Apache 450 supermoto
Apache 450 supermoto
Živijo,
da se še jaz predstavim....sem iz Jevnice in imam zgoraj napisano čudo na štirih kolesih.
Po kupljenemu kitajcu 250 ccm pred dvema letoma, mi je ta motorino povrnil veselje za štirikolesnik, po veliki zaslugi "mojega" serviserja Jakata...za enkrat nobenih problemov in v slabih dveh letih prevoženo 13.000 km, v glavnem cesta pa hribi okoli Janč.
Lep pozdrav vsem na forumu
Miran
da se še jaz predstavim....sem iz Jevnice in imam zgoraj napisano čudo na štirih kolesih.
Po kupljenemu kitajcu 250 ccm pred dvema letoma, mi je ta motorino povrnil veselje za štirikolesnik, po veliki zaslugi "mojega" serviserja Jakata...za enkrat nobenih problemov in v slabih dveh letih prevoženo 13.000 km, v glavnem cesta pa hribi okoli Janč.
Lep pozdrav vsem na forumu
Miran
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
Re: Apache 450 supermoto
Pozdravljen msimerus!
Lepo, da si si premisli (dobil ponovno voljo do štirikolesnikov)in si ponovno med nami. Mašina kolikor vem brez pripomb...naj ti služi in uživaj kolikor le lahko.
Lepo, da si si premisli (dobil ponovno voljo do štirikolesnikov)in si ponovno med nami. Mašina kolikor vem brez pripomb...naj ti služi in uživaj kolikor le lahko.
Živjo,tudi meni je apach vrnil veselje do štirikolesnikov
tako da te čisto razumem.
Naj ti še dolgo in dobro služi,pa veliko varnih km.
Naj ti še dolgo in dobro služi,pa veliko varnih km.
2011-2013 Shineray XY 300 STE- z veseljem prodan
2014-2015 KTM 640 LC4 SM -na žalost prodan
2013-2017 Access SP 450 R - žal prodan
2018-2021 BRP BAJA DS650X - tudi žal ni več v moji lasti](./images/smilies/eusa_wall.gif)
2014-2015 KTM 640 LC4 SM -na žalost prodan
2013-2017 Access SP 450 R - žal prodan
2018-2021 BRP BAJA DS650X - tudi žal ni več v moji lasti
Jaz pa sem prebiral hvale voznikov Rama 520 verjel nasedel in nabavil
in takoj prodal.Če je to to ne bi imel nikoli več štirikolesnika.
Fuji agregati so glasni in trmasi, ampak ko vse poklapa, se pa vrti pa vrti, na koncu območja popizdi čist. Potrebno je paziti na ketnco ventilov in podloške ventilov, da so v mejah, pa je dokazano kar neuničljiv.
Sem vozil že nekaj športakov, pa razen vzmetenja nimam pripomb. Za ta denar opravičil vložek tudi Dinli moj.
Sem vozil že nekaj športakov, pa razen vzmetenja nimam pripomb. Za ta denar opravičil vložek tudi Dinli moj.
saj jaz ga ne uporabljam samo kot športaka...me mora včasih tud po gobe pelat

- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Menges
- Kontakt:
to je pa imelo blizu 500kg, glede na role in avspuh 
-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
A tebi sploh kaksen ATV deluje? Arctic cat ti je tudi jermena trgal, kot bi bila iz papirja.delorto1 napisal/-a:Jaz pa sem prebiral hvale voznikov Rama 520 verjel nasedel in nabavilin takoj prodal.Če je to to ne bi imel nikoli več štirikolesnika.
-CanAm Outlander 1000 XT
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
Čestitke in seveda veliko varnih km!!
Moj je popolnoma enak;edino namesto Apache so napisi Access. Sicer imam prevoženih nekje 2300 km,kupljen nov leni poleti.;zaenkrat zelo zadovoljen z njim.
Je lepo opran in zglancan postavljen v sicer neogrevano garažo; pred mrazom bom vzel ven akumulator...ko bo pa kakšen sončen in manj mrzel dan...pa sem seveda vsaj malo na cesti
lp tdk
p.s. Vidim da su tudi gobar...tudi sam sem kar strasten gobar...in se včasih tudi z apačem zapeljem v gozd
Moj je popolnoma enak;edino namesto Apache so napisi Access. Sicer imam prevoženih nekje 2300 km,kupljen nov leni poleti.;zaenkrat zelo zadovoljen z njim.
Je lepo opran in zglancan postavljen v sicer neogrevano garažo; pred mrazom bom vzel ven akumulator...ko bo pa kakšen sončen in manj mrzel dan...pa sem seveda vsaj malo na cesti
lp tdk
p.s. Vidim da su tudi gobar...tudi sam sem kar strasten gobar...in se včasih tudi z apačem zapeljem v gozd
Zadnjič spremenil tdk, dne 22 Nov 2013, 17:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Verjetno bi še tomo vinkoviča fentalfreshslo napisal/-a:
A tebi sploh kaksen ATV deluje? Arctic cat ti je tudi jermena trgal, kot bi bila iz papirja.
Sedaj, ko ni več jermena od Daycota na mački dela, ko puška z jermenom drugega proizvajalca in novi lastnik pridno cepa kilometre.freshslo napisal/-a:A tebi sploh kaksen ATV deluje? Arctic cat ti je tudi jermena trgal, kot bi bila iz papirja.delorto1 napisal/-a:Jaz pa sem prebiral hvale voznikov Rama 520 verjel nasedel in nabavilin takoj prodal.Če je to to ne bi imel nikoli več štirikolesnika.
Kdo je rekel, da Ram ne deluje?Kapo dol agregatu(ni pa SMC)rodeo na cesti pa mi ni bil nič všeč.
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Škofa Loka
- Kontakt:
Glede rodea na cesti se je pa treba v nastavitev koloteka poglobiti. Pri cestakih z cestnimi gumami odločajo milimetri med lepo ali nemogočo vožnjo pa tudi pravilna izbira gum je odločujoča. Nič ne po pomaga , če imaš ene leve gume gor pa v nulo naštelan kolotek kajti eno brez drugega ne gre. Če se kdo spomni Cd flipovega rama sedaj gre že čez 30 000 km pa še ni bilo nobenih popravil razen servisov na mašini. Pa je od prvega dne navit . Če bi še kaj na estetiki in ergonomiji naredili bi bil pravi potovalnik.Kdo je rekel, da Ram ne deluje?Kapo dol agregatu(ni pa SMC)rodeo na cesti pa mi ni bil nič všeč.
Apači se pa kar dobro obnesejo čeprav se tudi kakšen gnil jajc nejde med njim .
Hm nastavitev kolotekov bi pričakoval ,da za 7000 eur naredijo v tovarni.Civava napisal/-a:Glede rodea na cesti se je pa treba v nastavitev koloteka poglobiti. Pri cestakih z cestnimi gumami odločajo milimetri med lepo ali nemogočo vožnjo pa tudi pravilna izbira gum je odločujoča. Nič ne po pomaga , če imaš ene leve gume gor pa v nulo naštelan kolotek kajti eno brez drugega ne gre. Če se kdo spomni Cd flipovega rama sedaj gre že čez 30 000 km pa še ni bilo nobenih popravil razen servisov na mašini. Pa je od prvega dne navit . Če bi še kaj na estetiki in ergonomiji naredili bi bil pravi potovalnik.Kdo je rekel, da Ram ne deluje?Kapo dol agregatu(ni pa SMC)rodeo na cesti pa mi ni bil nič všeč.
Apači se pa kar dobro obnesejo čeprav se tudi kakšen gnil jajc nejde med njim .
Pa še eno teoretično vprašanje...ali so res potrebne tako široke gume zadaj ???? ali je slučajno kdo kaj probal menjati na drugi profil ????
Hvala za odgovor
Hvala za odgovor
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Škofa Loka
- Kontakt:
Tvoja pričakovanja so nerealno velikaHm nastavitev kolotekov bi pričakoval ,da za 7000 eur naredijo v tovarni.
Niti ne ,do sedaj še karkoli sem imel peljal v mejah normale razen Shineray in Bashan katasrtofa Ram glede vožnje ni dosti boljš sem ga 150 kmhCivava napisal/-a:Tvoja pričakovanja so nerealno velikaHm nastavitev kolotekov bi pričakoval ,da za 7000 eur naredijo v tovarni.
Prvi kao malo boljši atv,ki sem ga imel je bil kymco 250 in se je foll lepo peljal ne glede na podlago,sem lahko skoraj v vsakem trenutki spustil belanco z eno roko in veselo na dolgo prčkal po nosu .Pri mojem ramu je bilo to junaško dejanje.
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Po tem napisanem ti pa tudi verjamem, da si hitro zakljucil, da je vzrok v Dayco jermenih ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
-CanAm Outlander 1000 XT
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
Če si pozabil, sem prosil mojstra Jakata za pomoč mu nesel vampe na ogled in po natančnem pregledu zaključil, da ni nič narobe . Ne vem za kaj zdaj z jermenom drugega proizvajalca Mačka deluje.freshslo napisal/-a:Po tem napisanem ti pa tudi verjamem, da si hitro zakljucil, da je vzrok v Dayco jermenih
-
golavsek65
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Prebold
Če z ramom ni nič narobe, je problem v vozniku.
Najprej mora voznik dobro peljati rama , šele potem bo ram dobro peljal voznika

Najprej mora voznik dobro peljati rama , šele potem bo ram dobro peljal voznika
golavsek65 napisal/-a:Najprej mora voznik dobro peljati rama , šele potem bo ram dobro peljal voznika

Popčkgolavsek65 napisal/-a:Če z ramom ni nič narobe, je problem v vozniku.![]()
Najprej mora voznik dobro peljati rama , šele potem bo ram dobro peljal voznika![]()

Gume zadaj so bile menjane.

freshslo napisal/-a:Po tem napisanem ti pa tudi verjamem, da si hitro zakljucil, da je vzrok v Dayco jermenih

Tu se vidi sledove od vijaka z katerim raztegneš jermenico pri menjavi jermena, no jermen nikoli ne pride do tam.

Tu je odlomljen delček jermenice po moje ne bi smelo uplivati?

Utrgalo je samo 1 jermen,ko je vozila žena,ostale tri so me tako motile vibracije, da sem vedno našel na koncu vzrok v jermenu.

Sedaj pa je vgrajen tale in dela kod puška.

Tudi na pušah ni bilo nobenih zračnosti?
Kaj ti deluje kaj tako slabo , da bi trgalo jermene?
No imam pa sedaj na KQ vgrajen Dayco XTX in upam,da vsaj za ta jermen tvoja drži .
Bi se strinjal iz tole trditvijo.golavsek65 napisal/-a:Če z ramom ni nič narobe, je problem v vozniku.![]()
Najprej mora voznik dobro peljati rama , šele potem bo ram dobro peljal voznika![]()
Pol je pa rama Jurko kupu pa ga je tut že prodal in presedlal na dvokolesnik-izgleda se je tudi njemu zameru.
Nisem pa imel prilike peljat pa čeprav mi je skoraj sosed-tako da nevem kaj bi bilo z ramom narobe.
Moj Adly 500 se čisto kull pelja res pa je da se delavci drugače peljejo-mislim da zaradi teže-glomaznosti
Oprosti ampak moraš pa res star bit da si tricikel vozil
LP
Adly 500s Forever
Ramček se mu ni nič zameril, samo počasi je postal prešvoh, zato sem presedlal na motor, ki gre še malce hitreje in tudi za daljše vožnje je malo boljši. Da se razumemo, ram je stroj in bo po mojem še naprej.