Ker so mi pripetije okrog servisov , serviserjev in trgoavta naredile cir na zelodcu in pognale pritisk v extremne visine,sem pred mesecem dni pisal na trgoavto kjer sem opisal stanje glede servisiranja , opisal da so stroju z 600ccm prilozili navodila 250 ccm motorja ....
Njihov odziv me je zelo presenetil v pozitivnem smislu. Hipoma so mi odpisali in prosili za tel.stevilko.Nakar me je gospod za katerega se zal ne spomnim imena poklical in sva se mosko pogovorila.
Rezultat je bil da je se isti dan poslal serviserjem vse linke kjer si lahko snamejo vse potrebne informacije glede servisiranja in ostalega,tako da serviserji nimajo vec kaj stokat in jokat-le pluniti v roke in DELATI ! Serviserju s katerim sem imel konflikt je takoj poslal 2 kita materiala potrebnega za 1. servis,ampak jaz za enkrat tja vseeno nisem peljal ....
Gospod mi je tudi obljubil da bo v najkrajsem moznem casu skusal podpisati pogodbo se z enim serviserjem za nase obmocje.
Ze naslednji dan pa je postar prinesel nov komplet pristnih navodil za model quadraider 600.
Zato obvescam vse zainteresirane naj pisejo na info@trgoavto.si zaprosijo za nova navodila in dobili jih bodo.
Vcasi ni vse tako crno kot navidezno zgleda!