Noro, motorji, park, ... , ko bi pri nas bilo kaj takšnega dovoljeno
https://www.youtube.com/watch?v=IND1Y4aPi-Y
ATV park
Re: ATV park
Kar naj ga imajo! Jaz ga ne potrebujem!
Ne vidim prav nikakršnega užitka, če moram biti oblečen v ribiške hlače in v njih plavati v lastnem znoju. Utrujati agregat v blatu, kuriti jermen in se na 10 metrih kot divji prašič valjati po luži. Doma pa potem še dve uri spirati blato in podmazovati gibljive dele. Tako se uničujejo štirikolesniki in če te ojri tiščijo je to zate-zame ne. Raje se odpeljem v neznano po dovoljenih poteh, obvozim luže in doma splahnem v 10 minutah svojega ljubljenca. Res, da se tudi včasih zaigramo a to ni primerljivo z temi blatoborbami
Ne vidim prav nikakršnega užitka, če moram biti oblečen v ribiške hlače in v njih plavati v lastnem znoju. Utrujati agregat v blatu, kuriti jermen in se na 10 metrih kot divji prašič valjati po luži. Doma pa potem še dve uri spirati blato in podmazovati gibljive dele. Tako se uničujejo štirikolesniki in če te ojri tiščijo je to zate-zame ne. Raje se odpeljem v neznano po dovoljenih poteh, obvozim luže in doma splahnem v 10 minutah svojega ljubljenca. Res, da se tudi včasih zaigramo a to ni primerljivo z temi blatoborbami
Pa to ja ni za vsak dan z našimi motorji , je pa zanimivo vidit vse skupaj.Vprašanje če bi šel sprobat s svojim .Kar se pa pranja in vzdrževanja tiče, pa mislim da niso na "ti", tako kom mi .
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
Se pridružujem mnenju kolega Lakl-a. Pred leti, ko sem začel z to obliko "rekreacije" je ni bilo luže ali blata, v katerega se ne bi zagnali. Večkrat..... boljše je bilo. Ampak takole z leti te sreča pamet in danes se takih jam ognemo na daleč.
Mnogo raje si nagledamo kakšen tehnični ali adrenalinski izziv, kakšno štajgico ipd. in se tam malo zaigramo.
Poleg tega je dobro vsake toliko malo razvlečt vitlo, da se ne zasuši....
Tako, da kolegom v USA želim vse lepo in dobro, ter veliko užitkov v lužah.
Mnogo raje si nagledamo kakšen tehnični ali adrenalinski izziv, kakšno štajgico ipd. in se tam malo zaigramo.
Poleg tega je dobro vsake toliko malo razvlečt vitlo, da se ne zasuši....
Tako, da kolegom v USA želim vse lepo in dobro, ter veliko užitkov v lužah.
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
Aktivno se dela na tem, da se blizu >najljepšega mjesta< uredi trial, hard enduro in atv park oz. prostor, kjer bi se legalno lahko vozili tudi z nekategoriziranimi vozili na motorni pogon. Žal tam ne bo globokega blata (blato vseeno bo). Veliko bo kamenja, skal in drugih zadev za premagovanje svojega firbca, kje in do kje si z stroji upamo. Za manj agresivne in manj uravnotežene bo na voljo tudi dovolj (relativne) ravnine za izvajanje brzincev. Na lastno odgovornost seveda.
O vsem bom poročal. Nič bat. Boste lahko prišli gledat tudi tisti, ki tole berete po službeni dolžnosti. Zagotavljam, da vas ne bo nihče oglobil, ker boste tam (zgolj slučajno) v roku rednega delovnega časa. Upam, da ne bo za vašo morebitno prisotnost izven delovnega časa potrebna kakšna podjemna pogodba ali celo avtorski honorar.
LP!
O vsem bom poročal. Nič bat. Boste lahko prišli gledat tudi tisti, ki tole berete po službeni dolžnosti. Zagotavljam, da vas ne bo nihče oglobil, ker boste tam (zgolj slučajno) v roku rednega delovnega časa. Upam, da ne bo za vašo morebitno prisotnost izven delovnega časa potrebna kakšna podjemna pogodba ali celo avtorski honorar.
LP!
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.