Pa sem montiral malo napravico, ki mi kaže uro, temperaturo in voltmeter.
Naročil sem iz kitajske za par evrov.
http://www.gearbest.com/car-gadgets/pp_ ... 0wodlDsHdg
Nekaj časa sem študiral kako zadevo fiksirat in kam. In potem sem tudi naštudiral. Najboljša pozicija je v sam ščitnik za roke iz notranje strani. Tako na koncu izgleda rezultat.

Na hrbtni strani napravice sem najprej z dvema slojema obojestranskega selotejpa prilepil ploščico iz vitroplasta(material za izdelavo tiskanih vezij)

Nato sem naredil še dve ploščici iz vitroplasta. Obe ploščici sem dal lepo eno na drugo in vse skupaj na scentriral na že nalepljeno ploščico. Skozi vse tri sem zvrtal dve luknjici in potem v ploščico ki je v napravici zašraufal 2 majhna vijaka. Na ostalih dveh ploščicah pa sem z žagico za železo lepo zarezal do lukenj, ki sem jih še povečal. (Na eni ploščici toliko da gre skozi lepo navoj, na drugi pa da gre skozi že glava vijaka)

Obe ploščici sem z sekundnim lepilom zlepil skupaj. in preveril kako se zadeva prilega na napravico.

Na stiku napravice in drugih dveh ploščic sem vmes zalepil 2 sloja izolirtraka da gre vse skupaj pri snemanju in natikanju napravice malo bolj na tesno. Vse skupaj sem potem z obojestranskim selotejpom zalepil v ščitnik rok.

Obojestranski selotejp je potrebno uporabit tisti, ki ima vmes peno. Je debeline okoli 1mm. Ta ki sem ga uporabil jaz je od Firme tesa. Sicer ni najcenejši vendar pa noro drži. Napravica ima priklop za 12V vtičnico vendar sem sam to odrezal stran in spredaj poiskal 12V kjer imam rele za vklop gretja ročic in LEd Bar-a ter tam priključil. Tako mi V-meter ne kaže nonstop ampak samo takrat ko je kontakt da ne praznim akumulatorja po nepotrebnem.
Zakaj sem naredil zadevo snemljivo, ker bi jo lahko kar fiksno zalepil z obojestranskim selotejpom?
Zato ker ima napravica zadaj gumbe za nastavitve ure itd ter pokrovček za baterije. Ura in termometer namreč delujeta na baterije.
Zakaj sem tako "banalno2 zadevo objavljal tukaj medtem ko tega marsikdo mogoče ne bi?
Zato ker se mi zdi sistem pritrditve praktičen in bi mogoče podoben princip lahko uporabil pri montaži česa drugega kam na motor.
Lp Kiwi