Kupim kovček
Kupim kovček
Ali prodaja kdo podoben kovčekza can am outlander max xtp 1000ccm? Potreboval bi ga za 2 čeladi ali pa če veste katerega drugega ki se splača kupiti?
https://can-am.brp.com/off-road/shop/ac ... r-max.html
https://can-am.brp.com/off-road/shop/ac ... r-max.html
-
bugimajstr
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: bela krajina
Re: Kupim kovček
najbol da kar tega naročiš.je najcenejši in lepo paše gor. men je žal da sem kupil cenejšo verzijo.in se zafrkavam z šraufanjem ko ga je treba staknit dol. je bol dat 100 evrov več pa nimaš posla..
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
Bugi, en preizkušen nasvet glede tega šraufanja... pred desetletjem sem imel enako težavo. Takrat atv firme še niso ponujale raznih Klip - klap sistemov. Kufer pa je treba večkrat tudi dol vzeti. Zato sem od enega starega sedeža od viličarja vzel spodnja vzdolžna vodila in jih priredil tako, da paše kufer gor, nastavljat se da oddaljenost (glede na gabarite potnice) in snet je v enem samem potegu.bugimajstr napisal/-a:...in se zafrkavam z šraufanjem ko ga je treba staknit dol...
LP!
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Ha-habrinovc napisal/-a:
nastavljat se da oddaljenost (glede na gabarite potnice)
LP!
2011-2013 Shineray XY 300 STE- z veseljem prodan
2014-2015 KTM 640 LC4 SM -na žalost prodan
2013-2017 Access SP 450 R - žal prodan
2018-2021 BRP BAJA DS650X - tudi žal ni več v moji lasti](./images/smilies/eusa_wall.gif)
2014-2015 KTM 640 LC4 SM -na žalost prodan
2013-2017 Access SP 450 R - žal prodan
2018-2021 BRP BAJA DS650X - tudi žal ni več v moji lasti
Evo sem namesto tistega omenjenega zgoraj lepo kupil rabljenega in sem ga danes namestil v pol ure dela.
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
...mora biti čim bližje, da jo ni strah in da jo ne zebe...jerebtomy napisal/-a:
Ha-hata je dobra sam verjetno sopotnica ne sliš prav rada če se njeni "gabariti" spreminjajo
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.