Svečka Access Apache 450
Svečka Access Apache 450
Pozdravljeni.
Na mojem Apacheju sm naletel na novo težavo (svečko). Bi mi lahko nekdo prosim razložil, kako jo najhitreje dobim ven?
In kje se svečka sploh nahaja.
Na mojem Apacheju sm naletel na novo težavo (svečko). Bi mi lahko nekdo prosim razložil, kako jo najhitreje dobim ven?
In kje se svečka sploh nahaja.
Zadnjič spremenil bkriko, dne 20 Nov 2016, 14:30, skupaj popravljeno 1 krat.
- catbrier
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: brežice
- Kontakt:
Re: Svečka Access Apache 450
Zivjo,svečka se nahaja na sredini pokrova ventilov,se pravi pod rezervoarjem,snemi stranske plastike in odsraufaj rezervoar goriva ter ga nagnil na stran da prideš z ključem zraven,seveda če imaš pravi ključ.... Je kar nekaj dela,upam da sem pomagal,lp
Najlepša hvala za odgovor. Motor sem razšraufal in tudi prišel do svečke. Je bilo pa kar veliko dela.
Še eno vprašanje. Kje ima Apache varovalke?
Še eno vprašanje. Kje ima Apache varovalke?
Danes sem svečko zamenjal in tudi probal. Vendar brez uspeha. Motor še vedno noče užgati. Sem pa motor kurbljal kar nekaj časa in je celo za 1 sekundo užgau. Bi lahko bil mogoče kriv "furgazer"?
Zadnjič spremenil bkriko, dne 20 Nov 2016, 14:31, skupaj popravljeno 1 krat.
En majčken nasvetek.
Pelji tale tvoj x k x mojstru pa bo motor spet vžgal.
Ne brkljat po njem ker bo več narobe kot prav.
Lepo je če te zanima tehnika ampak popolnoma brez osnovnega vedenja o motoroznanstvu boš naredil tak dar mar, da bo imel mehanik trikrat več dela kot je potrebno. Pa stroški so potem tudi potrojeni.
Pelji tale tvoj x k x mojstru pa bo motor spet vžgal.
Ne brkljat po njem ker bo več narobe kot prav.
Lepo je če te zanima tehnika ampak popolnoma brez osnovnega vedenja o motoroznanstvu boš naredil tak dar mar, da bo imel mehanik trikrat več dela kot je potrebno. Pa stroški so potem tudi potrojeni.
Smc ram 520 rr
Smc Jumbo 301
Ligier be four 220
Smc Jumbo 301
Ligier be four 220
Zdravo.
Spet imam eno težavo. Ali je imel kdo na Apacheju problem z vžigom? Namreč,motor tudi če priklopim na akumulator ne bo vžgal. Vžge le če ga na "roke" porinim. Ali pa če je motor topli. Zgodilo se mi je tudi to,da sem motor porinil vendar ni vžgal, ampak ko sem ga probal z el. vžigom je pa takoj. Kaj bi lahko bilo narobe?
Spet imam eno težavo. Ali je imel kdo na Apacheju problem z vžigom? Namreč,motor tudi če priklopim na akumulator ne bo vžgal. Vžge le če ga na "roke" porinim. Ali pa če je motor topli. Zgodilo se mi je tudi to,da sem motor porinil vendar ni vžgal, ampak ko sem ga probal z el. vžigom je pa takoj. Kaj bi lahko bilo narobe?