Vožnja po naravnem okolju!!
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
Re: Vožnja po naravnem okolju!!
Oj!
Tile državni paraziti očitno večino delovnega časa visijo na netu: http://www.zurnal24.si/inspektorji-brsk ... nek-282553
Eh, tudi na gol trnek se občasno kakšna butasta ribica ujame...
LP!
Tile državni paraziti očitno večino delovnega časa visijo na netu: http://www.zurnal24.si/inspektorji-brsk ... nek-282553
Eh, tudi na gol trnek se občasno kakšna butasta ribica ujame...
LP!
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
Ni prvi in ne zadnji. Iz lastnih izkušenj pa povem, da so pri takih zadevah v veliko pomoč "strici iz ozadja"...pod to mislim običajno čisto po slovensko celo koga iz vrst branže v kateri se nahajaš, ki jih nekaj moti ali pa zdravijo lastne frustracije.
Po domače tožibabe, ki potem kot pičke poskbijo, da anonimna prijava pride v prave roke.
Slovenceljstvo je še kako živ tumor te družbe....
Po domače tožibabe, ki potem kot pičke poskbijo, da anonimna prijava pride v prave roke.
Slovenceljstvo je še kako živ tumor te družbe....
-
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: Slovenska Bistrica
Ali se lahko z mojim traktorjem peljem po takšnih poteh?
Okoli 0.40min
https://www.youtube.com/watch?v=ReDYd9v ... e=youtu.be
Okoli 0.40min
https://www.youtube.com/watch?v=ReDYd9v ... e=youtu.be
Lahko!
Samo dobit te ne smejo!
Ne. Ne smeš, ker imaš znak! Razen, če si lastnik zemljišča.
Samo dobit te ne smejo!
Ne. Ne smeš, ker imaš znak! Razen, če si lastnik zemljišča.
-
- Obiskovalec
- Reactions:
No.. kakšni so pa potem problemi? Položnica? Plačaš in greš domov. Ali kaj hujšega? Ker recimo iz druge smeri, ni dobene table.
Odvisno, kdo te dobi, kateri organ, kakšne volje je...
Modreci 40€, lovski inšpektor 200€ (pa mislim da so ravno sedaj dvignili tarifo precej višje) gozdarski inšpektor je tudi bil po starem 400€. Po novem ne vem. to je za prvi prekršek, ker potem se stopnjuje in celo zaplemba vozila je lahko zaradi nevarnosti ponovitve.
Modreci 40€, lovski inšpektor 200€ (pa mislim da so ravno sedaj dvignili tarifo precej višje) gozdarski inšpektor je tudi bil po starem 400€. Po novem ne vem. to je za prvi prekršek, ker potem se stopnjuje in celo zaplemba vozila je lahko zaradi nevarnosti ponovitve.
-
- Obiskovalec
- Reactions:
Tudi če je vozilo registrirano kot traktor? T3B?
Ali je fora v teh tablah?
Fora je v vozilu!
Da tam stoji 15 različnih inšpektoratov in ti pripelješ mimo njih z malim Tomekom(Tomo Vinkovič) ali pa z največjim Štajerjem te bodo samo gledali. Ko se boš pa pripeljal z svojm Outiyem pa verjami, da jih ne bo zanimalo tisto o T3. Tudi vsi ostali-lovci, pohodniki, sprehajalci psov, planinci, taborniki, ljubitelji rožic, vegetarjanci, ptičogledi... traktorja ne bodo videli.Tebe pa bodo in takoj vlekli telefone, slikali, klicali in podobno.
Da tam stoji 15 različnih inšpektoratov in ti pripelješ mimo njih z malim Tomekom(Tomo Vinkovič) ali pa z največjim Štajerjem te bodo samo gledali. Ko se boš pa pripeljal z svojm Outiyem pa verjami, da jih ne bo zanimalo tisto o T3. Tudi vsi ostali-lovci, pohodniki, sprehajalci psov, planinci, taborniki, ljubitelji rožic, vegetarjanci, ptičogledi... traktorja ne bodo videli.Tebe pa bodo in takoj vlekli telefone, slikali, klicali in podobno.
Predvsem pa tukaj, ker si na markirani peš poti, katera pride iz desne, prečka cesto in se po tej na katero si zapeljal nadaljuje. Po nekaj 100m prideš do jase in lovske preže na desni. Na levi strani nasproti lovske preže je krmišče in tam na višini 4 m v času sezone visi lovska avtomatska kamera. Za prežo lahko greš desno dol ali levo gor po peš poti-seveda, če si pešBigOne napisal/-a:Tudi če je vozilo registrirano kot traktor? T3B?
Takrat, ko jagri pospraljajo divjad v domače skrinje. Praktično je lov celo leto. Pozimi prašiči, maja srnjad, jeseni jelenjad...
Kamera je avtomatska, škatlica velikosti cca 15x25x10 maskirne barve zapeta za drevo z jekleno zajlo. Deluje na senzor gibanja do dva meseca. Shranjuje slike, posnetke na SD kartico, novejše pa celo pošljejo MMS z sliko.
Kamera je avtomatska, škatlica velikosti cca 15x25x10 maskirne barve zapeta za drevo z jekleno zajlo. Deluje na senzor gibanja do dva meseca. Shranjuje slike, posnetke na SD kartico, novejše pa celo pošljejo MMS z sliko.
-
- Obiskovalec
- Reactions:
Ampak to je bolj mišljeno za živali?
Drguače, če se 5x na leto pelam tja mimo, pa mnda ja nebo nič narobe. Po potki, je tak vse z orano do amena od večjih traktorjev.
Drguače, če se 5x na leto pelam tja mimo, pa mnda ja nebo nič narobe. Po potki, je tak vse z orano do amena od večjih traktorjev.
Ne! Neki naravovarstveniki so na koroškem koncu z finančno inekcijo z 60 kamerami spremljali vožnjo v naravnem okolju. Zaradi naše zakonodaje so morali kamere umakniti in sedaj štejejo z nekimi feromagnetnimi senzorji. Brez skrbi. Big brother nas ima skoz pod kontrolo. Poguglaj: Vožnja v naravnem okolju na Koroškem in si preberi, kaj vse pripravljajo, izvajajo, da bi nas pregnali
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
- marholt
- Začetnik
- Reactions:
- Kraj:: Župečja vas
- Kraj: Župečja vas
Moja otroka v vrtcu ne moreta na sprehod v gozd. Gozd je lociran 200m vstran od vrtca. Vzgojiteljice bi jih z veseljem peljale, vendar ne upajo. Ni razlog, ker se nekdo vozi po gozdu. Razlog je velika količina smeti.
Tudi ko se jaz grem kam peljati, vidim veliko količino smeti. Če je možno, še kaj poberem.
Kdo zdaj uničuje okolje?
Tudi ko se jaz grem kam peljati, vidim veliko količino smeti. Če je možno, še kaj poberem.
Kdo zdaj uničuje okolje?
Moja delavnica ni razmetana, je samo taktično urejena
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
To je podobna zgodba kot dovoljena prodaja cigaret in potem kampanje o nezdravem življenju in strošku, ki da ga kadilci povzročamo zdravstveni blagajni.Če državo tako zelo skrbi moje zdravje in strošek zdravstvene blagajne bi morala kajenje preprosto prepovedati....in se odrči izjemno visokim trošarinam, ki jih pobere ob prodaji tobačnih izdelkov....in smo tam.
Davke bi pobirali vozit pa se ne bi smeli....ne bo šlo. Ali pa naj prepovejo prodajo tovrstnih vozil, rigorozno zakonodajo in visoke kazni za kršitelje...pa naj se obrišejo pod nosom za davke iz naslova prodaje...katera bo?
Davke bi pobirali vozit pa se ne bi smeli....ne bo šlo. Ali pa naj prepovejo prodajo tovrstnih vozil, rigorozno zakonodajo in visoke kazni za kršitelje...pa naj se obrišejo pod nosom za davke iz naslova prodaje...katera bo?
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
Fdv profesor z izobrazbo: Boris Vezjak je diplomiral in magistriral iz filozofije na ljubljanski Filozofski fakulteti ter na isti ustanovi leta 2001 doktoriral na temo "Aristotelova kritika idej in argumenti proti Platonu v spisu Peri ideon".
...tale bi znal 1 teden (za ustrezno nadomestilo seveda) govorit, zakaj se vžigalica sama od sebe ne premakne nikamor.
In kot kaže, se urbaniči ne počutijo več domače v svojem avtohtonem betonskem okolju, pa rinejo v gozdove, kjer jih moti vse, kar jim ni všeč. Še lastniki gozdov jim ne pašejo, ker (po njihovo) jim je treba vse pobrat in jih nagnat z bajoneti v morje.
Zakaj neki tako matrajo svoje pse in jim vsiljujejo človekov pogled na življenje? Zakaj le?
...tale bi znal 1 teden (za ustrezno nadomestilo seveda) govorit, zakaj se vžigalica sama od sebe ne premakne nikamor.
In kot kaže, se urbaniči ne počutijo več domače v svojem avtohtonem betonskem okolju, pa rinejo v gozdove, kjer jih moti vse, kar jim ni všeč. Še lastniki gozdov jim ne pašejo, ker (po njihovo) jim je treba vse pobrat in jih nagnat z bajoneti v morje.
Zakaj neki tako matrajo svoje pse in jim vsiljujejo človekov pogled na življenje? Zakaj le?
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.