P: Suzuki KQ750 - homologiran

Prostor za male oglase.
Odgovori
Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: http://goeasttour.com/
Kontakt:

Re: P: Suzuki KQ750 - homologiran

Odgovor Napisal/-a BIF » 25 Feb 2012, 20:25

Ja...no "kraljiča" smo najprej preobuli...brez pravih "čeveljcev" bi ga danes le šlepali...seveda z BRP-ji :mrgreen: ...
Zdaj pa resno. No obuti maček se je za prvo "panoramsko" (mi imamo le nizkopanoramske poti, blatne kot hudič, luknjaste in zaraščene..) odlično obnesel. Z Laklom sva malo zamenjala vozili (da je še Lakl imel kaj od vožnje :butthead: ) in lahko potrdim, kar sem zagovarjal...da je KQ res odličen štirikolesnik. Obut v nove gume in s korekcijo vzmetenja smo ga naredili pravega borca na terenu. Seveda sprememba potrebuje uvajalni čas predvsem pri odkrivanju limitov...a mislim, da tu ne bo nobenih težav...seveda, ker nanj pazijo BRP-ji :mrgreen: .
Sicer pa tisti, ki ste moje poste pazljivo prebirali in videli še kaj drugega kot BRP veste, da sem KQ-ja vedno zagovarjal...in to lahko danes le še potrdim. Vsi tisti pa, ki ste si ta mototr ogledovali, mečkali, handlali in špekulirali....ZAMUDILI STE ODLIČEN NAKUP :butthead: !
Lakl...ti pa malo le še vozi orodje s seboj...nikoli ne veš....ipak to ni BRP ;)
P.S.
Zadnji stavek je bil za Brinovca! :drinkers:

Uporabniški avatar
brinovc
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a brinovc » 25 Feb 2012, 20:54

BIF napisal/-a: Lakl...ti pa malo le še vozi orodje s seboj...nikoli ne veš....ipak to ni BRP ;)

Lakl, glej da boš imel prave ključe seboj. Mislim tiste, ki pašejo na kanarčke. Se mi zdi da so te kanami že določili za metlo. Pa šlepštrik dobro pritrdi - zadaj seveda, ker so dolarske krote težke kot svinec, kadar se nočejo več premikat.

Uh, kmal bi pozabil: Lakl, prav si se odločil glede nakupa. Le malo pazi, da se z njim čelno ne zabiješ, ker je spredaj malce švoh tvoj kraljevič narejen. Izkušnje pač.

Evo dva kinga - borca za južno mejo (それは何が黄色ではないこと方法です。):
Slika

Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.

Uporabniški avatar
freshslo
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Menges
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a freshslo » 25 Feb 2012, 23:16

Me zalo veseli, da je novi lastnik zadovoljen z kupljenim. Bi pa rad napisal, da sem bil tudi sam zelo zadovoljen z kupcem, ker je bil prvi, ki mi ni in mi niti ni poizkusal zbiti ega povsem v poden (beri ceno pod 5000 eur, kot so nekateri pred njim sprobavali). Za tak denar bi ga rajs pustil nabirat prah v garazi. In se v poduk tistim meckacem in spekulatorjem, ki jih je ze Bif omenil : nekaj se je z prodajalcem cenkati, povsem drugo pa je zbijanje cene pod razumno mejo, skoraj zaljenje !

Zato vsaka cast Lakl !

@Bif: Sem ze pred nekaj casa skuzil tvoj humor glede znamk... Ampak ti bo Lakl z KQ dokazal, da je edino orodje, ki se ga potrebuje: visokotlacni cistilec po furi ;)

Sploh pa tkole se zmenimo:
Kar na KQ crkne v roku 3 mesecev in da ni posledica pretiravanja oz. karambola (razen vitla, kar sem povedal, da je nek poceni kitajc), jaz castim !!! Res imam zaupanje v KQ, ker me ni nikoli razocaral. Besedo pa drzim ! Torej Lakl, ce kaj crkne me poklici in dobis nov del gratis !

-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X

Uporabniški avatar
freshslo
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a freshslo » 26 Feb 2012, 13:00

brinovc napisal/-a: Uh, kmal bi pozabil: Lakl, prav si se odločil glede nakupa. Le malo pazi, da se z njim čelno ne zabiješ, ker je spredaj malce švoh tvoj kraljevič narejen. Izkušnje pač.
Jap, to se strinjam, ko sem ga pred dobrimi tremi leti kupoval je bil razstavljen se en v camo barvi isto 2009 in je bil spredaj ves povarjen...bil delezen bliznjega srecanja z necem :)

http://www.ebay.com/itm/NEW-SUZUKI-FRON ... es&vxp=mtr ;)

-CanAm Outlander 1000 XT
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X

dejan1992
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a dejan1992 » 26 Feb 2012, 13:32

To je bil ta, ki ga ima moto mirči naprodaj?

Uporabniški avatar
freshslo
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a freshslo » 26 Feb 2012, 14:27

Ah ja Dejan, najprej se zresni z nakupom ;)

Se bom vzdrzal odgovora.

-CanAm Outlander 1000 XT
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X

dejan1992
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a dejan1992 » 26 Feb 2012, 14:36

Zanima me zato, ker je prodajalec ponudil zanimivo ceno.

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 26 Feb 2012, 15:03

brinovc napisal/-a: Pa šlepštrik dobro pritrdi - zadaj seveda, ker so dolarske krote težke kot svinec, kadar se nočejo več premikat.

Ker so namenjene za prevoz težkih karakterjev... :butthead:

Uporabniški avatar
freshslo
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a freshslo » 26 Feb 2012, 15:05

dejan1992 napisal/-a:Zanima me zato, ker je prodajalec ponudil zanimivo ceno.
Tebi je ze dosti prodajalcev ponudilo zanimivo ceno...

-CanAm Outlander 1000 XT
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X

dejan1992
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a dejan1992 » 26 Feb 2012, 15:11

Ok pa nič. Sj če je skrivnost, pač ni treba povedati. Je pa res, da ima zvito prečno letev, kjer se privijači plata za vitel. Ima pa tudi zadnje levo platišče popravljeno, vendar na plastiki ni videti nobenih večjih poškodb.

Uporabniški avatar
lakl
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a lakl » 26 Feb 2012, 16:05

Cel dan hodim okrog KQ in je pravi dolgcajt . Ni kaj za šraufat!!! Nič- pol se pa grem malo peljat \:D/

Uporabniški avatar
jay886
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Ruše

Odgovor Napisal/-a jay886 » 26 Feb 2012, 17:34

Saj si komaj kupil :twisted: naj ti res služi pa čimmanj orodja tovorit s seboj :D

2011 Shineray 300 xy hitro prodan..
2012 Can Am outy 800r max..... bo kr nekaj časa ostal...

Slika

Uporabniški avatar
freshslo
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a freshslo » 26 Feb 2012, 18:44

dejan1992 napisal/-a:Ok pa nič. Sj če je skrivnost, pač ni treba povedati. Je pa res, da ima zvito prečno letev, kjer se privijači plata za vitel. Ima pa tudi zadnje levo platišče popravljeno, vendar na plastiki ni videti nobenih večjih poškodb.
Nic hudga, ce se pelje mal postran, vazn da je pod 5000 :twisted:

-CanAm Outlander 1000 XT
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X

dejan1992
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a dejan1992 » 26 Feb 2012, 19:31

BTW sploh ne vem zakaj NČ NI VAŽN SAM DA JE POD 5000 eur? Sem vam predlagou 5500 eur pa ste pač ponudbo zavrnili, itak pa zdej to ni važen, vidm da si ne bom mogu pomagat velik z uporabniki tega foruma, ki bi mi lahko svetovali glede napačnega nakupa. :roll:

Uporabniški avatar
Amater
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Amater » 26 Feb 2012, 19:36

Še iz moje strani,lakl veliko užitkov z tvojim novim KQ in predvsem varnih km. =D> .... kdor prvi pride prvi melje... (nekateri tako veste kaj sem mislil s tem ](*,) ](*,))

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 26 Feb 2012, 19:54

dejan1992 napisal/-a: vidm da si ne bom mogu pomagat velik z uporabniki tega foruma,
Uporabniki in bralci tega foruma niso tako neumni, kot jih delaš, kajti vsi, ki malce poškilijo v tvoje poste in neresne nakupe (kupuješ že par let) vidijo tvojo resnost. Pa brez tvojih izgovorov, da se bojiš slabega nakupa, kajti imel si res dobre predloge z strani članov foruma, ki pa jih enostavno namerno spregledaš itd..itd..

Uporabniški avatar
lakl
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a lakl » 26 Feb 2012, 19:55

@dejan

BTW sploh ne vem zakaj NČ NI VAŽN SAM DA JE POD 5000 eur? Sem vam predlagou 5500 eur pa ste pač ponudbo zavrnili, itak pa zdej to ni važen, vidm da si ne bom mogu pomagat velik z uporabniki tega foruma, ki bi mi lahko svetovali glede napačnega nakupa.

Upsss! Kako smo užaljeni!

Postavi se v vlogo prodajalca ( ni važno kaj se prodaja) in postaviš realno ceno na katero še daš krepak popust! Pride kupec ter ti hoče znižat ceno še za 20% ???

Postavi se v vlogo obrtnika in 20% je tvoj čisti zaslužek in ko ti investitor zbije še teh 20% si delal zatonj ali drugače povedano - delal si,da si pokril materjal! Na koncu še ti zadrži 10% za eno leto,kao za garancijo! Vmes pa še v stečaj. Hvala lepa za tako delo!

Prišel sem pogledat KQ in po vizuelnem pregledu je sledila (zelo) kratka testna vožnja! Zakaj kratka! Zato ker sem preveril prodajalca in mu zato popolnoma zaupal!
Kot kupec sem vedel kakšna je realna vrednost in to lahko potrdita tudi dva člana tega foruma,kako je potekal dogovor:
Citiram svoje besede: Kakšna je cena,če pridem v soboto po njega?
Odgovor: toliko €!
Citiram svoje besede: Dogovorjeno!
Odgovor: V redu!

Pa še vprašanje?
Ali se lahko primerja tale KQ z novim CF-om 500 za podoben kupček € [-X Po mojem - nikoli in nikdar !!!

Zadovoljna kupec in prodajalec!
In pravljica se nadaljuje \:D/

dejan1992
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a dejan1992 » 26 Feb 2012, 20:06

Nihče ni užaljen-vsaj jaz ne, raje čestitam novemu lastniku in mu želim veliko varnih kilometrov, sem mu pač ponudil mojo ponudbo, ker pač nism bil v tistem trenutku zmožen zbrati več denarja-ne vidim v čem je tukaj problem, je pa pomoje forum namenjen prav razglabljanju problemov in pomoč uporabnikom, ki se odločajo za nakup prvega atv-ja(če se motim me popravite). Drugače pa vsakič ko kaj uprašam in se pač nisem odločil, je spet kar nekaj uporabnikov podalo svoje negativno mnenje proti meni- če je to vaš način je meni tudi prav.
Lp

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 26 Feb 2012, 20:10

Pri nas v Sloveniji velja pač rahlo Balkansko-Aziatska verziaj postavljanja cen. Prodajalci namerno postavijo malce višjo ceno in kupci so veseli, ko zadevo malce "shandlajo"! Tako je od nekdaj na naših prostorih in tako bo ostalo...pač stvar neke kulture, ki pa je po moje v tem primeru zanimiva!
V primeru Lakl-Freshslo pa je (sem bil prisoten) šlo za klasičen blitz dogovor dveh, ki natančno vesta kar želita in odlično ocenjujeta situacijo!
Freshslo je dobil kar je pričakoval, ker je vedel, da je to meja, do koder se mu zadeva še isplača, Lakl pa je ocenil, da je odštet denar vreden predmeta, ki ga kupuje. Sledil je še t.i Gentleman-agreement, ki dandanašnji prava redkost in posel je sklenjen! Kjer je volja je tudi pot.
Provokacije in cenkanje preko razumnih in realnih meja pa je tudi zame žaljivo zato bi takšnega "kupca" z lahkoto poslal u ku***!
Win-win situacija :D
Je pa res, da so v tej zgodbi "nastopali" sami pravi dedi....tako, da je bilo jasno, da se bo dobro končalo :drinkers:

Uporabniški avatar
lakl
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a lakl » 26 Feb 2012, 20:16

Ja Dejan! Tudi jaz sem moral sprejeti restrektivne ukrepe,da sem lahko postal nov lastnik!
Ampak- tudi meni bi se zdela tvoja ponudba žaljiva!
Prišel si na ogled,pogledal KQ in če bi se malce okrog obrnil,pogledal po garaži in dvorišču bi takoj videl,da ima človek vse kar si srce želi! Ni pa Božiček!

Forum je pa ravno za takšne debate tudi ustvarjen-seveda,vse do takrat,dokler se ne prestopijo meje zdravega razuma,kulture...

:lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 26 Feb 2012, 20:16

dejan1992 napisal/-a:Nihče ni užaljen-vsaj jaz ne, raje čestitam novemu lastniku in mu želim veliko varnih kilometrov, sem mu pač ponudil mojo ponudbo, ker pač nism bil v tistem trenutku zmožen zbrati več denarja-ne vidim v čem je tukaj problem, je pa pomoje forum namenjen prav razglabljanju problemov in pomoč uporabnikom, ki se odločajo za nakup prvega atv-ja(če se motim me popravite). Drugače pa vsakič ko kaj uprašam in se pač nisem odločil, je spet kar nekaj uporabnikov podalo svoje negativno mnenje proti meni- če je to vaš način je meni tudi prav.
Lp
Moje mnenje:
Če kupuješ atv v rangu 5.500 EUR jih boš zbral še naslednjih 500 in kupil atv, če si ga res zelo želiš in veš, da je vreden tega denarja (in ta je bil). Če pa teh dodatnih 500 EUR-ov ne moreš zbrat pa je najbolje, da kupuješ nekaj v rangu 4.000 EUR oz še bolje nič. Če kupiš atv in nimaš zadaj še kakšnega jurčka za pritikline (lučke, torbe, gume, kašni dodatki, servis itd) potem se tega ne lotevaj.
Atv je luksuz, ki stane! Če si ga ne moreš privoščit...palice so po 20 EUR, gojzari 100 EUR, nahrbtnik, jakna, pumparce...pa dija pešaka! Druge ni!

Uporabniški avatar
tdk
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a tdk » 26 Feb 2012, 20:24

Prebiram cel forum in seveda vse poste....BIF za ta res dober post pa =D> =D>

lp tdk

BIF napisal/-a:
dejan1992 napisal/-a:Nihče ni užaljen-vsaj jaz ne, raje čestitam novemu lastniku in mu želim veliko varnih kilometrov, sem mu pač ponudil mojo ponudbo, ker pač nism bil v tistem trenutku zmožen zbrati več denarja-ne vidim v čem je tukaj problem, je pa pomoje forum namenjen prav razglabljanju problemov in pomoč uporabnikom, ki se odločajo za nakup prvega atv-ja(če se motim me popravite). Drugače pa vsakič ko kaj uprašam in se pač nisem odločil, je spet kar nekaj uporabnikov podalo svoje negativno mnenje proti meni- če je to vaš način je meni tudi prav.
Lp
Moje mnenje:
Če kupuješ atv v rangu 5.500 EUR jih boš zbral še naslednjih 500 in kupil atv, če si ga res zelo želiš in veš, da je vreden tega denarja (in ta je bil). Če pa teh dodatnih 500 EUR-ov ne moreš zbrat pa je najbolje, da kupuješ nekaj v rangu 4.000 EUR oz še bolje nič. Če kupiš atv in nimaš zadaj še kakšnega jurčka za pritikline (lučke, torbe, gume, kašni dodatki, servis itd) potem se tega ne lotevaj.
Atv je luksuz, ki stane! Če si ga ne moreš privoščit...palice so po 20 EUR, gojzari 100 EUR, nahrbtnik, jakna, pumparce...pa dija pešaka! Druge ni!

Uporabniški avatar
freshslo
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a freshslo » 26 Feb 2012, 20:30

Tocno tako kot je napisal @bif.

Kupci pricakujejo, da si prodajalec tako zelo zeli denarja ali da je tako obubozan, da bo prodal za vsako ceno. Osebno bi ga rajs pustil v garazi zgniti kot pa ga prodati izpod zacrtano ceno, vsaj ponos ostane ! Pa ne zelim razpravljati o tem nakupu se v nadaljevanju. Pac pa si zelim, da bodoci kupci ob prebiranju teh postov malce pomislijo predno gredo kupovat ali so dovolj dolgi za zeljeno stvar.

@Dejan: Jaka ti je PONOVNO napisal cisto resnico in nikakor nismo imeli negativnih odgovorov na zacetku, ko pa kdo sprasuje kateri atv dve leti pa se nam res zdi ze trapasto odgovarjati.

Tukaj velja cisto preprosta matematika... Hoces kupiti LCD TV, ki v bigbangu stane 400 eur. V denarnici imas 300 eur ? A bo sel tudi tja in prodajalko vprasal, ce ti ga da za 350 ? in ko ti bo odgovorila, da ne. Ji bos potem poslal se par SMSov, koliko bi bila zadnja cena ? Ne gre to tako !!!

-CanAm Outlander 1000 XT
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X

Uporabniški avatar
jay886
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Ruše

Odgovor Napisal/-a jay886 » 27 Feb 2012, 10:51

Tudi sam nisem zbijal cene. Poklical po telefonu dorekla ceno in roka. Sledil je ogled in zelo kratka vožnja cca 1km pa sem motor kupil. Mi je pa prodajalec rekel kakšne scene je vse imel ob ogledih... se mi zdi, da je motor najtežje prodat, sploh ko pridejo na testno vožnjo t.i. manijaki. Meni je eden na testni vožnji shineraya skoraj v zaščitno ograjo pognal. Na koncu pa še komentar "slabo primerjo zavore" :twisted:

Če bi sedaj prodajal moped bi verjetno testno kr na nekem travniku organiziral :lol:

2011 Shineray 300 xy hitro prodan..
2012 Can Am outy 800r max..... bo kr nekaj časa ostal...

Slika

Uporabniški avatar
dominik
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Podčetrtek

Odgovor Napisal/-a dominik » 27 Feb 2012, 17:40

Enkrat sem slišal ko je en možakar rekel, z motorjem (oz. več ali manj z vsemi prevoznimi sredstvi ki so služila svojemu namenu) imaš dvakrat veselje, 1. ko ga kupiš :D in 2. ko ga prodajaš ker izveš o predmetu prodaje stvari ki jih še sam ne veš :twisted:

Odgovori