iztok s napisal/-a:
To, da si bil s CF-om zadovoljen niti ni tako logično kot izgleda.
Nadalje pa sarkazem izhaja iz tega, ker si postavil vprašanje na katerega smo že entavžentsedemstoosemindevetdest krat odgovorili. In zgodba je vedno enaka. Zakaj se bi potrudil in prebrskal forum...to je pač delo. Najlažje je vedno znova postavljati eno in isto vprašanje na katero sledijo papagajski odgovori...na njih odgovori in nato še več odgovorov. Rezlutat je nejasen...odločitev itak samo od tistega, ki vprašanje postavi in kot po pravilu, tisti, ki postavi vprašanje nekega dne lepo ponikne in to je vse.
Generalno pa v izogib bedastim razpravam...vozil se boš, kolikor boš vložil.
Kar se mene tiče je toto
Zanimivo, po takem če si za prvega quada ne kupiš renomirane znamke (brp-ja) je zadovoljstvo znanstvena fantastika ali pa potem takem morebiti lažem
Brez skrbi iščem po forumu, koliko le najdem odgovorov in koliko mi čas dopušča, ne rabiš nas vseh metati v isti koš.. Na forum atv sem se obrnil, ker nevem kaj kupiti, ampak vidim, da je bila to napačna poteza oziroma sem si napačno predstavljal bistvo forumov, nima veze. Hvala ti vseeno za odgovor pa kakšen pač je je, pa čeprav v smislu "znajdi se sam".
Lep dan še naprej!
lp[/quote]
Pozdravljen prav si ocenil na tem forrumo boš težko dobil kak koristen nasvet in odgovor razen če se boš zanimal za TOP znamke z BRPjem na čelu ,takrat ti bo vseved...
BIF... takoj svetoval drugače pa pač dobiš tak odgovor kot sedaj
Sam vozim tajvanca in sem z njim zadovoljen in nimam nobenih težav tankam in vozim .lp[/quote]
...sem jaz vstavil, če nimaš jajc napisat sam...
Super, da si zadovoljen. Pomembna razlika je v tem, kaj si kdo predstavlja pod VOŽNJO. To, da se v nedeljo z babnico odpeljete do oštarije v kratkih gatah in majčki ni VOŽNJA s štirikolesnikom. Je premikanje od A do B z neprimernim prevoznim sredstvom. Če se bi šli VOŽNJE po podlagah za kamor je ATV v svoji osnovi bil namenjen, se bi pa bolj malo VOZILI s temi substituti. Ko boste ločili te VOŽNJE boste tudi razumeli in razlikovali kaj je kaj. In za VOŽNJO ne rabi bit samo BRP...je še nekaj drugih dobrih znamk (Yamaha, Suzuki, Honda,Kawasaki, Polaris)....ni pa med njimi tajvancev, kitajcev in podobnega železja. Pomemben podatek med vami ki ne vozite TOP znamk je tudi ta, da o težavah ne pišete, razen ko ni več izhoda in vam "serviserji" ne znajo več pomagat. To da se občasno oglasi kdo ki se VOZI (od A do B) v nedeljo in nima težav (ker jih tudi otroški voziček v takem režimu vožnje pač nima), še ne pomeni, da imate kvalitetne ATV-je.
Imam izkušnje z rižotaskimi vozili in z TOP vozili, zato za tem kar napišem stojim. In še NIKOGAR nisem srečal, ki bi imel rižotarsko vozilo in poizkusil TOP znamko, da bi rekel "eh...to je isto" in obratno. In NIKOGAR ne poznam, ki bi prodal TOP znamko in si kupil Kitajca...ker to pač preprosto ni normalno.Samo en razlog obstaja zakaj se vozijo Tajvanci in Kitajci po naših cestah...CENA! Ne pa KVALITETA. To da nekdo vozi KIO in ne Mercedesa, ker je precenjen, iste kvalitete in podobno so pravljice za nedonošenčke. Mercedese ne vozimo vsi, ker so nam pač predragi, dejstvo pa je da so Mercedesi veliko kvalitetnejši, varnejši, udobnejši...skratka so veliko boljši od KIE...konec filozofije.
Pa še drug pogled na zadevo bom podal tebi in podobnim. Vozila, ki jih imate za te vaše "VOŽNJE" so najdražja in najbolj neracionalna možna opcija. Za 2000eur si kupiš avto Suzuki Samuraj ali podobno, vržeš dol streho, ga obuješ v kramparce in se lahko po mili volji fijakaš po cesti, če imaš rad drdranje pod ritjo...pa ravno tako lahko potegneš prikolico drv in podobne izgovore zakaj imate ta Tajvanska in Kitajska ropotala. Poleg tega imaš dovolj prostora za dva, radio, prtljažnega prostora, udobja in veter v laseh in ko dežuje potegneš čez platneno streho, ne pa, da se ti od jajc cedi voda...pa še smešne čelade ne rabiš na glavi. Ni problemov z homologacijo, servisom in kilometri, ker jih boš z rabljenim Suzukijem naredil 10x več kot z katerimkoli Tajvanskim ali Kitajskim štirikolesnikom. Da o varnosti sploh ne rapravljamo...in o tem, da s takim avtom na cesti vsaj izgledaš kolikor toliko normalen...z zglancanim Kitajcem pa smešno.
Dajte si to priznat in vam bo lažje.
Bodite realni ko pišete takšne odgovore, ker se kvečjemu smešite.