XXXL napisal/-a: Tvoj Linhaj je cel doma narejen pa od MRC-ja bagi je na cross progi hitrejši od moje LEGO-YFZ, ki potrebuje še vsaj 50% več KM za učinkovito norenje po cross progi.
Na linhaiu nisem sam naredil nič razen sprememb in pa CDIja, ki še ni v funkciji. Sem pam delal stvari, ki niso vsakdanje zato sem jih objavil, če bodo komu zanimive. MRC bugy je pa komplet z okvirjem zvarjen DOMA.
Glede primerjave , kdo je hitrejši na cross progi je itak brezvezna.
Sem samo hotel razčistit, kaj je narejeno in kaj sestavljeno. Tukaj je ogromna razlika in naprimer tebe in Medota potem tlačiti v isti koš, kako sta delala avteke, je neumestno in tudi nepošteno.
pa to, da friziram Linhaia je tudi nepomembno- na koncu bo krepko počasnejši od vseh vaših ultra dirkalnikov. pa me ne zanima.
Nimam kompleksov glede dolžine in mi ni treba dirkat. Se samo včasih za dušo malo znorim in za dušo delam Linhaia, ki ga nihče niti povohat ni hotel.
Glede buldožerja, narejenega doma- lahko se oglasiš na eno oksurzijo, pa boš morda videl še kaj bolj zanimivega in tehnično zahtevnega, pazi, NAREJENEGA DOMA