Dinli 700
Dinli 700
Prodam omenjen štirikolesnik Dinli 700 dobro ohranjen.
LINK : http://www.Avto.net/ad.asp?ID=5561485
LINK : http://www.Avto.net/ad.asp?ID=5561485
Re: Dinli 700
samo 280km si nabil ?
Si samo plužil z dinlijem 
2011 Shineray 300 xy hitro prodan..
2012 Can Am outy 800r max..... bo kr nekaj časa ostal...

280 km prevoženih in 30% obraba gum.... Je bilo driftanjajay886 napisal/-a:samo 280km si nabil ?Si samo plužil z dinlijem
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
Štiri kolesnik ma prevoženih 860 km za plug pa ni problema nosilca pa nebo vpognilo,ker je ojačan
.
na to "ojačitev" se ne zanašaj preveč. Nočem biti pikolovski, ampak ta oglas je kr zgrešen oz zavajujoč. Prevoženi, maximalna hitrost itd.. upam, da te kupec nebo po testni vožnji gnal 
2011 Shineray 300 xy hitro prodan..

dinli za 2cm snega še gre za 20 cm pa bo treba že nekaj bolj konkretnega ca. a.. se pa hitro ugotovi že po slabih 900 km da je zan..
- andrej.slovsa
- Obiskovalec
- Reactions:
Deni oprosti zdi se mi ,da bi morav diti do kolgov ki prodajajo svoje motorje bolj spoštliv. Niso samo can-ami dobri motorji jih je še kar nekaj ki se mu lahko postavijo ob bok za vse razen cene. Niti slučajno pa ni dinli slab ne v kvaliteti sploh pa ne v moči ,da pa v ceni sploh ne govorimo. Tudi sam vozim dinlija in pri 6000 km šravfav samo pokrovček za gorivo pa sploh ne rečem, da ne bom nikoli imev can-ama. Še enkrat oprosti upam ,da si me razumev.deni napisal/-a:dinli za 2cm snega še gre za 20 cm pa bo treba že nekaj bolj konkretnega ca. a.. se pa hitro ugotovi že po slabih 900 km da je zan..
Dinli tebi pa uspešno prodajo.
ni problema. kar se tiče teh atv-jev sem imev sam nekaj teh kit.....,sem pač imel slabe izkušnje, vendar ga pa nikoli nisem tako hvalil ko sem ga prodajal.
- sandii
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Škofja Loka
- Kontakt:
A pa si imel prov Dinlija .deni napisal/-a:ni problema. kar se tiče teh atv-jev sem imev sam nekaj teh kit.....,sem pač imel slabe izkušnje, vendar ga pa nikoli nisem tako hvalil ko sem ga prodajal.
L.P.Sandii
Vi samo kritizirajte po dolgem pa počez. So tudi takšni ki so vozili bolše in dražje ateveje pa prešraufli več kot mi!!!!!!!!! 
- sandii
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
sandii napisal/-a:A pa si imel prov Dinlija .deni napisal/-a:ni problema. kar se tiče teh atv-jev sem imev sam nekaj teh kit.....,sem pač imel slabe izkušnje, vendar ga pa nikoli nisem tako hvalil ko sem ga prodajal.
L.P.Sandii
Deni nisi mi še odgovoru prosim
L.P.Sandii
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
dinli 700 napisal/-a:Vi samo kritizirajte po dolgem pa počez. So tudi takšni ki so vozili bolše in dražje ateveje pa prešraufli več kot mi!!!!!!!!!
...ja samo ne pri 800 km.... mogoče pri 8.000 kak šraufek ali dva.....Dinlija pa verjetno prodajaš, ker je to odličen stroj, poln moči, fantastičnih performans, praktično neuničljiv, lep....ali zato, ker nimaš časa voziti se?
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Ja...nič nimam proti Dinliju...po moje čisto spodoben stroj! Moti me pisanje v smislu...tudi tisti z boljšimi mototrji šraufajo še več kot mi..... 
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Menges
- Kontakt:
Ja, ker sta dve vrsti ljudi !BIF napisal/-a:Ja...nič nimam proti Dinliju...po moje čisto spodoben stroj! Moti me pisanje v smislu...tudi tisti z boljšimi mototrji šraufajo še več kot mi.....
1. Preventivno "sravfajo"
2. Tudi, ko že stran pade se peljejo naprej < nic ne "sravfajo" < na koncu prodajo po delih
-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
sandii sem kupil že 2x kitaj.... sra.... pa mi verjemi da imam dovolj šravfanja po vsaki turi.
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Ja bo kar držalo! Ampak pod "šraufanje" jaz mislim na okvare. To, če jaz na 2000 km odšraufam pokrov variomata in ga očistim ne jemljem kot okvaro!
No ja vsak pač po svoje!
No ja vsak pač po svoje!
- sandii
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Sprašujem če si imel Dinlija dobesedno.deni napisal/-a:sandii sem kupil že 2x kitaj.... sra.... pa mi verjemi da imam dovolj šravfanja po vsaki turi.
L.P.Sandii
nisem, osel gre samo enkrat na led ,jaz sem šel celo dvakrat. Ga pa ima znanec,ki bo vsak čas popi....
- sandii
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Pol pa ne klanfaj neumnosti pa nehaj s temi forami ga ma prijatelj,od kolega sem slišal, je rekla kazala.
Tudi med kitajci je razlika dva Bashana ali pa naprimer Dinli je razlika in to ogromna .
Imel sem Čunga lunga 250,Bashana 400 4x4,Jumbo 301 in Dinlija 700 in ugotovitevje mal denarja mal muzike s to razliko da se prva dva ne moreta primerjat z drugim dvema pa so iz istih koncev.
Za ene itak ni nobena stvar dobra sploh če jo nima.
L.P.Sandii
Tudi med kitajci je razlika dva Bashana ali pa naprimer Dinli je razlika in to ogromna .
Imel sem Čunga lunga 250,Bashana 400 4x4,Jumbo 301 in Dinlija 700 in ugotovitevje mal denarja mal muzike s to razliko da se prva dva ne moreta primerjat z drugim dvema pa so iz istih koncev.
Za ene itak ni nobena stvar dobra sploh če jo nima.
L.P.Sandii
smo pa pame... kupi si še ene tri pa jih popravljaj,ko jih boš pa prodajal bojo pa itak najboljši.