Vožnja po naravnem okolju!!
Re: Vožnja po naravnem okolju!!
sem tud jaz dva rdeča RZR-ja srečal v dolini...bo treba poligone ,da bo vsaj kdo od tega kaj imel
Raptor YFM 350R-prodan
YFZ 450
YFZ 450
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
BIF: lepa reklama za brp, samo zaj boš na vseh oglasnih deskah visel
res pohvalno, dobro ste to zrihtali...! VSAJ nekaj v drugo smer v medijih..
res pohvalno, dobro ste to zrihtali...! VSAJ nekaj v drugo smer v medijih..
2011 Shineray 300 xy hitro prodan..
2012 Can Am outy 800r max..... bo kr nekaj časa ostal...

Hmmm, @Bif ju je ujev v svoj objektiv in tu je še zgodba http://www.24ur.com/novice/slovenija/ke ... horja.html
Hmmm, me prav zanima, če bosta deležna takšne pomoči kot Jelka Strojan?
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Jah na pogled žalostna zgodba. Sta pa izbrala pravi kraj kamor sta se umaknila....markatna pozicija.
No hvala bogu se je našla rešitev!
Vsaj nekaj pozitivnega.
Sta pa gori od meseca maja???? No res so dolgo potrebovali!
No hvala bogu se je našla rešitev!
Vsaj nekaj pozitivnega.
Sta pa gori od meseca maja???? No res so dolgo potrebovali!
- sircelj84
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: Ilirska Bistrica
- Kraj: Ilirska Bistrica
- Kontakt:
Ja najbolj žalostno pa je to,da se naša vlada za to nič ne zgane...Dobro,da je še nekaj slovencev v naši deželi,ki so pripravljeni pomagat...Sramota za Bananaslovenijo (vlado)...
Sedaj ko so razpravljali o upokojencih je šlo za eno bajto € v njihove žepe...
Državljani pa morajo v šotoru žvet...
Sedaj ko so razpravljali o upokojencih je šlo za eno bajto € v njihove žepe...
Državljani pa morajo v šotoru žvet...
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Hmm
zgodba ima očitno še drugo dimenzijo..kot vsaka.
Kopirano iz komentarjev bralcev na prispevek...
""Harigast 19.09.2013 06:48:39 44 50 6 Iz Facebooka copy-paste Namreč, ta Jasna je bila dolga leta moja soseda, ima (zdaj že odrasle 3 otroke) pred nekje 10, 12...leti je spoznala tega Gorazda (nezaposlenega) in se je skoraj čez noč odselila od doma in pustila takrat še mladoletne otroke možu (ki ga poznam od malega, je miren, nenasilen skrben....) že takrat nista imela doma in sta živela nekaj mesecev v šotoru... tudi ta Gorazd je zapustil ženo in (mislim) da 2 otroka (majhna).... vsa leta sta se selila sem in tja, da o ostalih scenah ne govorim, on pa praktično ni hodil v službo, ker ga je Jasna preživljala...menjala je različne službe itd. , si sposojala denar...., nikoli vrnila..... še veliko je tega...Z otroci ni imela kaj dosti stikov, še od njih si je sposojala denar, pa še sami niso kaj dosti imeli...med tem časom se je njen mož tudi razvezal (no, oba9 in ima sedaj kakšno leto, dve drugo partnerko... Dolgo ni prišel do sape in jo je bil še pripravljen vzeti nazaj.... A očitno gre za preveliko "ljubezen" , ki je vredna vsake žrtve.... Tudi jaz, ko sem danes pogledala prispevek, nisem ostala ravnodušna, po svoje se mi smilita.... A včasih pa le ni država vsega kriva!! Ljudje sami rinejo v nesrečo in z glavo skozi zid, vidijjo le sebe...kaj pa otroci?? Ko je bila še pri možu, ji denarja ni nikoli manjkalo, kupil ji je tudi dober avto in jo nasploh razvajal... verjemite, da zelo dobro poznam situacijo od takrat, saj je bila tudi kdaj pri meni na kavi..., pogovoru itd. Vsekakor se pa strinjam, Ester, da ne bi smel nihče ostati na cesti, pa naj ima še tako zapleteno zgodovino za seboj...!!! A tu, v tem primeru sta oa veliko kriva prav sama.... Sem za vsakršno pomoč, ki se jima bo ponudila in upam, da bosta v bodoče znala to spoštovati in ceniti... ""
Osebno pa se čudim zadevi...namreč taborila sta na Šumiku in sicer na mestu kjer je taborjenje in kurjenje prepovedano. Poleg tega gre tam mimo truma delavcev GG-ja in tudi gozdarski inšpektorji so od maja do danes šli več X mimo. In če jih že tako zanima oskrunitev narave, bi se lahko ustavili in zadevo malce preverili ter na podlagi informacij obvestili po uradni dolžnosti pristojne službe..
A kot kaže, jih ta del ne zanima...žal...kakršnakoli je ta zgodba...vsekakor bi lahko že davno dobila svoj epilog!
Kopirano iz komentarjev bralcev na prispevek...
""Harigast 19.09.2013 06:48:39 44 50 6 Iz Facebooka copy-paste Namreč, ta Jasna je bila dolga leta moja soseda, ima (zdaj že odrasle 3 otroke) pred nekje 10, 12...leti je spoznala tega Gorazda (nezaposlenega) in se je skoraj čez noč odselila od doma in pustila takrat še mladoletne otroke možu (ki ga poznam od malega, je miren, nenasilen skrben....) že takrat nista imela doma in sta živela nekaj mesecev v šotoru... tudi ta Gorazd je zapustil ženo in (mislim) da 2 otroka (majhna).... vsa leta sta se selila sem in tja, da o ostalih scenah ne govorim, on pa praktično ni hodil v službo, ker ga je Jasna preživljala...menjala je različne službe itd. , si sposojala denar...., nikoli vrnila..... še veliko je tega...Z otroci ni imela kaj dosti stikov, še od njih si je sposojala denar, pa še sami niso kaj dosti imeli...med tem časom se je njen mož tudi razvezal (no, oba9 in ima sedaj kakšno leto, dve drugo partnerko... Dolgo ni prišel do sape in jo je bil še pripravljen vzeti nazaj.... A očitno gre za preveliko "ljubezen" , ki je vredna vsake žrtve.... Tudi jaz, ko sem danes pogledala prispevek, nisem ostala ravnodušna, po svoje se mi smilita.... A včasih pa le ni država vsega kriva!! Ljudje sami rinejo v nesrečo in z glavo skozi zid, vidijjo le sebe...kaj pa otroci?? Ko je bila še pri možu, ji denarja ni nikoli manjkalo, kupil ji je tudi dober avto in jo nasploh razvajal... verjemite, da zelo dobro poznam situacijo od takrat, saj je bila tudi kdaj pri meni na kavi..., pogovoru itd. Vsekakor se pa strinjam, Ester, da ne bi smel nihče ostati na cesti, pa naj ima še tako zapleteno zgodovino za seboj...!!! A tu, v tem primeru sta oa veliko kriva prav sama.... Sem za vsakršno pomoč, ki se jima bo ponudila in upam, da bosta v bodoče znala to spoštovati in ceniti... ""
Osebno pa se čudim zadevi...namreč taborila sta na Šumiku in sicer na mestu kjer je taborjenje in kurjenje prepovedano. Poleg tega gre tam mimo truma delavcev GG-ja in tudi gozdarski inšpektorji so od maja do danes šli več X mimo. In če jih že tako zanima oskrunitev narave, bi se lahko ustavili in zadevo malce preverili ter na podlagi informacij obvestili po uradni dolžnosti pristojne službe..
A kot kaže, jih ta del ne zanima...žal...kakršnakoli je ta zgodba...vsekakor bi lahko že davno dobila svoj epilog!
Če bi outya tam parkiral za uro bi že hitro kdo priletel
Zanimiv komentar, bom ga kr uporabil v kakšni debati... vsaka zgodba ima dve plati in tudi sam sem pomislil, da sta malo prehitro pristala v šotorju, glede na to, da sta oba "delala" več let.
Smo pa tudi mi opazili ta šotor, ampak se kot ponavadi nismo ustavljali in ozirali (ker v tej bližini kar nekaj folka tabori vsak vikend in tudi med tednom)
Zanimiv komentar, bom ga kr uporabil v kakšni debati... vsaka zgodba ima dve plati in tudi sam sem pomislil, da sta malo prehitro pristala v šotorju, glede na to, da sta oba "delala" več let.
Smo pa tudi mi opazili ta šotor, ampak se kot ponavadi nismo ustavljali in ozirali (ker v tej bližini kar nekaj folka tabori vsak vikend in tudi med tednom)

Hmm malo je res bilo vse čudno, kao pohištvo, opremo sta lahko parkirala pri kolegih, sebe pa ne
To je skoraj ista fora kot sem jo doživel nekaj časa nazaj v Lidlu na Teznem, bil tam, čakal na blagajni, v vrsti za mano možakar, oblečen ko največji revež, na traku pa je imel samo malo konzervo fižole, gledam možakarja in si mislim, mater si pa res siromak, da si lahko kupiš samo piksno fižole
kurc pa sem tisto piksno fižole častil jaz (sem reko za 50 centof nem ne bolj bogat in ne bolj reven), možakar se zahvali in šiba iz trgovine vun, jaz pospravim stvari v vrečko in pridem iz trgovine, ko vidim možakarja odrveti v Audiju, pa sem bil
kaj češ svašta doživiš 
To je skoraj ista fora kot sem jo doživel nekaj časa nazaj v Lidlu na Teznem, bil tam, čakal na blagajni, v vrsti za mano možakar, oblečen ko največji revež, na traku pa je imel samo malo konzervo fižole, gledam možakarja in si mislim, mater si pa res siromak, da si lahko kupiš samo piksno fižole
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
Smo imeli lansko leto v naših krajih enega takega >gozdovnika<.
Zgodaj spomladi se je naselil nekje zadaj sredi gozda, kjer resnično ni niti signala gsm. Spal v šotoru, igral orglice, bral knjige...in vsak mesec prišel v dolino po socialno podporo.
Dobri ljudje so mu nosili živež, obleke, vodo... Nekoliko se je pizdil, da mu ponoči medvedje pojedo zaloge. Zato jih je začel v zaprtem 50 l. sodu obešati na drevo.
Bil je pa tako len (je še vedno), da je gozdarje fehtaril, naj mu drva pripeljejo z traktorji ter mu jih zrežejo z motorkami.
Taborništvo ga je minilo ob koncu letošnjega januarja, ker je bila dostava že davno zaradi snega onemogočena in zaloge so pošle.
Kolikor je meni znano, ni bil oglobljen za črno kampiranje in tudi pristojne službe so ga kljub vedenju o njegovem stanju pustile pri miru.
Za seboj ni pospravil.
Nekako takle je ta tip: http://www.youtube.com/watch?v=rLZUEKObckE
Zgodaj spomladi se je naselil nekje zadaj sredi gozda, kjer resnično ni niti signala gsm. Spal v šotoru, igral orglice, bral knjige...in vsak mesec prišel v dolino po socialno podporo.
Dobri ljudje so mu nosili živež, obleke, vodo... Nekoliko se je pizdil, da mu ponoči medvedje pojedo zaloge. Zato jih je začel v zaprtem 50 l. sodu obešati na drevo.
Bil je pa tako len (je še vedno), da je gozdarje fehtaril, naj mu drva pripeljejo z traktorji ter mu jih zrežejo z motorkami.
Taborništvo ga je minilo ob koncu letošnjega januarja, ker je bila dostava že davno zaradi snega onemogočena in zaloge so pošle.
Kolikor je meni znano, ni bil oglobljen za črno kampiranje in tudi pristojne službe so ga kljub vedenju o njegovem stanju pustile pri miru.
Za seboj ni pospravil.
Nekako takle je ta tip: http://www.youtube.com/watch?v=rLZUEKObckE
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Jah težko je presojat kakšne zgodbe so v resnici v ozadju. Vsekakor pa je žalostno, da takšne zgodbe spet rešuje ljudstvo preko svojih pleč....odgovorni državni uslužbenci pa si zatiskajo oči...medtem, ko imajo tam kjer ni treba še kako odprte.
mediji pa...ehh to pa je spet zgodba zase...željni populizma v boju za svoj košček pogače.
mediji pa...ehh to pa je spet zgodba zase...željni populizma v boju za svoj košček pogače.
Tole >truplo< je moj sošolec iz osnovne šole. Moram priznati,da ni bil vedno najbolj v vagi 
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Zdaj, ko so vse pokradli...zdaj je čas za nove uredbe.
http://www.mko.gov.si/si/medijsko_sredi ... 63c3d7d32/
http://www.mko.gov.si/si/medijsko_sredi ... 63c3d7d32/
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Predvsem nov opis del in nalog za zdolgočasene bivše mejne carinike, nova priložnost kazanja >mišic< zafrustriranih inšpektoric nad svojimi sponzorji oz. davkoplačevalci), uveljavljanje osebnih in kartelnih interesov določenih priviligiranih interesnih skupin...ki se skrivajo za naravovarstvom in podobnimi frakcijami.
No, pa da vidimo, koliko nas bo do navedenega roka oddalo pripombe na osnutek.
Zdaj imamo priložnost pokazati sprevrženim zelenim fundamentaslistom (kateri večinoma redno prejemajo proračunsko plačo - posledično se imajo čas ubadat z tovrstno zaščito svojih zlobiranih privilegijev) koliko nas je v hlačah. Zdaj pokažimo svoj intelektualni nivo in svoje predloge oblikujmo razumljivo in stvarno, kajti tudi mi nimamo vse čisto na svoji preprogi in okoli nje.
Torej na kratko: zaščitimo svoje interese, kot jih nameravajo zgoraj opisani osebnostno (in tudi drugače) frigidni in impotentni zdolgočasneži, kateri imajo očitno cajt polniti svoje akumulatorje v t.i.neokrnjeni naravi. Ko jim zmanjka elektrike v tablici, lap topu ali dotičnih telefonih, se ne menijo več za svoje prepričanje, temveč neglede na posledice postanejo fizično agresivni in napadalni do ljudi in okolice.
Ja, prestop iz virtualnega sveta v resnično življenje (realni sektor) je za mnoge že krepak stres.
LP!
No, pa da vidimo, koliko nas bo do navedenega roka oddalo pripombe na osnutek.
Zdaj imamo priložnost pokazati sprevrženim zelenim fundamentaslistom (kateri večinoma redno prejemajo proračunsko plačo - posledično se imajo čas ubadat z tovrstno zaščito svojih zlobiranih privilegijev) koliko nas je v hlačah. Zdaj pokažimo svoj intelektualni nivo in svoje predloge oblikujmo razumljivo in stvarno, kajti tudi mi nimamo vse čisto na svoji preprogi in okoli nje.
Torej na kratko: zaščitimo svoje interese, kot jih nameravajo zgoraj opisani osebnostno (in tudi drugače) frigidni in impotentni zdolgočasneži, kateri imajo očitno cajt polniti svoje akumulatorje v t.i.neokrnjeni naravi. Ko jim zmanjka elektrike v tablici, lap topu ali dotičnih telefonih, se ne menijo več za svoje prepričanje, temveč neglede na posledice postanejo fizično agresivni in napadalni do ljudi in okolice.
Ja, prestop iz virtualnega sveta v resnično življenje (realni sektor) je za mnoge že krepak stres.
LP!
samo lahko rečem: noro in še 1x noro.
Pol vemo kaj lahko šele mi pričakujemo.
Pol vemo kaj lahko šele mi pričakujemo.

Vse to se je lahko pričakovalo nekaj časa nazaj.
Eni smo imeli še srečo pri preiskušanju zmogljivosti sebe ter ATV.
Se pa z nekaterimi regulacijami glede vožnje v naravnem okolju osebno strinjam. Kljub temu da sem lastnik ATV.
Srečno se vozite in po pameti.
Rožle
Eni smo imeli še srečo pri preiskušanju zmogljivosti sebe ter ATV.
Se pa z nekaterimi regulacijami glede vožnje v naravnem okolju osebno strinjam. Kljub temu da sem lastnik ATV.
Srečno se vozite in po pameti.
Rožle
=============================
http://vimeo.com/45896071
http://www.stirikolesniki.si/viewtopic.php?f=5&t=5655
http://www.stirikolesniki.si/viewtopic.php?f=5&t=4902
http://www.stirikolesniki.si/viewtopic.php?f=5&t=3964
+++++++++++++++++++++++++
http://vimeo.com/45896071
http://www.stirikolesniki.si/viewtopic.php?f=5&t=5655
http://www.stirikolesniki.si/viewtopic.php?f=5&t=4902
http://www.stirikolesniki.si/viewtopic.php?f=5&t=3964
+++++++++++++++++++++++++

-
golavsek65
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Prebold
Najvarnejše vozilo za sneg je prepovedano voziti po zasneženi cesti...to je Slovenija
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
To ni več Slovenija, niti banana republika. To je zgolj še pohojen olupek od banane.golavsek65 napisal/-a:
Najvarnejše vozilo za sneg je prepovedano voziti po zasneženi cesti...to je Slovenija![]()
![]()
![]()
![]()
ljubljančani morali slikati
kot da prvič vidijo xD
kaj si nor... 500 eur kazni za motorne sanke ki so namenjene prav vožnji v snegu pa ni šans da obstaneš. policaji si dajo pa gor čungalunga gume ko se z njimi po suhi cesti ne bi peljal ampak bi raje policaju rekel da se bom sam peljal na postajo, lahko pa gre poleg.
kaj si nor... 500 eur kazni za motorne sanke ki so namenjene prav vožnji v snegu pa ni šans da obstaneš. policaji si dajo pa gor čungalunga gume ko se z njimi po suhi cesti ne bi peljal ampak bi raje policaju rekel da se bom sam peljal na postajo, lahko pa gre poleg.
Ne vem.... če vam je tole smešno in zagovarjate dejanje tega voznika v urbanem naselju, kaj potem pričakujete od novega zakona o vožnji v naravnem okolju
Da nam bo dovoljeno voziti po TNP
Ja, malo se je za zamisliti, fantje 
Kamor ne prideš peš-
prideš z ATV-jem
Arctic Cat Cruiser 700 4x4
Gladiator Quad Riders
prideš z ATV-jem
Arctic Cat Cruiser 700 4x4
Gladiator Quad Riders
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Ne bodite no naivni. Čista provokacija. Sredi Ljubljane se je tujec vozil z motornimi sankami. Kdo pa ima motorne sanke sredi Ljubljane...ali si jih je rental v hotelu Kompas? In tujec...??? Se bi kdo med vami vozil po Dunaju z motornimi sankami?
Najverjetneje gre za provokativno dejanje...da bodo ja ljudje videli kako to "ruži"...in čisto slučajno zdaj, ko se pripravlja vroča polemika ob predlogu nove uredbe o vožnji v naravnem okolju!
Sprevrženo!
Najverjetneje gre za provokativno dejanje...da bodo ja ljudje videli kako to "ruži"...in čisto slučajno zdaj, ko se pripravlja vroča polemika ob predlogu nove uredbe o vožnji v naravnem okolju!
Sprevrženo!
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Podaljšali so rok za sprejemanje pripomb na osnutek zakona do 24. 2.!