ATV QUAD turce jesen/zima 08

Vsa srečanja, prireditve, pikniki, dogodki,... in vse vaše avanture na terenu.
Odgovori
Uporabniški avatar
Boris
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Boris » 20 Dec 2008, 21:44

Kje se da pa kako vstopnico kupit da bi se lahk šel zravn pelat? :D

Uporabniški avatar
grizzly700
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a grizzly700 » 20 Dec 2008, 22:26

Evo tudi jaz sem bil včeri v akciji, žal tudi sam, Bil pa sem malo pod Uršlo goro, uspel priti na 1200nm potem pa je bilo preveč snega in še zameti.
Boris drugič grema skupi, sem ugotovil da križ je OK.
Nekaj fotk žal ponoči.

http://www.moj-album.com/uredi/kiter01/ ... s=14473731

Uporabniški avatar
Boris
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Boris » 20 Dec 2008, 22:32

No super :lol:
ti sam jav ;)

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Škofa Loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 24 Dec 2008, 10:30

Takole sva z našo včerajšni dan zabila:

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/CkK1OXsIu8o&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/CkK1OXsIu8o&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ZmH8Ay5iOAE&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ZmH8Ay5iOAE&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5qQMOLcG884&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/5qQMOLcG884&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/mFooTYMYbww&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/mFooTYMYbww&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

l.p.civava

XXXL
Poznavalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a XXXL » 24 Dec 2008, 10:55

Kar soliden klanec v prvem filmu...

Uporabniški avatar
rudi12
Duvator pripravnik
Reactions:
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a rudi12 » 24 Dec 2008, 11:53

Lepo. :D

Za "naravovarstvenike" je pa očitno premrzlo!!!! :twisted:

4x4 norc!!!)Slika
Slika

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Škofa Loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 24 Dec 2008, 17:24

Kaj smo pa mi?? :D :D

Uporabniški avatar
rudi12
Duvator pripravnik
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a rudi12 » 24 Dec 2008, 17:54

Mi smo pa huligani,ki živcirajo "naravovarstvenike" :smeeeh: :smeeeh: :smeeeh: :smeeeh:

4x4 norc!!!)Slika
Slika

Uporabniški avatar
hurco
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: škofja loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a hurco » 25 Dec 2008, 01:04

Z eno izjemo

Slika

Uporabniški avatar
rudi12
Duvator pripravnik
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a rudi12 » 25 Dec 2008, 11:03

:smeeeh: :smeeeh: :smeeeh: Izdajalec!!!!
Sem včeraj na "Svetu" gledal Stanovnika,kako se brez vsakega pomisleka vozi po ravno takih grapah in potokih,kot Civava,vendar mnogo hitreje.Zaradi takih "norcev",ki trenirajo za Dakar,nas ostalih ne marajo,saj naredimo neprimerno manj škode. :twisted:

4x4 norc!!!)Slika
Slika

Uporabniški avatar
hurco
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a hurco » 25 Dec 2008, 11:47

Res ne vem o kakšni škodi to govorijo. Mene so v šoli učili da zemlja potrebuje zračenje, zato smo jemali krta kot izredno dobrodošlo žival, zakaj potem tudi mi nebi malo prezračevali zemlje?

Uporabniški avatar
rudi12
Duvator pripravnik
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a rudi12 » 25 Dec 2008, 11:59

Dober argument!!! :twisted:
Upam,da bo prevladal tudi pri inspektorjih. :bravo: :smeeeh: :smeeeh: :smeeeh:

4x4 norc!!!)Slika
Slika

Uporabniški avatar
hurco
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a hurco » 25 Dec 2008, 22:33

Potem pa nam je edini spas, da jih še malo v osnovno šolo poterajo. 4. razred se mi zdi!

Uporabniški avatar
ork
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Styria
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ork » 27 Dec 2008, 22:52

Nočna vožnja (od 16h do 22h) po Bachergebirgu.
Snežna podlaga: do 80cm od tega cca 20 cm svežega
Temperatura: -9°C
Adrenalin: overdose :twisted:
Pomoč sankačev ko sva se utapljala v skoraj meter globokem snegu: neprecenljivo ;)

Nekaj malega dokumentiranega:

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Resume: ŠEEEEE! :twisted:

WEB Racer

medved1
Začetnik
Reactions:

obleka SV

Odgovor Napisal/-a medved1 » 28 Dec 2008, 21:40

Pozdravljeni! Lepo da se najde kakšen hraber za v take razmere, kar me pa moti na takšnih slikah je znak pripadnosti SLOVENSKI VOJSKI. Znak me ne moti, če se ga uporablja v namene, za katere je bil izdelan, moti me pa, če se del uniforme SV z znakom uporablja v čisto privatnih zadevah. Uporabnike opreme SV vljudno prosim, če znake odstranijo, če pa zadeve uporabljajo še v službene zadeve pa prelepijo z lepilnim trakom. Spoštujem znak in uniformo SV. Vsak, ki obleče kakršen del uniforme (civilne ali vojaške) naj jo nosi in uporablja s častjo in spoštovanjem do organizacije kateri pripada uniforma.

lp
Medved
p.s. zavedam se, da kakšen kos opreme SV pride še kako prav pri vožnji z našimi vozili.

Uporabniški avatar
crow
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Trbovlje
Kontakt:

Re: obleka SV

Odgovor Napisal/-a crow » 28 Dec 2008, 21:54

medved1 napisal/-a:Pozdravljeni! Lepo da se najde kakšen hraber za v take razmere, kar me pa moti na takšnih slikah je znak pripadnosti SLOVENSKI VOJSKI. Znak me ne moti, če se ga uporablja v namene, za katere je bil izdelan, moti me pa, če se del uniforme SV z znakom uporablja v čisto privatnih zadevah. Uporabnike opreme SV vljudno prosim, če znake odstranijo, če pa zadeve uporabljajo še v službene zadeve pa prelepijo z lepilnim trakom. Spoštujem znak in uniformo SV. Vsak, ki obleče kakršen del uniforme (civilne ali vojaške) naj jo nosi in uporablja s častjo in spoštovanjem do organizacije kateri pripada uniforma.

lp
Medved
p.s. zavedam se, da kakšen kos opreme SV pride še kako prav pri vožnji z našimi vozili.
Se podpisujem, če se ne motim je pa tudi kaznivo, če civilist nosi grbe od SV ali policije

*JUMBO301*
**YFM 350**
***FZ6 Fazer***

medved1
Začetnik
Reactions:

obleka SV

Odgovor Napisal/-a medved1 » 28 Dec 2008, 22:26

Saj nisem mislil pisati o tem kaj je kaznivo in kaj ni, hotel sem samo opozoriti na to, da če nekaj navlečeš nase, moraš vedeti kaj je prav in kaj ni. Oprema kot anorak in goroteks obleka je primerna pri vožnji po blatu in dežju (zaščitiš moto obleko), mala lopatica (tisti kateri ste služili JLA, ašovčič) uporabna ko se pregloboko vkoplješ, sekanje grmovja, če si primoran prenočiti v gozdu za orodje in orožje, jedilni pribor se ve za kaj (pišemo o vojaškem), škornji (lažje se hodi po terenu in bolj varno), nahrbtnik, bojni nahrbtnik, če imaš dva lahko narediš sedelno torbo, šatorsko krilo (začasna streha nad glavo), vojaško termo perilo (super v hladnih dneh in nočeh) in še bi lahko našteval. Fantje in dekleta uporabljajte opremo samo ne več z oznakami. Res me moti. V prihajajočem letu, vam želim veliko varnih in zanimivih kilometrov z vsemi prevoznimi sredstvi in tudi peš.

lp
Medved

p.s. hvala za podporo vsem tistim, kateri mislijo, da imam prav

Uporabniški avatar
Rafter
Začetnik
Reactions:
Kraj: Southern District of Maribor

Odgovor Napisal/-a Rafter » 28 Dec 2008, 23:13

Samo za kratek intermezzo, še moje mnenje:

pred leti (skoraj deset jih je že) sem se ukvarjal tudi s paintballom, imel sem dvanajst kompletov za izposojo. Po naročilu sem dal šivati kombinezone (v maskirnih - SV močerad barvah), vendar se je včasih zgodilo, da se od prejšnje skupine še niso posušili, pa sem jih že rabil. Na SV - VGM (Vojašnico Generala Maistra) sem naslovil prošnjo, da bi nam odstopili dvanajst komadov ODSLUŽENIH kombinezonov, ki jih uporabljajo mehaniki, pa so mi odgovorili, da žal ne smejo, ampak jih po roku uporabe "oddajo v razrez". Lažejo, v glavnem, imajo pa prav.

LP, R.

medved1
Začetnik
Reactions:

obleka SV

Odgovor Napisal/-a medved1 » 28 Dec 2008, 23:56

Na boljšjaku jo imaš kolikor jo hočeš. Je pa to kar pišeš ti čisto mimo mojega pisanja in ne pluvat čez vse. Pred 10 leti kot pišeš ti, se ti je bolje izplačalo, da bi si nabavil uniformo ameriške, angleške ali nemške vojske.

lp
Medved
p.s. se ne oglasim na noben post več na to temo

XXXL
Poznavalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a XXXL » 29 Dec 2008, 08:39

Še ena OT, samo me vseeno zanima. Policaji so 24h ur na dan policaji. Pripadajo jim vsa pooblasila, pa če so v službi ali ne. Nekateri to še predobro izkoriščajo... Se pravi lahko tudi 24 ur dnevno kažejo okoli policijske znake (izkaznice, nalepke na vetrobranskem steklu, posamezni deli uniforme...). Je v vojski drugače? Ko pride vojak iz službe domov, ni več vojak? Je civilist? Medved1, še to mi razjasni, potem pa lahko zaključiš.

Uporabniški avatar
Pero
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Zgornja Kungota
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Pero » 29 Dec 2008, 09:36

XXXL napisal/-a:Še ena OT, samo me vseeno zanima. Policaji so 24h ur na dan policaji. Pripadajo jim vsa pooblasila, pa če so v službi ali ne. Nekateri to še predobro izkoriščajo... Se pravi lahko tudi 24 ur dnevno kažejo okoli policijske znake (izkaznice, nalepke na vetrobranskem steklu, posamezni deli uniforme...). Je v vojski drugače? Ko pride vojak iz službe domov, ni več vojak? Je civilist? Medved1, še to mi razjasni, potem pa lahko zaključiš.
Kakšne nalepke na vetrobranskem steklu?

Po turi paše pošten počitek:
Slika

XXXL
Poznavalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a XXXL » 29 Dec 2008, 10:17

IPA

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 29 Dec 2008, 10:30

Tri dni (26.12. - 28.12.), prijetnega druženja z nekaj vožnjami (Žile spet v akciji) po Madžarski pokrajini. Slike-hm, ja no. Bomo videli komu ni zmrznil fotoaparat. Sam sem uspel samo trebušček "ogrevat" :finga:
Hvala vsem za dobro družbo.

(se opravičujem smučarski reprezentanci-sem namreč uporabljal njihovo bundo,z grbom in napisi)
Zadnjič spremenil jaka, dne 29 Dec 2008, 12:43, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
ork
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Styria
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ork » 29 Dec 2008, 11:10

Pozdravljen Medved!

Seveda imaš vso pravico, da te moti nošenje grba slovenske vojske. Ampak mi lahko kljub temu pojasniš, zakaj natančno te to moti? Kaj je tako neprimernega in nečastnega? Po moje je zavijanje raznoraznih pijanih navijačev v slovensko zastavo na nogometnih tekmah, smučarskih skokih itd., veliko bolj nečastno in neprimerno. Resnično ne razumem kaj je tisto kar te moti. Na primer nemška vojska, ameriška vojska ima svoja oblačila z vsemi možnimi emblemi in oznakami (Bundeswehr, US Army) v prosti prodaji. Tudi v Sloveniji. Nisem še slišal, da bi kogarkoli v Nemčiji ali Zda to motilo. S tem kvečjemu vzpodbujajo pripadnost državljanov.
Ampak slovenci smo pač....slovenci. Vedno nekje-nekoga-nekaj moti. In kot že rečeno - imaš vso pravico da te.

Da bi pa se zaradi tega odpovedal nošnji vojaških oblačil z slovenskimi emblemi? Ne. Zakaj bi se. Kaj pa če sem ponosen na njih? Mimogrede - ali bi te motila tudi slovenska zastava, ki bi jo imel nalepljeno na štirikolesniku? Ne? Zakaj ne?

Ampak bom ti pa na nek način ustregel. Ne sicer po tvojem predlogu, ampak verjetno ti bom.
In sicer: nič več slik. Preveč hude krvi, polemik o tem in onem sprožajo. Popolnoma mimo namena.

Lp

WEB Racer

Uporabniški avatar
tavzy
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Dravograd
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a tavzy » 29 Dec 2008, 13:00

ork napisal/-a:
Ampak bom ti pa na nek način ustregel. Ne sicer po tvojem predlogu, ampak verjetno ti bom.
In sicer: nič več slik. Preveč hude krvi, polemik o tem in onem sprožajo. Popolnoma mimo namena.

Lp
S tem, ko boš ustregel enemu mas boš pa kr nekaj pustil na cedilu...Sam (pa pomoje nas je še kr nekaj takih) rad pogledam take slike,da vidiš kaj se dogaja še drugod po SLO pa da vidiš motorje v''akciji'' ,da se potem še sam bol z veseljem odpraviš na podobne ture...
Res je da vedno nekoga nekaj moti-sam tistega grba sploh opazil nisem-so pač taki da vedno najdejo dlako v jajcih... :?

Odgovori