Kupim Barossa silverhavk 170 ali 250
Kupim Barossa silverhavk 170 ali 250
Kupim omenjen štirikolesnik odlično ohranjen čim mamj prevoženimi kilometri od prvega lastnika.
L.P.
L.P.
Barossa 170 Silverhawk
Pozdravljeni! Po dolgem času se spet oglašam:takrat zaradi nakupa, zdaj zaradi prodaje. Ker sem v teh letih uspel z Barosso 170 skupaj spraviti le 1500 km, sem se odločil za prodajo. Moped sem kupil marca 2008 pri Boštjanu (WBC). Vsa leta sem ga vozil sam in to le občasno za prevoz v službo. Vem, da težko verjetno, pa vendar ni bil nikoli vožen niti po blatu, niti v dežju in le enkrat nekaj metrov po snegu (vem, da je to za prave ATV-jaše katastrofa, a žal...). Moped je kot nov, rumene barve, garažiran. Na servisu je bil pri Jaki na Brezovici. Montiran ima prtljažnik in športni izpuh(originalnega priložim). Moped zaradi pomanjkanja časa in številne družine stoji pretežno v garaži, zato sem se ga odločil prodati. Cena:2000€.
Lep pozdrav vsem.
Lep pozdrav vsem.
Saj se niti ne bi oglasil, pa me je sprovociral BlackHawk. Vem, da je bila moja cena v štartu previsoka, pa vendar sem Barosso prodal Branchotu za 1550€, brez da sem jo dal kam v oglas. Moped je res kot nov in Brancho full zadovoljen. Po Hawkovem razmišljanju sem jaz oderuh, Brancho pa bedak, a ne? Pred leti sem se le na kratko pojavil na forumu kot začetnik, bil vesel zaradi Jake, Boštjana-WBC in še številnih drugih pravih fanatikov ter sem na hitro izginil zaradi provokatorjev, pametnjakovičev, ipd. Kaj si imel od pljuvanja in pametovanja ti BlackHawk sicer ne vem in ne vidim, kaj smo krivi mi, če si ti svoj moped komaj prodal za 1200€? Drugič si zadevo poglej pobliže, pa boš ugotovil, da nekdo lahko prodaja neko odlično ohranjeno zadevo, medtem ko nekdo drug prodaja sekret... Žal.
Lep pozdrav pa vsem normalnim privržencem vsega, kar miga na bencin ali nafto. Sam nisem za nogomet, ampak Row je dobr povedu, nad žogo na bencin bi se tudi jaz navdušil.
Srečno vsem!
Lep pozdrav pa vsem normalnim privržencem vsega, kar miga na bencin ali nafto. Sam nisem za nogomet, ampak Row je dobr povedu, nad žogo na bencin bi se tudi jaz navdušil.