Njuno pomč pri nakupu
-
piko2
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Solčava - Zgornja Savinjska dolina
- Kontakt:
Njuno pomč pri nakupu
Kopujem Quad. Zvedel sem za Sym track runer 200, letnik 2007, 250 prevoženih km, za ceno 2600€. Sem začetnik. Je po moči zadost zame, se nakup sploh splača. Ali je cena ugodna?
-
piko2
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Jaz bi rad tudi kaj močnejšega, pa mi denarnica ne dopušča. 2600 je že prekoračen limit za 600€. Malo me moti tudi to, ker je to avtomatik, jaz bi rajši nekaj z ročnim menjalnikom, nikakor pa ne kitajca. Če kdo pozna kaj takšnega, ozroma prodaja, mi naj prosim sporoči. 2600€ je moja skrajna meja, čez to nesmem.
- baron21
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: nm
- Kraj: Novo mesto
- Kontakt:
Kakor za koga. Jaz imam tretji moped, vsak je (bil) 300 ccm, pa mi je popolnoma dovolj. Kupi Sym-a za ta denar, mogoče boš še kaj ,,poglihal,, z prodajalcem, pa boš imel dober stroj.kitajc napisal/-a:Pozdravljen.
Sam imam 250ccm moped, pa se mi zdi, da je kar premalo. Svetoval bi ti nakup vsaj 400ccm, ker se vedno izkaže, da hočeš več. In 200ccm je tako ali tako žalost.
Če iščeš ročni menjalnik - še malo našparaj - pa vzami pri WBC Stična Barosso 170 - v akciji malo pod 3.000 EUR.piko2 napisal/-a:Jaz bi rad tudi kaj močnejšega, pa mi denarnica ne dopušča. 2600 je že prekoračen limit za 600€. Malo me moti tudi to, ker je to avtomatik, jaz bi rajši nekaj z ročnim menjalnikom, nikakor pa ne kitajca. Če kdo pozna kaj takšnega, ozroma prodaja, mi naj prosim sporoči. 2600€ je moja skrajna meja, čez to nesmem.
Ali pa kakšna rabljena Barossa 250 ...
:: Eure za ATV počasi dajam na 'kupček' ...
::
Obišči > http://kostevc.si/prosti-a-as/a-tirikolesniki
SEBA napisal/-a:Na barossi170 se bosta težko dva vozila,ker ni ravno velika.
To je res. Samo verjetno ni bistveno manjša kot pa SYM 200.
:: Eure za ATV počasi dajam na 'kupček' ...
::
-
piko2
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Morda sprašujem bedarije, a vndar, mi lahko nekdo prosim razloži prednosti in slabosti ročnega oziroma cvt menjalnika. Malo je problem, ker ne poznam zadosti razlike. Recimo če primerjam v naših starih čash tomosovega avtomatika in šterico je bila bistvena razlika po klancu navzdol, kjer ti je APN bremzal z motorjem, avtomatik pa ne, pa me zanima če je tukaj tudi podobno. Glede financ je tako, moj finančni minister (beri žena) mi je najprej odbrila sredstva do 2000
, potem mi jo je uspelo prepričati za tega sym-a kjer je cena 2600 ampak to je skrajna gornja meja, čez to ne smem. Ali dobim quad za takšen denar, ali pa bom berz. Še to ATV je lahko rabljen.
Go for SYM ... 
WWW.COLN.SI
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to!
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to!
- rudi12
- Duvator pripravnik
- Reactions:
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
Avtomatiki ki jih ti poznaš so res že zgodovina.Pri štirikolesnikih avtomatika zavira po klancu do skorajda zaustavitve.Ko dosežeš to točko,ko se zaviranje z mašino izklopi,dodaš samo malo plina in mašina zopet zavira.Za ostalo poskrbijo dobre zavore.Speljevanje je tudi pri njižjih obratih (hitreje) in ne kot pri tomosovem avtomatiku,ko tiščiš plin par 10 metov in je še zmeraj v prvi.
Najbolje je,da se odpelješ in sam preizkusiš oba načina pogona (šele potem ko ti bo en način bolj všeč išči motor za tvoj denar).Škoda denarja za motor,ki ti nakoncu nebo odgovarjal.
Vendar osebno moslim,da z Symom nemoreš faliti.
Najbolje je,da se odpelješ in sam preizkusiš oba načina pogona (šele potem ko ti bo en način bolj všeč išči motor za tvoj denar).Škoda denarja za motor,ki ti nakoncu nebo odgovarjal.
Vendar osebno moslim,da z Symom nemoreš faliti.
4x4 norc!!!)

Razliko med avtomatikom in ročnim menjalnikom MORAŠ poskusiti sam, sicer se boš kaj kmalu kesal: Zakaj nisem vzel onega drugega.
Vsaka priznana trgovina ima na voljo testne modele. Zapelji se in poskusi.
. Ni pa "idealen" za asfalt. Zakaj boš pa ugotovil ob testni vožnji.
Sym za to ceno je OK. Moti me le prevožena pot. 250km sta 2 tanka benzina. Le zakaj se je lastnik že odločil za menjavo?
Menjaj financ ministra!
2.600€ je za ATV premalo, sploh, če se bosta na njem vozila v dveh.
Vsaka priznana trgovina ima na voljo testne modele. Zapelji se in poskusi.
Preveč problemov si delaš. Teh namreč ni. Sam boš moral poskusiti z testnim vozilom.Kako je z navorom pri nizkih hitrostih pri avtomatikih.
Po asfaltu se lahko voziš dokler te ATV ne razpadeje takle SYM primeren za dalše ture po asfaltu.
Sym za to ceno je OK. Moti me le prevožena pot. 250km sta 2 tanka benzina. Le zakaj se je lastnik že odločil za menjavo?
Menjaj financ ministra!
_Adly_300_XS_

- snezzak
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Piko
Jaz sem v zadnjem mesecu veliko spraševal glede SYMa, in so mi fantje tu gor veliko povedali, sploh JAKA ki je serviser.
http://offroad.wbc.si/forum/viewtopic.php?t=984
Zato ti predlagam da za začetek prebereš vse prispevke kjer sem sodeloval ker boš veliko izvedel o SYMu.
Glede avtomatskega in ročnega menjalnika pa je že odprta tema in je nekdo v piko razložil razliko.
Jaz sem preden sem se prijavil na forum 2 meseca gor visel non stop sem se hecal kot moderator da sem vse vpise še vroče prebral in drži kot pravijo fantje prvo vse preberi vklopi funkcijo iskanja potem pa kar ne boš vedel vprašaj
Upam da te nisem preveč ujezil.
Lahko sprašuješ ti bomo pomagali z nasveti ker gledaš v pravo smer gledaš zanesljivo znamko s katero so nekateri tu gor prestali veliko zanesljivih kilometrov.
Jaz sem v zadnjem mesecu veliko spraševal glede SYMa, in so mi fantje tu gor veliko povedali, sploh JAKA ki je serviser.
http://offroad.wbc.si/forum/viewtopic.php?t=984
Zato ti predlagam da za začetek prebereš vse prispevke kjer sem sodeloval ker boš veliko izvedel o SYMu.
Glede avtomatskega in ročnega menjalnika pa je že odprta tema in je nekdo v piko razložil razliko.
Jaz sem preden sem se prijavil na forum 2 meseca gor visel non stop sem se hecal kot moderator da sem vse vpise še vroče prebral in drži kot pravijo fantje prvo vse preberi vklopi funkcijo iskanja potem pa kar ne boš vedel vprašaj
Upam da te nisem preveč ujezil.
Lahko sprašuješ ti bomo pomagali z nasveti ker gledaš v pravo smer gledaš zanesljivo znamko s katero so nekateri tu gor prestali veliko zanesljivih kilometrov.
Zadnjič spremenil snezzak, dne 09 Mar 2008, 21:14, skupaj popravljeno 2 krat.
- rudi12
- Duvator pripravnik
- Reactions:
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
Jaka ni samo serviser,je tudi apsolutni rekorder po km z ATV-jem.In sicer z identičnim modelom,ki ga ti hočeš.V enem letu je naredil 18.000km po asfaltu in makadamu.Zanesljiv motor in mislim,da ti nebo žal za nakup.Zleze v marsikateri hrib brez problemov.Z rezervnimi deli ni problema (trgoavto ima vse na zalogi)problematični po izjavi Jake pa so samo končniki,ki pa niso dragi in se jih takoj dobi.
Če imaš enkratno priložnost kupi.
Če imaš enkratno priložnost kupi.
4x4 norc!!!)

-
SEBA
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Kamnik-Stahovica
- Kontakt:
Re: Njuno pomč pri nakupu
[quote="piko2"]Kopujem Quad. Zvedel sem za Sym track runer 200, [quote]
Rudi,a ni mel Jaka QuadLanderja250?
Oglej si še ta oglas
www.avto.net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1933977
Jaz osebno sem ga imel slabo leto,problema niti enega.Najvec km. po asvaltu naenkratcca 230.
Rudi,a ni mel Jaka QuadLanderja250?
Oglej si še ta oglas
www.avto.net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1933977
Jaz osebno sem ga imel slabo leto,problema niti enega.Najvec km. po asvaltu naenkratcca 230.
- snezzak
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Tako kot moj financ minister se še ni vsedel gor
IN SE TUT NE BOM, se je pa vsa familja z dedijem in babi. Če financ minister ni navdučen ga tako ne bo prepričal, mogoče kaj druzga za financ ministra.
Zadnjič spremenil snezzak, dne 09 Mar 2008, 21:18, skupaj popravljeno 1 krat.