Žal, moja ocena glede voznih lastnosti ne more biti ravno raealna, saj ga nisem vozil po terenu niti nisem kakšen off road maček, kar pa sem ga vozil, lahko rečem, da je udoben, na asfaltu ali makadamu se ne nagiba tako kot nekateri delovni modeli, najbolj pa me je presenetilo krmilo. Radij po domače "anšlag" je neverjetno majhen, še bolj pa me je presenetila mehkoba krmila. Sem kar nekaj časa iskal, pa nič našel. Mislil sem, da ima servo, pa ga nima.
Ker prisegam bolj na klasiko, mi je v oči padel tudi mehanski vklop 4x4, torej je zmanjšana še ena možnost, da odpove motorček za vklop 4x4
Sedež in prostor za sopotnika je (spet po moji oceni) ravno pravšnji. Nekateri delovni modeli imajo mnogo večjega, kar seveda nekaterim tudi odgovarja, sedenje zadaj in ergonomija ročk je tudi na nivoju.
Glede na videne okvare pri mnogih modelih sem si ogledal hladilnik zraka, ki je sicer zaščiten, dostopen za čiščenje vsekakor pa bi priporočil še malce močnejšo žaščito oz montažo močnejše mrežice.
In kot pri mnogih modelih bo čas, kilometrina ali delovne ure tisti, ki bodo povedali več. Vtisi iz tujine niso slabi, ni pa tudi zaznati kakšnega pretiranega navdušenja, torej čista klasična Taiwanska zadeva. Normalno vozen za solidno ceno, za kakšno bolj nenormalno vožnjo (beri hard off road) pa bo treba razmišljati o drugih modelih seveda z debeljšim žepom.