Vidim, da vas moj prispevek ne zanima kaj prida!
Tuning si jaz predstavljam predvsem kot povečanje moči in ne dodajanje raznih lepotnih dodatkov ala CD plato na špegu.
Med raznimi KITi sem mislil, da vas zanima, kako se moč pridobi na old-fashion way. KITi so v bistvu prodajanje tega, le da je zavito v celofan in oboroženo z OH-IN-SPLOH stavki, ki kupca odvračajo od misli, da gre za enostavne in v osnovi relativno poceni stvari.
Ko prebiram stavke o big-bore, big-carb,... ipd in potem vidim številke v $$, mi je kar malo nelagodno.
Saj ni treba, da ste ravno McGyver, ampak marsikaj se da narediti z svojimi rokami in jaz sem zagovornik ravno tega!
Predlagam temo o tuningu, resničnem tuningu in ne kupovanju delov in njihovi montaži!
O samem friziranju 4 taknih motorjev nekaj vem in sem prepričan, da o tej tematiki ve marsikaj še marsikdo, zato sem predlagam novo temo.
Če je to forum komercialne narave, me prosim opozorite, da ne bom več "smetil".
lp
Robi
P.s.
Na linhau 300 sem slišal neko ropotanje v motorju in to je bil vzrok podiranja motorja. Problem je v zračnosti ležaja glavne gredi.
Ker je bil motor podrt, se, se odločil dodelati določene stvari in sem pripravljen to poročat z fotkami na forumu.
Predpogoj je seveda, da tole koga ZANIMA!
PS 2.
Jaka mi je ponudil pomoč in je prav, da tole tukaj omenim! Poslal mi je tudi nekjaj delov za teste, brez katerih bi mi bilo mnogo težje delati predelavo, zato se Jakotu še tukaj zahvaljujem! Si vredu dec