Kymco MXU 500i IRS
Kymco MXU 500i IRS
Do sedaj prevozil 340 km. Večinoma vozim po terenu kjer je prav domač . Čeprav se še vdeluje(ni odprt...) premaguje ovire brez težav . Poskusil sem že veliko terenov od kamenja,makadama, blata.... Vse pelje brez večjih problemov . Po asfaltu je tudi lepo vozen le malo višja končna mu manjka . Ko bo odprt se nadaljuje ....
Včasih je sneta sekira , včasih pa taporišče?!
Re: Kymco MXU 500i IRS
Do sedaj je 525 km . 25 delavnih ur . Kar ne morem verjet da sem toliko časa preživel na štirikolki . Saj se mi je vsakič ko sem sedel nanj zdelo da teče čas zelo hitro . Mašina gre na prvi servis tko da bomo videli česa je sposoben , meni sicer manjka malo več moči v hrib in kak power drift , komaj čakam 
No pa smo že skorej na 1000 km . Po odprtju se zdi da je oživelo 70% konj . Pelje se ga dosti lepše še posebej se to čuti v pospeševanju . Končna je 90km/h tako da je potovalna komot 80-85(motor ne tuli in držiš 1/3 gasa da vzdržuješ hitrost). Poraba je od 5l na 101km do 10l na delavno uro. Na terenu je prava zverina . Premaga skoraj vse ovire na svoji poti . Vinč sem uporabil 2x , enkrat za odmaknit drevo s ceste in enkrat ker sem ostal na podtem drevesu z vsemi 4 kolesi od tal. Blato , makadam , skale vse premaga brez problema . Najbolj uživam v na kakem makadamu kjer prav lepo pelje počez .
Zdaj imam za sabo že 4000 km na mojem kymkotu . Peljem se zelo lepo še posebej kadar se da driftat po kakem makadamu ali pa rit po blatu . Malo je treba zbrat poguma in se odpravit na kako avanturo v blato in vodo(pravi muding).
Zadevica premaga skoraj vse ovire , če jih ne sem večinoma jaz kriv ker rijem kot nor(seveda
). potem pa se vkopa malo ga malo potreseš pa je nazaj akcija . Včasih se pripeljem domov kot kaka pošast iz močvirja . Užitki so popolni , uživam ko vidim kam vse se da prilest s tem strojčkom . Le malo me moti ker mam vse plastike podrsane , a toliko vej preskočenih hlodov kot je dal skoz je verjetno to normalno . Kar se tiče mehanike je pa kot nova , kot bi ga priprljal iz trgovine . Lepo je uživat na takem strojčku
))
Zadevica premaga skoraj vse ovire , če jih ne sem večinoma jaz kriv ker rijem kot nor(seveda
Mam mam sm moreš bit že talent z kej nložit tle gor 
-
lozinka
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Novo mesto
- Kontakt:
Poskušaj s tem:jojo17 napisal/-a:Mam mam sm moreš bit že talent z kej nložit tle gor
http://img.xgroup.si/