Bi se dalo na Barosso montirati kazalnik koliko goriva je še v rezervoarju? In pa recimo prikazovalnik v kateri prestavi imaš? Odveč ne bi bila tudi ura a to seveda lahko rešim z eno mini uro, ki bi jo pritrdil na balanco. Malo sem gledal v Louisovem katalogu pa zaradi moje slabe nemščine ne razumem prav veliko.
Kako bi izgledalo, da bi imel namesto običajnih žmigavcev, žmigavce vgrajene v vzvratnih ogledalih? To je bil en prelisk, ki ga pa verjetno ne bom uresničil. Mogoče bi kdaj žmigavce zamenjal s takimi na led diode - prav tako tudi zadnjo luč.
Kako je pa s svetilnostjo prve luči? Do sedaj se namreč nisem veliko vozil ponoči ampak se bo to spremenilo. Bi bilo smiselno montirati še recimo 2 dodatni luči (tudi zaradi videza).
Kako je z vgradnjo vlečne kljuke na ta motor? Je možna ali ne? Kolikšna je lahko potem teža prikolice, ki bi jo vlekel za sabo?
Kaj pa športni zračni filter? Se ga splača ali ne? Kakšne so razlike v primerjavi s serijskim? Enako me zanima tudi, če bi zamenjal zadnji zobnik za manjšega.
In nenazadnje bi rad Barosso ob nakupu peljal na servis... Kam, kaj servisirati itd?