Po dveh letih abstinece in parih obiskih pri Jaku me je zopet zgrabilo. Tako sva danes z Jakom pripeljala tole beštijo iz dežele obeliskov ( MB )

Se iskreno opravičujem. Ob pogledu na neke čudne sive podolgovate (cca 4m visoke) železne škatle ob cesti sem bil prepričan, da sva v neki povsem drugi deželi.lakl napisal/-a:Za obisk štajerske prestolnice pa ne bi potreboval uvoznih dokumenov
Ampak sta pa prava Gorenjca....da bi pa poklicala pa niti slučajno kaj????jaka napisal/-a: Se iskreno opravičujem. Ob pogledu na neke čudne sive podolgovate (cca 4m visoke) železne škatle ob cesti sem bil prepričan, da sva v neki povsem drugi deželi.
Tega smo se najbolj bali, posebej zadnjega. In teden bi minil v mačku. Kot vidiš mi civava že visi za vratom z tisto švasarijo.BIF napisal/-a:...bi se dobro najedla in napila
jaka napisal/-a:Tega smo se najbolj bali, posebej zadnjega. In teden bi minil v mačku. Kot vidiš mi civava že visi za vratom z tisto švasarijo.BIF napisal/-a:...bi se dobro najedla in napila![]()
tdk napisal/-a:![]()
![]()
![]()
![]()
veliko varnih km....pa z bajo se na dvorišču pri meni pojavi da kakšno rečeva....in morda tudi![]()
![]()
![]()
lp tdk
no, sedaj boš kmalu ddr.... prvi dr. za cofote, drugi za bajeCivava napisal/-a: Tudi sam ne zaostajam veliko danes je bila na vrsti elektrika :
Pa tudi Naša4x4 se je nekaj smukala okoli mopeda![]()