Še tiste ti bom dol snel, da se lepotec (beri-šminker) ne boš stalno v njih ogledoval.Jure napisal/-a:Ja, a jaz sem pa kaktus? A paše na LTZ, namesto unih čoper špeglov?

Avtorske pravice za šminker ima že drug uporabnik na forumu.Branko napisal/-a:Jaka a pol predlagaš, da tale duvator pod nickom spremnimo v šminker?

Ne, ne zadostuje. ATV je dvosledno vozilo, torej spada prva pomoč med obvezno dodatno opremo isto kot avto. Prva pomoč, varnostni trikotnik, komplet žarnic. Odpade samo rezervno kolo.Branko napisal/-a: .... samo ne vem, če zadostuje slovenskim predpisom
Res je zašlo iz teme samo nekaj mi ni "jasno" . Kako da plačujemo zavarovanje za motorno kolo - odprto in cestno takso za motorno kolo, potem pa "glavce" sanjajo o avtomobilski obvezni opremi ..............hurco napisal/-a:Spet ena brihtna magistrov v ljubljanskih foteljih. A naj si ruzak nabavim za prvo pomoč in vozim na sprednjem prtljažniku?ATV je dvosledno vozilo, torej spada prva pomoč med obvezno dodatno opremo isto kot avto.