Ker se mi je moja zlomila na srečanju .ali pa če slučajno gdo ve kje bi jo dobil ceneje kot na servisu in čim hitreje hvala za odgovor
Kupim Zadnja leva polosovina bombardier outlander l 450 max
Kupim Zadnja leva polosovina bombardier outlander l 450 max
Zdravo zanima me ce ima gdo slučajno doma zadnjo levo polosovino za bombardier outlander L 450 max 2015
Ker se mi je moja zlomila na srečanju .ali pa če slučajno gdo ve kje bi jo dobil ceneje kot na servisu in čim hitreje hvala za odgovor
- frm
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: Šmarje Sap
- Kraj: Šmarje-Sap
Re: Kupim Zadnja leva polosovina bombardier outlander l 450
Preden si kupil taki motor,,bi že lahko vedel,da ga je treba tudi uzdrževati,ali kako stvar zamenjati,kot na vsakemu.
Če je original predrago,pa ebay predrag,potem vse to opusti.Če boš menjal, menjaj obe,tako je to prijatelj moj,
pa brez zamere.
Če je original predrago,pa ebay predrag,potem vse to opusti.Če boš menjal, menjaj obe,tako je to prijatelj moj,
pa brez zamere.
2012 Yamaha Raptor 700R
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Menges
- Kontakt:
Saj ni nikjer napisal, da je ebay predrag... rad bi le ceneje kot na servisu, kar ga popolnoma razumem. Ni mi pa jasno zakaj bi moral menjati obe??? Ce je odletela le ena?
-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
Super...pa še skoraj 1x toliko zraven poštnine + 10% carine, pa na vse skupaj 22%DDV + carinski postopek...res se splača..... 
- sircelj84
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: Ilirska Bistrica
- Kraj: Ilirska Bistrica
- Kontakt:
Ja kot zgleda,ai sam ne zna ponajdt...Jaz ne vem,kakšna cena je na servisu zanj previsoka...Če rabiš nujno,plačaš kukr je,če ne rabš nujno,pol niti atvja ne rabš...