Kremy napisal/-a:jaka napisal/-a:Malo morgen. Baje, da obstaja ena 450-totka, ki je hitrejša (vsaj na sosednjem forumu)Jure napisal/-a:Na asfaltu težko ulovljiv![]()
jure razmisli o menjavi

Hvala DejanDeyan napisal/-a:Končno sem tudi jaz dočakal dan ko sem domov lahko pripeljal to zverino.
No v bistvu je bil današnji dan zelo pester, saj sem bil zjutraj najprej pri Boštjanu na ogledu in testiranju motorja. Nadalje je bilo najprej treba znebiti se cofota, kar je šlo mnogo lažje kot pričakovano. No in da ne dolgovezim ob pol osmih zvečer sem v spremstvu Boštjana, Jureta in Kremya prevzel mojo zverino. Fantje hvala za vse nasvete in topel sprejem, še posebej pa bi se rad zahvalil Boštjanu za ustrežljivost, nadsvetlobno reaktivnost in vso razlago na moja trapasta vprašanja. Boštjan vsaka ti čast.
Za danes le ena slika saj je med vožnjo dodmov padal dež tako da je usran kot p******. Lepe slike pridejo jutri ob dnevni svetlobi po čiščenju, glancanju...
3-tji belJure napisal/-a:Bravo še enkrat za nakup!
Zdaj si tretjinski lastnik vseh SMC RAM racing edition, ki obstajajo v Sloveniji