Izdelava prednjega prtljažnika
Izdelava prednjega prtljažnika
Zdravo. Zanimam se za izdelavo prednjega prtljažnika na motorju Access Motor 650. Ali je že kdo izdelal,koliko ga je to pribljižno prišlo
Re: Izdelava prednjega prtljažnika
Malo preglej prjšnje poste je bil že nekje omenjen...
Poslano z mojega LG-D855 z uporabo Tapatalk
Poslano z mojega LG-D855 z uporabo Tapatalk
- frm
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: Šmarje Sap
- Kraj: Šmarje-Sap
Če imaš samo za kaki kufer,ali orodje,mislim da bo najceneje,original za ta tvoj model,pa tudi za pogledati bo,
2012 Yamaha Raptor 700R
- tripz
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: Tolmin
- Kraj: Tolmin
Jaz sem ga naredil sam, cena me je na rito vrgla
Je objavljeno v temi Access/Triton, pod Access kratka verzija.
okoli 600 eur z vsemi nosilci....
okoli 600 eur z vsemi nosilci....
- baron21
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: nm
- Kraj: Novo mesto
- Kontakt:
Si bom kar tole temo izposodil za vprašanje.
Torej, iščem kakšno dobro idejo za nosilec za invalidski voziček. Nekaj zamisli sem dobil z Jakovih in Dukimenovih slik, kolikor jih je še ostalo, vendar rabim za voziček, ki se ne zlaga skupaj, oz. se zloži samo naslon sedeža, pogojno je možno odstraniti kolesa. Če ima kdo kakšno slikco ali pa kontakt do koga, ki ni na forumu se priporočam.
ATV je Kymco MXU, ki že ima originalni sprednji in zadnji nosilec tovora, ki bi ga nadgradili.
Torej, iščem kakšno dobro idejo za nosilec za invalidski voziček. Nekaj zamisli sem dobil z Jakovih in Dukimenovih slik, kolikor jih je še ostalo, vendar rabim za voziček, ki se ne zlaga skupaj, oz. se zloži samo naslon sedeža, pogojno je možno odstraniti kolesa. Če ima kdo kakšno slikco ali pa kontakt do koga, ki ni na forumu se priporočam.
ATV je Kymco MXU, ki že ima originalni sprednji in zadnji nosilec tovora, ki bi ga nadgradili.