Še en z vgrajeno čelado...

Dodajte multimedijsko gradivo, članke, razne povezave,... na temo štirikolesnikov.
XXXL
Poznavalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a XXXL » 23 Jun 2009, 10:31

.
Zadnjič spremenil XXXL, dne 15 Avg 2009, 00:38, skupaj popravljeno 1 krat.

Enx
Poznavalec
Reactions:
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Enx » 23 Jun 2009, 11:07

CENZURA, a je tak problem dat čelado na glavo ! ! ! Pa to pri 48ih letih! :evil: :evil: :evil:

Uporabniški avatar
sashek
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Štajerska
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a sashek » 23 Jun 2009, 15:43

verjetno je blo v špilu še kaj alkota, ki pa naredi nekate preprecej hrabre ...

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Re: Še en z vgrajeno čelado...

Odgovor Napisal/-a jaka » 23 Jun 2009, 16:54

XXXL napisal/-a:Se že koga pogreša na forumu...?
Enega brisanga so iskali, če se ne motim ! :shock:

Uporabniški avatar
sebastjans
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a sebastjans » 23 Jun 2009, 17:56

Eni mislejo da je čelada zarad policajev, oziroma se bojijo da si navjo frizure pokvarl.

Uporabniški avatar
Axa
Začetnik
Reactions:

Re: Še en z vgrajeno čelado...

Odgovor Napisal/-a Axa » 23 Jun 2009, 18:43

jaka napisal/-a:
XXXL napisal/-a:Se že koga pogreša na forumu...?
Enega brisanga so iskali, če se ne motim ! :shock:
Jaka s tem se ni za zajebavat te lahka hitro doleti, če ne po svoji krivdi pa po krivdi drugih. :roll:

Uporabniški avatar
Pero
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Zgornja Kungota
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Pero » 24 Jun 2009, 11:04

Kaj je pa Jaka napačnega napisal? Enega so banali, pa je mislil, da je to ta, ki se itak ne zna prilagodit pravilom, ne?

Po turi paše pošten počitek:
Slika

Uporabniški avatar
Jure
Moderator
Reactions:
Kraj: Škofja Loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Jure » 24 Jun 2009, 13:14

Bravo Pero!

Me pa čudi da si to ti ugotovil, sam se tega ni nikoli spomnil :twisted:

http://www.r-parketi.si

Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)

Uporabniški avatar
Axa
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Axa » 24 Jun 2009, 16:01

Pero napisal/-a:Kaj je pa Jaka napačnega napisal? Enega so banali, pa je mislil, da je to ta, ki se itak ne zna prilagodit pravilom, ne?
No Pero,če si začel v to smer ti lahko nekaj odgovorim,ker dobro poznam tega ''izbrisanega'' sem njegova stranka in nikoli nisem imel problemov z njemu.Mi je pa rekel,da je imel vse dogovorjeno za oglaševanje z ENXom in Brankotom mislim, da lahko to tudi ona dva potrdita.
Najbolj butasto je pa to,da so njega odstranili brez opozorila da dela kaj narobe. Mislim pa, da gre ta forum po stopinjah bivšega foruma,ki ne obstaja več :(
Upam, da si bo lahko to prebralo čim več uporabnikov tega foruma preden bodo ''admini'' to pobrisali.

Lp

Uporabniški avatar
Jure
Moderator
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Jure » 24 Jun 2009, 16:11

Nobeden ne bo tegale brisal, ker g. Boris ni imel nikakršnega dogovora.
Verjemi pa da ta forum ne gre po istih stopinjah....
Borisu je bilo vse povedano kako in kaj in takoj ko je dobil prst je ovrgel ostal del dogovora. Informacije iz prve roke!

Honda Hornet 900

Uporabniški avatar
Axa
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Axa » 24 Jun 2009, 17:02

Jure napisal/-a:Nobeden ne bo tegale brisal, ker g. Boris ni imel nikakršnega dogovora.
Verjemi pa da ta forum ne gre po istih stopinjah....
Borisu je bilo vse povedano kako in kaj in takoj ko je dobil prst je ovrgel ostal del dogovora. Informacije iz prve roke!
Kolikor jaz vem Boris še ni g. pa saj ni važno zdej to.Lahko povprašaš Enx in Brankota,da so bili dogovorjeni.Razen, če to ne šteje :roll:
Nevem pa kaj si mislil glede tega:''takoj ko je dobil prst je ovrgel ostal del dogovora''
Če hočeš mi lahko odgovoriš na zs saj sem z Borisu dost na vezi.

Lp ''Duvator''

Enx
Poznavalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Enx » 24 Jun 2009, 17:06

Axa, ne govori bedarij, če ne veš kako je bilo. Boris je rekel, če lahko ima podpis v imenu in sem sam (čeprav mi je konkurenca!!!) rekel Brankotu če mu ga lahko dovoli. Dogovorili smo se da lahko, samo naj Boris kontaktira Brankota da se dokončno zmenita, a ga nikoli ni! ENX ni admin na tem forumu, res pa je da sem tu že od začetka. Ko so mu vsaj 3x odstranili podpis jih še vedno ni kontaktiral, samo pisal v problemi... in spraševal mene. Vedno mu je bilo rečeno da kontaktira Brankota. Tako da prosim ne pametuj, če ne poznaš vsega. ENX ti ne bo nikoli portdil, da je bilo vse dogovorjeno - vse pa je bilo pripravljeno za dogovor.
Najbolj butasto je pa to,da so njega odstranili brez opozorila da dela kaj narobe.
Pa kaj je s tabo? A si prepričan kaj govoriš?
Mislim pa, da gre ta forum po stopinjah bivšega foruma,ki ne obstaja več
Če tako misliš mi je zelo žal, ampak se lahko že danes odjaviš. Zakaj je šel "un" forum u ku*** vsi vemo, pa mislim da niti približno zaradi česa podobnega.

Če pa želiš, ti lahko skopiram kompleten pogovor iz gmaila, pa boš potem tiho, OK? :shock:

Uporabniški avatar
Axa
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Axa » 24 Jun 2009, 17:20

Oha Enx umiri konje ne se preveč razburjat, da ti še kje drugje nebo menjalnika neslo :D . Lepo počasi pa se bomo vse zmenili.
Glih kar sem se menu z Borisu pa mi je reku, da se je še danes menil z Brankutu in mu bo baje sporočil kaj se bodo admini in lastniki tega foruma zmenili glede njega. Baje se je tudi prej parkrat slišal s Brankotu pa ni bilo nobenih pritožb ali zahtev.

Lp tudi tebi Enx pa ,da čimprej zrihtaš menjalnik ;)

Enx
Poznavalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Enx » 24 Jun 2009, 18:22

A se ti mal zajebavaš z mano pa z mojim menjalnikom? A pa se teb zdi, da mi je po 2.200 EUR za servis v dveh mesecih do heca? Glej da ne bo teb kej raznesl ko se vidmo, a je OK?

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 24 Jun 2009, 18:45

Zakaj je šel ATV.si po gobe, sem trenutno tukaj edini, ki vem, zakaj sem ga poslal v Banovce !
Druga pa kar bom povedal brez dlaka na jeziku !
Reklamiranja brez kakršnega koli prispevka ni in ne bo. Izjema so tekmovalci, ki za prepoznavnost ATV jev in Quadov v Sloveniji prispevajo svoja sredstva in ta niso majhna. Lahko smo ponosni na njih in prispevek vseh članov foruma je, da jim to omogočimo.
Ko pa prileti en kekec, ki na silo (kot prostitutka) v male oglase uleti kot padalec "jaz ti lahko zrihtam to in ono itd..." se sili z raznimi podpisi, vsiljuje na ZS-je itd...Pa se zgodba lahko neha.
Lastnik foruma, plačuje za to, da forum obratuje in kaj dobi zato. En kup dolgih nosov, ki jim bom (če bo potrebno) sam dal karto za v Banovce. Od takih tako ali drugače, razen gobcanja ni nič.

XXXL
Poznavalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a XXXL » 24 Jun 2009, 19:06

.

Uporabniški avatar
Pero
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Zgornja Kungota
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Pero » 24 Jun 2009, 19:17

jaka napisal/-a:Zakaj je šel ATV.si po gobe, sem trenutno tukaj edini, ki vem, zakaj sem ga poslal v Banovce !
Druga pa kar bom povedal brez dlaka na jeziku !
Reklamiranja brez kakršnega koli prispevka ni in ne bo. Izjema so tekmovalci, ki za prepoznavnost ATV jev in Quadov v Sloveniji prispevajo svoja sredstva in ta niso majhna. Lahko smo ponosni na njih in prispevek vseh članov foruma je, da jim to omogočimo.
Ko pa prileti en kekec, ki na silo (kot prostitutka) v male oglase uleti kot padalec "jaz ti lahko zrihtam to in ono itd..." se sili z raznimi podpisi, vsiljuje na ZS-je itd...Pa se zgodba lahko neha.
Lastnik foruma, plačuje za to, da forum obratuje in kaj dobi zato. En kup dolgih nosov, ki jim bom (če bo potrebno) sam dal karto za v Banovce. Od takih tako ali drugače, razen gobcanja ni nič.
Banovci meni niso všeč, a imaš kakšno karto za Moravce? :lol: :lol: :lol:

Po turi paše pošten počitek:
Slika

Uporabniški avatar
Axa
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Axa » 24 Jun 2009, 19:21

Enx napisal/-a: Glej da ne bo teb kej raznesl ko se vidmo, a je OK?
A ti to meni? :shock: Lej ko boš zrastu nad 175cm pa dobil cca 80+kg me poklič OK? :twisted:

Uporabniški avatar
el.presidento
ON™®
Reactions:
Kraj:: Ivančna Gorica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a el.presidento » 24 Jun 2009, 19:30

Axa napisal/-a:Oha Enx umiri konje ne se preveč razburjat, da ti še kje drugje nebo menjalnika neslo :D .
Se ti ne zdi da so tvoji konji podivjali in ne ENX-ovi? Če se kdo tukaj razburja se ti in to brez pravega vzroka. Niti prepričal se nisi za kaj se gre in že pljuvaš forum samo zaradi tega ker ti je Boris natvezil svojo zgodbico in ker ti je seveda nekaj ugodno prodal verjameš njegovi zgodbi in ga zagovarjaš, resnica je pa povsem drugačna. Najmanj 10x smo mu admini zbrisali podpis in točno je vedel zakaj (beri pravila foruma). Če bi se jaz na kakem drugem forumu tako norca delal bi me že zdavnaj banal.

www.atv.si
2019 - Access 850
2015 - SMC Jumbo 720R
2014 - Cectek 600, Aeon Cobra S 330
2013 - Access Outback 400, Adly 400xs
2012 - SMC Jumbo 720R
2011 - CF Moto Z6, SMC Jumbo 720R
2010 - SMC Jumbo 360R, Dinli 700 Monster
2009 - SMC Stinger 520RR
2008 - Adly 300xs
2007 - SMC Captain 300 Tuning
2006 - Barossa Silverhawk 250R Tuning
2005 - Barossa Cheetah 250

Uporabniški avatar
czy
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Mežica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a czy » 24 Jun 2009, 19:30

Če se ne boš z mano igral, pa marš iz mojega peskovnika.

Otroci. 8)

Od vseh, ki mi pošiljate raznorazne ponudbe na zs je bil res Boris še najbolj ugoden in korekten.

Bi bilo pa prav in pošteno, da admini na veliko obvestijo vse uporabnike tega foruma, da je to profitnega značaja, kar pomeni, da so vse reklame v interesu lastnika foruma, vso pisanje prilagojeno interesom lastnikov, skratka pristransko in zavajajoče.
S tem bi se naredila neka naravna selekcija in do takšnih konfliktov ne bi prihajalo. Vedeti morate, da tega foruma ne prebirajo le otroci, ampak tudi odrasli ljudje, ki pričakujejo neko pošteno informacijo.

Enx
Poznavalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Enx » 24 Jun 2009, 19:57

Pa zakaj člani kot ste Axa, Czy, ... podobni ne grest na kak drug forum ali ustanovite svojega, če vam je ta forum tako pristranski in zavajujoč? Pavilo so pravila in če se jih ne držiš te doleti kazen. A sta vidva tolk zabita kot tisti vol v avatarju od Axe al kaj? A naj vama pišemo z veliko da bosta prebrala? Da forum berejo odrasli se strinjam, upam pa da se vidva ne šteeta mednje?

Axa, zate je dost 160 cm pa 50 kg, pa tud če nima lulčka.

Uporabniški avatar
Jure
Moderator
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Jure » 24 Jun 2009, 20:01

Ja czy, tako kot vedno imaš prav. Vedno je vsakemu posebej treba razlagati logične stvari, ampak kot sem rekel imaš prav.

Tole je bil zadnji post o tej zadevi. Če bo še kdo pisal o tej zadevi - mislim da ne rabim razlagat, edin če vsakmu posebej pošljem ZS.

Odločitev je dokončna! Advokati ne pridete v poštev, če mu prej niste znali pravilno svetovati, ga tudi zdaj ne zagovarjajte.

Kar se pa tiče tebe axa in napadanja enx-a, te pa lepo prosim da drugič 6x premisliš kaj boš napisal. Napiši in še enkrat preberi napisano. Na tak način se tukaj sigurno ne boš več pogovarjal!

Honda Hornet 900

Uporabniški avatar
brinovc
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a brinovc » 24 Jun 2009, 20:41

Od zgoraj pisočih bi upravičeno pričakoval resnost in pisne vsebine, ki se nanašajo na naslov teme.

Pričakujem tudi, da tole smrdljivo in umazano žehto perete med sabo in jo sušite na zaprtih balkonih, ker me (in marsikaterega ostalega uporabnika foruma) prav nič ne brigajo vaše medsebojne zdrahe, ki so kot kaže močno začinjene z tipično slovensko mentaliteto.

LP!

XXXL
Poznavalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a XXXL » 24 Jun 2009, 20:46

.

Uporabniški avatar
czy
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Mežica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a czy » 24 Jun 2009, 21:00

Svaka vam čast, res vas bi rad spoznal v živo. Če že brišete in koregirate dajte vsaj vse po vrsti ali celo temo, ne pa le tisto kar nekomu ne paše.
Res je, resnica boli.
Po tem pa naj bo nekdo še tako naiven in celo kupi kaj od vas.
Ker smo že tako daleč, bom v bljižni prihodnosti na to temo spisal članek v totematsko revijo. Vse akterje pa prosim, da mi posredujejo na zs potrebne podatke zaradi lažjega prepoznavanja.
Že v naprej se vsem zahvaljujem za sodelovanje.

Lp czy

Odgovori