Barossa SH 250R

Predelave, zunanja obdelava, izboljšave, dodatki,...

Odgovori
Vrsho
Začetnik
Reactions:

Barossa SH 250R

Odgovor Napisal/-a Vrsho » 03 Maj 2007, 12:11

Kupil sem Barosso SilverHawk 250R staro eno leto in imam par vprašanj. Verjetno je kakšno čist butasto ampak vprašati ni greh.

Bi se dalo na Barosso montirati kazalnik koliko goriva je še v rezervoarju? In pa recimo prikazovalnik v kateri prestavi imaš? Odveč ne bi bila tudi ura a to seveda lahko rešim z eno mini uro, ki bi jo pritrdil na balanco. Malo sem gledal v Louisovem katalogu pa zaradi moje slabe nemščine ne razumem prav veliko.

Kako bi izgledalo, da bi imel namesto običajnih žmigavcev, žmigavce vgrajene v vzvratnih ogledalih? To je bil en prelisk, ki ga pa verjetno ne bom uresničil. Mogoče bi kdaj žmigavce zamenjal s takimi na led diode - prav tako tudi zadnjo luč.
Kako je pa s svetilnostjo prve luči? Do sedaj se namreč nisem veliko vozil ponoči ampak se bo to spremenilo. Bi bilo smiselno montirati še recimo 2 dodatni luči (tudi zaradi videza). :oops:

Kako je z vgradnjo vlečne kljuke na ta motor? Je možna ali ne? Kolikšna je lahko potem teža prikolice, ki bi jo vlekel za sabo?

Kaj pa športni zračni filter? Se ga splača ali ne? Kakšne so razlike v primerjavi s serijskim? Enako me zanima tudi, če bi zamenjal zadnji zobnik za manjšega.

In nenazadnje bi rad Barosso ob nakupu peljal na servis... Kam, kaj servisirati itd?

Uporabniški avatar
Spasky
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Spasky » 03 Maj 2007, 12:46

Pozdravljen,

Glede prikazovalnika goriva, verjetno se da, ampak a ni lažje, predvsem pa ceneje preverjati glede na prevožene kilometre?
Glede prestave predvidevam, da ti je potrebna samo kilometrina, pol boš dobil dovolj občutka, da boš točno vedel v kateri imaš.
Luči so tko tko, svetijo pa dovolj. Dodatni dve?! :shock: Da ne bo izpadla k božična jelka :D
Kaj bi pa vleku, predvsem koliko kg? Vrsho to je quad in ne ATV :lol:
V primerjavi s tvojo sem jaz imel športni filter v kombinaciji s športnim auspuhom. Nisem opazil, da bi bila bistveno hitrejša, je pa imela boljšo štimo.
Servis - priporočam Jaka!

lp

Spasky

2006 Barossa 250 SH tuning - prodano
2007 Arctic Cat DVX 400 - prodano
2008 - Darth Vader - LTR - prodano
2010 - ?

Vrsho
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Vrsho » 03 Maj 2007, 12:55

Vem, da je quad. ;) Recimo včasih bi prav prišlo, da bi kam zapeljal mini avtomobilsko prikolico. Pač da bi jo zapel za Barosso in ne za avto. :) Mislim, da ima ta prikolica okrog 100 kg.

Za servis se bom pa obrnil res kar na jaka...

Uporabniški avatar
Spasky
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Spasky » 03 Maj 2007, 14:19

Potem ga pa uporabljaj za to, za kar je prvotno namenjeno. ;)
Jaz bi raje vlekel prikolico z avtomobilom, seveda je pa tvoja odločitev.
Če boš vlekel samo prikolico še ne bo krize, če bo pa prikolica naložena še s čim pa ne priporočam.

2006 Barossa 250 SH tuning - prodano
2007 Arctic Cat DVX 400 - prodano
2008 - Darth Vader - LTR - prodano
2010 - ?

veliki
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a veliki » 06 Maj 2007, 18:54

smerokazi se dajo narediti v ogledala samo je problem pri padcu se ogledala zlomijo in trud bo zaman visel pa bo na kablu in smesno bo zgledala ker je preozki sam atv. :D :D

Odgovori