Na MXU 250 originalen lonec predelan v športnega atv bolje pospeši tudi na moči se pozna in hitrosti eno malenkost.Zvok je lep, ker pa je lastnik moja boljša polovica in zadnje čase malo več potujeva in tuidi prerasla sva to, je postalo malo moteče za to bi rada zamenjala za originalnega.Res je bilo precej dela ,da se je lonec odprl spraznil ter namestil direktno cev in napolnil z volno za izpušne cevi.Zadeva je estetsko narejena.Na zunaj je nespremenjen tako ,da ni težav z oblastjo.
Morda koga zanima menjava,preveč je bilo truda vloženega,da vse to podrem in spravim v prvotno stanje.Ženske bi to, zdaj pa ne bi to, bi to,želela malo športno ,super je ker je bolj močan super, ker bolj pospeši super ker ima lep zvok,Sedaj pa naj vse ostane samo zvok bi rada kot prej .No preden se lotim morda koga zanima menjava pa bo moja srečna
nekdo bo srečen z boljšim izpuhom in jaz bom srečen ker mi ne bo treba podirati Aperovič,
MEJNAM ZA ORIGINALNI LONEC OD MXU 250 ALI KXR 250 ALI ARCTIC CAT 250 .ALI MXU 300