@Stojko:Seveda smo vsi offtopic tukaj. To sem tudi že sam napisal in tega se prav vsi,ki smo pisali zavedamo. Toda marsikateri ATV forumi, ki jih prebiram (nemški, ameriški, včasih tudi francoski) so polni raznih offtopic postov- še mnogo bolj kot je tale, pa kljub temu nihče nič ne briše in ni toliko slabe volje zaradi tega kot pri nas. Brez kibicanja je na forumih pač dolgčas in ravno njegovi uporabniki damo forumu neko osebno noto - velikokrat tudi z offtopic posti.Zato tudi admin in moderatorji gredo kdaj offtopic v čemer ne vidim nič slabega, saj na forumu, ki bi vseboval samo statistične podatke quadov, njihovih okvar, testov in podobno, osebno ne bi želel sodelovati in pisati. Ko pa offtopica postane preveč, pa pač "nadrejeni" posežejo in začejo zaklepati ali brisati.Kdaj pa se to zgodi pa je njihova pravicain osebna odločitev in tako je tudi prav, kajtj imajo s forumom le toliko več dela kot ostali člani. In kdaj pa kdaj se mi zdi prav, da se tudi o tem pogovorimo.
Pri vsem tem pa me je zmotilo (in očitno ne samo mene), da nas je na to začel opominjati tisti, ki največkrtat piše offtopic poste in zato se je tudi debata nadaljevala v tej smeri...
@Maier:prosim ne piši neumnosti o človeku, ki ga sploh ne poznaš

Ker če bi zares Jaka poznal, ne bi tega nikoli napisal, kar si...