Bencin za linhai 300
Bencin za linhai 300
Naredil sem direkt izpuh in gor dal športni filter. Šobo sem iz 128 povrtal na 150. Motor potegne krepko bolje, le z bencinom nekaj ni vredu in me zanima, kje je ozko grlo?
če ga tiščim nonstop, je bencina ravno prav. Če ga peljem počasneje, je bencina preveč. Sklepam, da je šoba rahlo prevelika, a ko tiščim, se nekje drugje pretok zmanjša.
Ugotovil sem tudi (ugotovil je prejšnji lastnik), da zračenje rezervoarja ni o.k. in če imam čep privit do konca, mi počasi začne bencina primanjkovat.
Vem, kje grejo cevi, kje je črpalka, filter,... a ne bi rad odkrival tople vode (se mi ne da) in bi prosil koga, ki je imel podobne probleme, da mi pojasni, zakaj in kje je napaka.
Ali je kdo že dajal gor električno pumpo za bencin?
Hvala,
lp
Robi
če ga tiščim nonstop, je bencina ravno prav. Če ga peljem počasneje, je bencina preveč. Sklepam, da je šoba rahlo prevelika, a ko tiščim, se nekje drugje pretok zmanjša.
Ugotovil sem tudi (ugotovil je prejšnji lastnik), da zračenje rezervoarja ni o.k. in če imam čep privit do konca, mi počasi začne bencina primanjkovat.
Vem, kje grejo cevi, kje je črpalka, filter,... a ne bi rad odkrival tople vode (se mi ne da) in bi prosil koga, ki je imel podobne probleme, da mi pojasni, zakaj in kje je napaka.
Ali je kdo že dajal gor električno pumpo za bencin?
Hvala,
lp
Robi
Mi imamo za dirke vsi odprte airboxe, ker motor samo na ta način dobi dovolj zraka. Obstajajo tudi posedni pokrovi / filtri, ampak so samo za športne modele Suzukijev, Yamah ...
Več na: http://www.pro-tecperformance.com/atvLids.htm
Več na: http://www.pro-tecperformance.com/atvLids.htm
Ma hecam se, ker Rudi v glavnem bolj ko ne teoretizira. Mi vozimo MX, v Sloveniji pa zaenkrat drugih dirk ni, sploh na za delavne modele.
Sicer greš lahko z Linhai-jem vozit samo kakšno vztrajnostno dirko, to je ponavadi eno ali dvourna dirka. Morda (ampak res morda) bo organizirana ena konec marca v Ribniku (HR).
Sicer greš lahko z Linhai-jem vozit samo kakšno vztrajnostno dirko, to je ponavadi eno ali dvourna dirka. Morda (ampak res morda) bo organizirana ena konec marca v Ribniku (HR).