nakup E-ton EXL 150 Viper
nakup E-ton EXL 150 Viper
Pozdravljeni vsi skupaj.Nov sem na tem forumu,nov pa sem,res nov,na področju štirikolesnikov.Imam vprašanje in res bom zelo vesel,če mi bo na njega kdo odgovoril.Kupujem prvi štirikolesnik in to naj bi bil nagledani starejši 150ccm E-ton EXL 150 Viper.Sem že mal starejši (53 let)in bi ga rabil za vožnjo do vikenda,cca 10 km v eno smer,lepo počasi kot se za invalidskega upokojenca spodobi.Zanima pa me naslednje:ali obstaja servis v Sloveniji za te širikolesnike in kje,oziroma ali se sploh dobijo rezervni deli za e-ton,če se kaj pokvari?Zavedam se da teh 150ccm ni nekaj veliko,vendar jih v začetku niti ne potrebujem,čeprav imam pred vikendom kar močan hrib in me mal muči če ga bo ta model zmogel?Za vsak odgovor bom vsakemu zelo hvaležen,prav tako pa se za odgovore že v naprej zahvaljujem.PS :jutri grem gledat ta štirikolesnik(prijatelji so mi svetovali-samo kitajca ne,rajši rabljenega tajvanca).Hvala
Re: nakup E-ton EXL 150 Viper
Pozdravljen.
Pošteno povedano, si že sam podal odgovore na svoja vprašanja.
Če imaš strm dolg klanec bo težka,da prideta oba na vrh.
Pojdi pogledat in probaj v kak klanec. Predvidevam, da je v bližini prodajalca kakšen za probo in primerjavo
Pošteno povedano, si že sam podal odgovore na svoja vprašanja.
Če imaš strm dolg klanec bo težka,da prideta oba na vrh.
Pojdi pogledat in probaj v kak klanec. Predvidevam, da je v bližini prodajalca kakšen za probo in primerjavo
Klanec je strm,vendar ni niti tako dolg,bom moral probat pri njem na sličnem.Zanima me pa še tisto z rezervnimi deli,če vam je kaj znano?
-
golavsek65
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Prebold
Pred desetimi leti sem tudi jas imel e-tona in mi je dobro služil. Če je to tvoj prvi 4kolesnik, naj te Klanec ne skrbi,saj tja kamor potegne teh 150ccm ,se verjetno ti kot začetnik, niti ne boš upal zapeljati. Za začetek ,je po moje e-ton kar dobra izbira.
Servis je včasih bil tukaj http://yamaha-primec.com/sl/ Razervne dale pa je včasih uvažal mislim, da IZI line d.o.o iz Jesenic. Pozanimaj se.
Servis je včasih bil tukaj http://yamaha-primec.com/sl/ Razervne dale pa je včasih uvažal mislim, da IZI line d.o.o iz Jesenic. Pozanimaj se.
Hvala za odgovor,torej me klanec ne skrbi več.Me pa skrbijo še vedno rezervni deli,na naslovih,ki ste mi jih dali,se že lep čas ne ukvarjajo več s tem.Sigurno pa obstaja kakšna internetna prodaja rezervnih delov za e-ton ali kaj podobnega?Že v naprej se za odgovore zahvaljujem.
Tako,Viperja sem kupil,pa kar bo,bo.Pri avtorju Klemencu(se mu zahvaljujem)sem našel telefonsko od mehanika v Ljubljani,ki mi je zagotovil da se rezervni deli za e-ton-a dajo dobit,le malo je potrebno počakati,ko se naročijo,da pridejo iz tujine.Zdaj pa sledijo prve učne ure vožnje(ko se malo otopli)s širikolesnikom,težava je v tem da se prej nisem nikoli vozil niti z motorjem,vedno samo avtomobil.Lepo počasi sprva,pa pazit na ovinkih so mi rekli.Kak nasvet bi mi res prav prišel 
-
vladika
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: okolica Gornje Radgone
@opel
Nasveti z moje strani. Prvo kot prvo najprej poskrbi za sebe, pamet v glavo, nabavi si ustrezno opremo, pazi na ostale...
Po nekaj prevoženih kilometrih si še vedno začetnik. Po vsaki turi malo preglej na štirikolesniku, da ni kaj odvito, nivo olja itn.. Na kratko.
Drugače pa ti želim veliko lepih trenutkov s štirikolesnikom pa desni palec pod kontrolo.
Nasveti z moje strani. Prvo kot prvo najprej poskrbi za sebe, pamet v glavo, nabavi si ustrezno opremo, pazi na ostale...
Po nekaj prevoženih kilometrih si še vedno začetnik. Po vsaki turi malo preglej na štirikolesniku, da ni kaj odvito, nivo olja itn.. Na kratko.
Drugače pa ti želim veliko lepih trenutkov s štirikolesnikom pa desni palec pod kontrolo.
2016 Yamaha Raptor 700R SE
Hvala za nasvete,sigurno se jih bom držal,mal sem se že peljal in je res fajn filing,mal me še ovinki matrajo,pa se bom že navadil.