brp outy 800r xtp
Re: brp outy 800r xtp
on topic:
vikend turca... 180km različnega terena.
poziranje na enem od mostov domače izdelave na Pohorju

HE Fala

v Nedeljo pa na ogled konjske dirke

vikend turca... 180km različnega terena.
poziranje na enem od mostov domače izdelave na Pohorju

HE Fala

v Nedeljo pa na ogled konjske dirke

2011 Shineray 300 xy hitro prodan..
2012 Can Am outy 800r max..... bo kr nekaj časa ostal...

Jay886 odlilčen atv!
V temi Vožnja sem videl, da si imel na atvju tudi platnene torbe, zdaj pa me zanima če mi lahko poveš modele teh torb(sprednje in zadnje) ter trgovino/e v kateri si kupil te torbe.
Ze v naprej se zahvaljujem za odgovor
V temi Vožnja sem videl, da si imel na atvju tudi platnene torbe, zdaj pa me zanima če mi lahko poveš modele teh torb(sprednje in zadnje) ter trgovino/e v kateri si kupil te torbe.
Ze v naprej se zahvaljujem za odgovor
torbe so 1a. Lepo pašejo in še cena je lepa. So iz uvoza, za več pa kontaktiraj uporabnika JAM

ta teden obrnil 9000km... še ni nič zapikalo
Nisem pa ravno planiral, da bom letos naredil 3 servisne intervale..
malo pretegovanja pred servisom

je bilo tudi blata in vitlanja... treba tud warna na čase ogret
malo pretegovanja pred servisom

je bilo tudi blata in vitlanja... treba tud warna na čase ogret

Bral sem te vaše debate in probal na svojem AC 700 dvignit prednja kolesa. Ni šans, razen, če je bila žena zadaj in v klanec ga je začelo dvigovati. Potem me je pa skoraj ubila in nisem več probal, ko je bila ona zraven.freshslo napisal/-a:
Ce gas do konca pritisnes gredo prva kolesa v luft, definitivno. Seveda, morajo pa imeti zadnja kolesa dober oprijem, da jih ne zavrti v prazno.
http://www.youtube.com/watch?v=FLKiqMBhFnM
Freshslo, tale s KQ je stopil na zadnji prtljažnik. Ni mi dalo miru, ker na yutube vidiš marsikaj in ne veš, če so motorji predelani. Dokler mi ta ni dal inspiracije
http://www.youtube.com/watch?v=LdYnH6XVnj0
Juuhuu, meni je včeraj uspelo 2 krat. Zdaj bom malo treniral, da ostanem dal časa na zadnjih in da ne padem na hrbet
AC 700 4x4
čuj, ta ded je skoraj krmilo ODTRGAL s cukanjem, da ga je spravil na zadnji pogon
drugače pa... renegade 1000, skače kot zajec na zadnje... brez kakšne pomoči. Samo palec je dovolj
glede mojega outya... počasi lezemo proti 10k km ... 500ur bo tudi hitro tu. Čelado dol, prede kot prvi dan. Samo redni servisi in gasa brez problemov. Počasi bom lahko res rekel, da je vreden vsakega CENTA!
Izoliral sem tudi komplet izpušno cev.. toplote na levi strani je sedaj dosti manj. Po dobrem mesecu dni še nobena cev ni pregorela
Iz USA sem tudi dobil quiet core za Izpuh.. -6dB in samo 2dB gaina vs original izpuh. Ravno prav bi temu rekli, sploh za fure X.
video z dušilcem
http://www.youtube.com/watch?v=LloAlt9n ... ature=plcp
drugače pa... renegade 1000, skače kot zajec na zadnje... brez kakšne pomoči. Samo palec je dovolj
glede mojega outya... počasi lezemo proti 10k km ... 500ur bo tudi hitro tu. Čelado dol, prede kot prvi dan. Samo redni servisi in gasa brez problemov. Počasi bom lahko res rekel, da je vreden vsakega CENTA!
Izoliral sem tudi komplet izpušno cev.. toplote na levi strani je sedaj dosti manj. Po dobrem mesecu dni še nobena cev ni pregorela
video z dušilcem
http://www.youtube.com/watch?v=LloAlt9n ... ature=plcp

Nad 700 ccm gredo praktično vsi na zadnja kolesa, s cukanjem pa ni šansjay886 napisal/-a:čuj, ta ded je skoraj krmilo ODTRGAL s cukanjem, da ga je spravil na zadnji pogon![]()
drugače pa... renegade 1000, skače kot zajec na zadnje... brez kakšne pomoči. Samo palec je dovolj![]()
AC 700 4x4
Zadnjič spremenil jay886, dne 12 Nov 2012, 13:05, skupaj popravljeno 1 krat.

- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
Ni mi jasno, zakaj v tako močne stroje tlačijo te jermenčke. Kot da nimajo to dobro rešeno v motornih saneh, kjer se dogaja bistveno več moči kot v 800tki.
Moram napisati, da je cena novega jermena zelo sprejemljiva proti Yamaharjem. Za grizza stane 210 €.
Moram napisati, da je cena novega jermena zelo sprejemljiva proti Yamaharjem. Za grizza stane 210 €.
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
pa si videl sploh, da je v saneh jermen skoraj x2 debeline in še precej daljši. Prostorsko se ne izide:) je pa res, da moč in težek palec tukaj precej načenja jermen... to nimaš kaj. Cena je kr okej... se dobijo good year jermeni za 45eur... ampak jaz ne rad experimentiram.. so pred mano že in se ni obneslo dobro 

- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
Če bi hoteli, bi b.p. stlačili not sankaški variomat. A potem žal ne bi prodali toliko jermenov, kot jih sedaj.
Osebno mi je najbolj všeč atv menjalnik od Honde 450 z dvojno sklopko in zobniki. Super mašinca, a popolnosti manjka še en cilinder.

Osebno mi je najbolj všeč atv menjalnik od Honde 450 z dvojno sklopko in zobniki. Super mašinca, a popolnosti manjka še en cilinder.

Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Ali si ga zamenjal na terenu ali so te šlepali? Jaz imam namreč 9800 km vendar samo 172 ur, pa me malo skrbi. Pa še bolj je obremenjen, ker vadim vožnjo po zadnjihjay886 napisal/-a:dvojni jermen za dva cilindra. Po 9400km 340ur in dveh letih je spustil dušo.
AC 700 4x4
ne rad izvajam posege na terenu.. pol bi že res mogla kriza bit
Spravili smo ga domov v garažo in potem lepo na delo.
Ure pa ti nekaj ne grejo skup. Kam si vinjeto skril, ker zgleda se samo po avtocesti voziš
Drugače pa... lahko da bo držal.. drugič spustil zelo predčasno.. čist odvisno. Moj je bil na oko NOV in še krepko v mejah normale pa je sam material popustil. Vsekakor pa bom tega spomladi menjal, ker se obetajo prave "panoramske" vožnje v tujini 
še slikce

original brp alu zaščita podvozja (tnx Jani )

na koncu še mazanje in "poliranje"

Ure pa ti nekaj ne grejo skup. Kam si vinjeto skril, ker zgleda se samo po avtocesti voziš
še slikce

original brp alu zaščita podvozja (tnx Jani )

na koncu še mazanje in "poliranje"

Zadnjih 500km sem opažal, da mi rahlo rosi na drugem cilindru testnilo pokrova ventilov... ni še bilo kritično, ampak sem raje prej menjal, da bo moped 100% v pripravljenosti.
tesnilo: 22eur in urco sedenja ob mopedu...

ostalo za sedaj BP....
tesnilo: 22eur in urco sedenja ob mopedu...

ostalo za sedaj BP....

- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Menges
- Kontakt:
Upam, da ti bo le tesnilo pomagalo. Jaz sem moral menjati plasticni pokrov, da je nehalo rositi. Ko sem zamenjal le tesnilo je bilo nekaj casa mir, vendar je spet zacelo. Zdaj pa je ze 3000km mir z rosenjem.
Oz. lahko bi resil tudi z malce tesnilne mase ali pa z podlozko na vijaku, da bi pokrov bolj stisnilo, ker so vijaki z distancniki, vendar so to vse bolj ceske variante, ampak cenejse.
Oz. lahko bi resil tudi z malce tesnilne mase ali pa z podlozko na vijaku, da bi pokrov bolj stisnilo, ker so vijaki z distancniki, vendar so to vse bolj ceske variante, ampak cenejse.
-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
imaš prav. Šanse, da bo poseg uspel samo z tesnilom so 50%. Se pa to več ali manj pojavlja v večini le na 800tkah, katere se dosti bolj grejejo kot ostali agregati.

nova sezona, nove pnevmatike... SUNF so bile gor manj kot eno leto in so naredile 7400km.. zadnje še 0.5cm profila sprednje nekaj več.
Tokrat na vrsti Maxxis big horn 26-9-12 in zadnje 26-12-12. Ta pnevmatika me je v vseh pogledih prepričala... sploh pa glede obrabe.. katero bi pri tem profilu pričakoval večjo pa začuda ni. Še po asfaltu se pelje odlično.

več slik pa, ko bodo fantje preko drave imeli minutko dve
Tokrat na vrsti Maxxis big horn 26-9-12 in zadnje 26-12-12. Ta pnevmatika me je v vseh pogledih prepričala... sploh pa glede obrabe.. katero bi pri tem profilu pričakoval večjo pa začuda ni. Še po asfaltu se pelje odlično.

več slik pa, ko bodo fantje preko drave imeli minutko dve

-
amg skupina
- Obiskovalec
- Reactions:
maxxis 26" vs kitajski 26" Zdaj pa nevem, kdo se je zmotil pri dimenzijah. Če še moč agregatov tako podajajo potem so gotovi
Res pa je, da je big horn najvišja pnevmatika, če jo primerjamo z duro, sunf ,itp... In meni bo vsekakor na terenu prav prišel vsak mm višine.

25" vs 26"

25" vs 26"

-
amg skupina
- Obiskovalec
- Reactions:
Lepa razlika med 25 in 26! 
Bombardier Quest 650XT
Can Am Outlander 800R Max XT
Can Am Outlander 800R Max XT
Če to zmoto "pretvoriš" v več 10.000 prodanih gum, je prihranek pri materjalu kar velik. In zato je cena lahko nižja od konkurence. Kdor zana, pač zna.jay886 napisal/-a:maxxis 26" vs kitajski 26" Zdaj pa nevem, kdo se je zmotil pri dimenzijah.
=============================
http://vimeo.com/45896071
http://www.stirikolesniki.si/viewtopic.php?f=5&t=5655
http://www.stirikolesniki.si/viewtopic.php?f=5&t=4902
http://www.stirikolesniki.si/viewtopic.php?f=5&t=3964
+++++++++++++++++++++++++
http://vimeo.com/45896071
http://www.stirikolesniki.si/viewtopic.php?f=5&t=5655
http://www.stirikolesniki.si/viewtopic.php?f=5&t=4902
http://www.stirikolesniki.si/viewtopic.php?f=5&t=3964
+++++++++++++++++++++++++
Fantje še Kitajci so začel šparat kriza je kriza.
Ti ampak tele gume bodo pa za njivo orat tak hud profil majo
Ti ampak tele gume bodo pa za njivo orat tak hud profil majo
Adly 500s Forever