http://community.ski-sea.com/
Sedaj uradno....

4. pravilojay886 napisal/-a:Hvala, da me je kdo obvestil pred izbrisom mojega posta oz topica in navedel kakšen razlog.
PODPIŠEM v celoti!BIF napisal/-a:Naj poskusim pojasnit v Tim-ovem imenu...fant je pri svojih 16-ih dovolj zrel, da se ne spušča v te razprave...![]()
Omenjena stran ni namenjena reklamiranju nobenega izdelka. Res je nastal po vzoru Community strani tudi od ostalih znam po svetu (tudi Can-Am-a). Namen Community strani pa je posredovanje predvsem uporabniških in uporabnih informacij VSEM zainteresiranim! Enako jaz prebiram tudi strani drugih znamk...predvsem potopise ker me to zanima in nisem obremenjen z znamko, ki je nosilec strani.
Je pa stran mlada in se bo nadgrajevala...vsi ki bodo to želeli si bodo lahko iz strani "potegnili" trail-e in si jih naložili na Garmin-e (to ni reklama za Garmin) in jih uporabili za morebitna popotovanja.
Nikakor pa te strani niso forum ali kaj podobnega. Forum ostaja forum, kot je WBC forum, ki ga uporabljamo za izmenjavo mnenj...in le ti imajo svoja pravila in naša dolžnost je, da jih v dobor vseh in iz spoštovanja do urednikov spoštujemo!
Tako da nič bat...na Community strani ne boste izvedeli nič več kot sicer, na drugih oglaševalskih portalih in oblikah...
@Jay...ni razloga za užaljenost ipd. Admin je odstranil tvoj topic na prošnjo Tim-a, ker je šlo za "beta" verzijo in je preizkušal delovanje, ko si ti v svoji vnemi zadevo našel na net-u in jo hitro obelodanil....prošnjo, da topic umakneš sam, ti je Tim posredoval tudi preko FB-ja...pa se ni zgodilo nič..kar je malce čudno glede na tvoje skoraj sekundne "intervecije" v razpravah.
"Delitve" v Slo atv sceni pa so v glavnem posledice užaljenih in prizadetih ponosov...brez potrebe!
@Svrklar....upam, da sedaj razumeš, da to ni reklamiranje! Če je to reklamiranje potem je treba pobrisat 90% vseh postov na tem forumu, ki so izven prodajnega programa podjetja WBC...in potem verjetno forum ne bil kar je...še vedno najširši in najbolj bran! Kunkurenca med forumi pa NI dobrodošla...ker imamo to kar imamo...5 užaljenih s svojim forumom, ki se pogovarjajo med seboj, hvalijo "svoje" znamke in si lezejo v![]()
Je pa Tim-ova objava samo obvestilo, da pač po vzoru iz tujine zadeva obstaja tudi pri nas...lahko jo prebirate ali pa tudi ne.
In če bo kdaj (kar pa močno dvomim) tudi CF-Community...ga bom z veseljem prebiral in poskusil izluščit kaj, kar bi me zanimalo!
Najbolj jim boš pomagal, če vsake pol leta kupiš en njihov izdelek nad 15 -jurjev.jay886 napisal/-a: sem hotel samo SS-u pomagat
Tudi tebi!jay886 napisal/-a:@BIF:; prvo kot prvo bi lahko kdo drug prej bil užaljen! Stran nisem našel niti nisem vedel za njo. Izvedel sem od Andreje na SS-u in dokler nisi napisal na forumu niti nisem vedel, da je on izdelal stran. Če bi vedel je niti nebi objavil, sem hotel samo SS-u pomagat na nek način dod objave na forumu in svojem fb zidu. Razen tebe ne vidim nikogar, ki bil užaljen. Dvomim, da ti je Andreja naročila, da stran kjerkoli objavljaš, še posebaj, ker je vedela, da se usklajujejo še zadnje podrobnosti...in osebno menim, da je timing objave stvar lastnika ali avtorja.
Tim mi je poslal sporočilo ob 21.45 naj ne širim stran okoli, naslednji dan pa je bila na forumu objavljena z njegove strani?. Odgovoril sem mu zjutraj preko telefona in poglej kaj sem mu odgovoril, ker delam PONOČI! takrat, ko vsi spite. No ko vsi spimo (med tem ko ti delaš) težko odgovarjamo! In kot rečeno je Tim še dolgo v noč (namesto da bi spal) urejal zadnje podrobnosti in jih dokončal, kar je naslednji dan objavil!
Sam bi lahko precej prispeval za to stran, ampak me je odkrito povedano MINLO. To bom tudi Andreji povedal, da od mene ne bo ene slike in enega prispevka. PROBLEM je bil samo v tem, da sem še na vsakem forumu bil vsaj obveščen in opozoren za izbris teme. Vedno ne morem poznati vseh pravil, žal še najmanj v tem primeru, ko fizična oseba vodi stran za katero zgleda, kot da je od SS-a in oni verjetno nebi imeli nič proti v tem primeru. Vem tudi, da sem marsikomu trn v riti, vem da so me že prijavili toti in oni (tudi to bom rešil ).
Lahko mi še ostale teme mirne volje zbrišete, ker jih sam ne morem. Namreč tam sem tudi kar reklamiral nekaj zadev.. od filtra, olja itd.Kar bi ali kar boš ti prispeval za to stran je tvoja svar in ni predmet te debate niti ne sodi sem. Če boš ali ne boš je to tvoja odločitev. Če svojih doživetij ne želiš deliti z drugimi...tudi prav...mislim pa, da ne razmišljaš pravilno.
Kar se tiče trnov...totim in onim...ne vem...meni nisi....če pa komu si...verjetno obstaja razlog in kot odrasla oseba bi na tvojem mestu o tem razmislil...gotovo obstaja razlog.
Brisanje tvojih ostalim tem pa evidentno kaže na tvojo užaljenost. Zakaj bi brisali teme, ki nimajo veze s to zadevo. Vsi nekaj prispevamo na tem forumu in vse naše debate (takšne in drugačne), vse informacije so po svoje zanimive in gotovo so in bodo komu koristile...tudi tvoje med katerimi je dosti dobrih.Če deliš svoje izkušnje in pač navajaš imensko izdelke...jaz to pač ne jemljem kot reklamo (in verjamem da tudi večina administratorjev) temveč kot informacijo v vednost, ki pa jo vedno preverim preden jo uporabim...in verjamem, da tako razmišlja večina uporabnikov in velja za vse omenjene znamke.
na koncu se je iz muhe naredilo slona in izkoristilo, da se marsikaj pove. Tudi to ni slabo. V faco tak nobena rit ne upa nič povedat.
In res je...iz muhe je nastal slon...predvsem po tvoji zaslugi! Povedalo pa se ni nič, kar večina že itak ne bi vedela. Faca in rit...jah, kakor komu volja...ti že veš!
Over. Tema lahko gre pod ključ.
Menim, da je to odločitev administratorjev....ali meniš, da te morajo ubogati?
pa lep pozdrav.
Dobro, dobro ve in tudi dobro dela, kljub politiki, ki je kakršna pač je. Pri tem ne potrebujejo prav nobenih pomagačev in reklam nobenega foruma oz. si tega tudi ne želijo (če bi, potem bi pokazali interes)amg skupina napisal/-a: SS že ve kaj dela!!
Ali pa da morjo delat v vojski...!!jaka napisal/-a:... in niso na plečih davkoplačevalcem oz. kakšni socialni službi.
jaka napisal/-a:Tim, ti pa kar tako korajžno naprej.
Bolše kot si pa to, pa nebi mogel napisati!!bade25 napisal/-a: Saj je tudi tam drek verjemi, samo je školjka večja in manj smrdi.