Počasi prihaja nova sezona tako da sem se prvo lotil servisa, menjava olja, oljnega filtra in pa hladilne tekočine. Olje sem dal od Moto-la 5100 10w40, olnji filter sem dal od Mann-a W63/3 in pa hladilno tekočino MOTUL Motocool Expert, tako da motor je pripravljen na novo sezono.
Kot sm že omenu sta mi uporabnik zinko in pa jerebtomy pomagala odpravit težavo z pretočnostjo olja, ker je problem pr tem motorju. Dans sem se lotu tega problema in izgleda takole:

Upam da je težava odpravljena. Imel sem mal problemov z tema dvema vijakoma za pretok olja (v sredini luknja in pa 2 luknji od strani) najprej sem z flomastrom označil na glavi vijaka kako poteka luknja, ko sm jih privijačil sta se luknji od vijaka in pa cevi grizli vedno je bil pretok zaprt, težavo sm rešu z bakrenimi podložkami tako da sta zdaj luknji v centru in pretok je na povno odprt

V načtru imam še montirati dnevne luči spredaj in pa zadaj bom zamenjal odsevni lučki z tem dvema, ki imata v sebi led žarnice http://www.ebay.com/itm/2-PCS-Car-ATV-S ... 0K&vxp=mtr vezal jih bom pa na glavno luč. Vse za bolšo vidnost na cesti
Lp