P.S. Skoči pred vrata pogledat, če kak kupec za LTZ-ja z 8000€ v roki čaka v temi ves premražen...

In to ti meni naprej mečeš, pišeš pa naslednje poste:Enx napisal/-a:To! Spet ena "na temo".
Enx napisal/-a:Mi je že žal, da sem vprašal. Škoda, da sploh komentiram.
Enx napisal/-a:Mi je že žal, da sem vprašal. Škoda, da sploh komentiram.
Enx napisal/-a:CENZURA, šele zdej sem dojel, v prejšnjem postu sem napisal več besed kot ti v 1128-ih postih. Jebenti.
V zadnjem si sicer omenil ''beadlock'', tako da ti je pol oproščeno.Enx napisal/-a: A vidš, o tem ti govorim, kar nekaj blebećeš k nima zveze z ničemer. Aja, maš pa en post več. Kje so une "unikatne" slike?
1. Kaj ma Navara z Beadlocki?
2. A to je tisti duhovnik h kateremu tvoj mali že dlje časa hodi?
3. Super, ampak glej da ti bodo na Inštitutu spet elastičnost izmerili.

Kaj suzukiji, se vam kolca?
A video od tega ''marles'' pluga je tudi?
Zakljenjena postelja.
Dobro vprašanje... za 3-5€...
Cel kup vožnje, jedli boste pa v sarajevu čevape in v Bihaču burek...
30 col gume pa mal klanca navzdol ali veliko vetra v hrbet...
Ta je pa še meni všeč. Dobra barva, dobra oblika, dobra oprema, še to bi požrl, da je Suzuki...
To je pa že CSI Miami...
Ko si ravno tako natančen, to je dodatnih 39ccm... original je namreč od letnik...
Samo za tvoj auspuh nisem našel nobene slike....
Sami izčrpni na temo.Novo za vse lastnike Suzukijev, ALU pragi...
Spet ena u temo - a mi lahko razložiš, kaj ma Semič s Beadlocki? Mislim, a si res tako zavrt al dejansko nimaš nič pametnega za povedat? Kapo dej pa raj gor, da ti ne bo še tisto malo ušlo ven.Še zadnja od mene, tebi, v Hiper temi: tvoji so samo iz te teme, moje si moral pa po celem forumu nabirati. Me pa veseli, da sem ti taka inspiracija, konec koncev je bil tvoj največji življenski dosežek uvrstitev pred mano v Semiču. Kapo dol pred takim mojstrom, bi dejal Srečko.
Sam če platišča na razstaviš, potem ne moreš pritrditi gume med 2 dela platišča, torej z varnostjo ni nič? Piše se Beadlock.Mislim pa, da je bistvo tega obroča ne razstavljivost vendar varnost (drži gumo v sedišču, tako nekako kot `bedlock` pomeni).