pa....ko bo čas bomo razmislili kako in kaj!
vidim da vi kar dobro poznate ta motor.
in verjamem da je stvar zelo dobra se registrirat pa kufre morem gor zmontirat da se bo zadi sedelo kot v fotelju.
pol pa bo
aja gume pa baje da so se taprve gor. to bo bolj jaka znal povedat ka ga je servisiral.
Gume so ziher ta prve gor, zato sem vprašal za kilometre, ker me zanima kako se držijo. Sicer pa je bil to moj prvi motor in sem bil tudi prvi lastnik.
O motorju lahko rečem (dokler je bil v moji lasti), da je bil za začetek zelo soliden. Morda malce okoren zaradi velikosti, kar pa ima tudi svojo prednost in udobje. Presenetljivo stabilen (predvsem bočno), solidne izdelave, ni pa seveda to motor za SXC...baše ga le teža (cca 380kg.) Drugače pa Kitajc kot Kitajc...redna kontrola gibljivih delov...delov načeloma dovolj v vsaki agro trgovini!
Za ta denar čisto ok!
Nekih presežkov ni za pričakovati, drugače pa čisto solidna zadeva. Če ga je imel v rokah Jaka načeloma ne bi smelo bit nič narobe!
V vsakem primeru želim varno vožnjo in obilo užitkov!
baje da ja... sej to je to kitajc ku kitajc sam pomoje mi bo to kar zdrzalo z prejsnjim sem mel same probleme.
takoj ko smo "creva" odstranili sej e zacelo sravfanje
kolker sem ga pelu je to jaguar proti mojemu prejsnjemu res pa je da sem naredu cca 2 km.
cakam na kufre 150litrskega iz nemcije pa da pol vse skup naredim se zavarovanje,...
je malo dolg sam to ni ovira sam da je udoben pa da bom lahko kako poleno prpelu (10 metrske smrekice)