Klubski logotip, grb, emblem ...
In vem a boš naredil kvaliteto! 
http://www.r-parketi.si
Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)
- el.presidento
- ON™®
- Reactions:
- Kraj:: Ivančna Gorica
- Kontakt:
Mislim da bi bilo dobro če bi se osredotočili le na 2 barvno varianto. Č/B. Kaj mislite ostali?
www.atv.si
2019 - Access 850
2015 - SMC Jumbo 720R
2014 - Cectek 600, Aeon Cobra S 330
2013 - Access Outback 400, Adly 400xs
2012 - SMC Jumbo 720R
2011 - CF Moto Z6, SMC Jumbo 720R
2010 - SMC Jumbo 360R, Dinli 700 Monster
2009 - SMC Stinger 520RR
2008 - Adly 300xs
2007 - SMC Captain 300 Tuning
2006 - Barossa Silverhawk 250R Tuning
2005 - Barossa Cheetah 250
2019 - Access 850
2015 - SMC Jumbo 720R
2012 - SMC Jumbo 720R
2009 - SMC Stinger 520RR
2008 - Adly 300xs
Tule se da videt nekaj emblemov slovenskih moto klubov, eni so se prav potrudil
http://www.zmks.com/index.php?module=pa ... tion=26:26
http://www.zmks.com/index.php?module=pa ... tion=26:26
No, pa je kočno ratalo.
Tole pa je moj prispevek, pod ta klubski kotiček pa sem ga dal zato, da ga ne bi na kakem drugem forumu skopirali in začeli uporabljati še preden bi bila izbira vseh predlogov končana. Izgleda pa takole:

Logotip je v celoti narejen v vektorski grafiki (CorelDraw), kar pomeni, da se ga iz osnovne velikosti cca 14x15 cm lahko poljubno povečuje in zmanjšuje. Ker že dolgo časa nisem delal v vektorski grafiki, sem imel nekaj težav, zato ne linij gledat preblizu! Bom vse morebitne napakice popravil, če bo predlog izbran. Logotip je sicer preprost, ker je bila to ena izmed zahtev in zelo prepoznaven. V njem sem uporabil sem veliko naših narodnih simbolov:lipov list, Triglav, morje in zeleno travo. S tem sem hkrati tudi želel povedati, kje vse z ATV-ji vozimo:od gora in planin do ravnin in obale. Pri samem ATV-ju se nisem spuščal v detajle, temveč sem raje poudaril njegova velika napihnjena kolesa, tako da se že na 1.pogled ve, za katero vozilo gre. In ker naš klub sestavljajo štiri začetnice (AQKS) sem vsako izmed njih napisal nad kolo(blatnik) in s tem združil vozilo z imenom našega kluba. Logotip je sicer barven, vendar ima toliko prepoznavnih simbolov, da bi tudi v črno-belih-sivih odtenkih še zmeraj zgledal v redu.
Zgornja slikca je samo bitmap posnetek logotipa, originalno vektorsko datoteko pa sem poslal našemu el Presidentu, da bo videl, da gre res za 100% vektorsko grafiko.
No, to je to in upam da vam je vsaj malce všeč...
Tole pa je moj prispevek, pod ta klubski kotiček pa sem ga dal zato, da ga ne bi na kakem drugem forumu skopirali in začeli uporabljati še preden bi bila izbira vseh predlogov končana. Izgleda pa takole:

Logotip je v celoti narejen v vektorski grafiki (CorelDraw), kar pomeni, da se ga iz osnovne velikosti cca 14x15 cm lahko poljubno povečuje in zmanjšuje. Ker že dolgo časa nisem delal v vektorski grafiki, sem imel nekaj težav, zato ne linij gledat preblizu! Bom vse morebitne napakice popravil, če bo predlog izbran. Logotip je sicer preprost, ker je bila to ena izmed zahtev in zelo prepoznaven. V njem sem uporabil sem veliko naših narodnih simbolov:lipov list, Triglav, morje in zeleno travo. S tem sem hkrati tudi želel povedati, kje vse z ATV-ji vozimo:od gora in planin do ravnin in obale. Pri samem ATV-ju se nisem spuščal v detajle, temveč sem raje poudaril njegova velika napihnjena kolesa, tako da se že na 1.pogled ve, za katero vozilo gre. In ker naš klub sestavljajo štiri začetnice (AQKS) sem vsako izmed njih napisal nad kolo(blatnik) in s tem združil vozilo z imenom našega kluba. Logotip je sicer barven, vendar ima toliko prepoznavnih simbolov, da bi tudi v črno-belih-sivih odtenkih še zmeraj zgledal v redu.
Zgornja slikca je samo bitmap posnetek logotipa, originalno vektorsko datoteko pa sem poslal našemu el Presidentu, da bo videl, da gre res za 100% vektorsko grafiko.
No, to je to in upam da vam je vsaj malce všeč...
Nič več ne sanjam že vozim... 
Meni je ideja noro všeč. Jaz bi še zgladil robove lista in notri poknil sliko quada. Drugač si pa prvi in edini, ki se je v to poglobil. Zato lizika od mene že kar velja. 
http://www.r-parketi.si
Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)
- el.presidento
- ON™®
- Reactions:
- Kontakt:
Evo še moj dodatek... Jaz bolj prisegam na enobarvne variante, ker jih je možno fantastično kombinirati kamorkoli...
dodajam 4 variante, od vseh štirih mi je prva najboljša, ker je najmanj kičasta in takoj prepoznavna za kaj se gre...

dodajam 4 variante, od vseh štirih mi je prva najboljša, ker je najmanj kičasta in takoj prepoznavna za kaj se gre...

www.atv.si
2019 - Access 850
2015 - SMC Jumbo 720R
2012 - SMC Jumbo 720R
2009 - SMC Stinger 520RR
2008 - Adly 300xs
2019 - Access 850
2015 - SMC Jumbo 720R
2012 - SMC Jumbo 720R
2009 - SMC Stinger 520RR
2008 - Adly 300xs
Jure, sem vesel, da ti je ideja všeč.
Kar se zgladitev linij tiče, sem že napisal da bom take in temu podobne napakice odpravil, če bo emblem sploh izbran. Ni nobenega problema - samo več točk dodam v krivuljo in to je to.
O skeniranem quad-u v sredini emblema sem razmišlkal tudi jaz, vendar sem si na koncu premislil zaradi dveh razlogov:
- zaradi povečevanja/zmanjševanja logotipa (bitmap izgubi na ločljivosti)
- ker se mi ni zdelo prav, da je v logotipu kluba model točno določene znamke. Težko bi namreč izbral tak quad,za katerega se ne bi prepoznalo katere znamke je. In botem bi se že nekateri začeli oglašati:"Zakaj pa nisi raje Barosse dal
" Zato sem se namesto tega odločil narisati samo osnovne poteze, ki so skupne več ali manj vsem quadom. Lahko pa tudi to še vedno spremenim, če bo žirija tega mnenja...
Kar se zgladitev linij tiče, sem že napisal da bom take in temu podobne napakice odpravil, če bo emblem sploh izbran. Ni nobenega problema - samo več točk dodam v krivuljo in to je to.
O skeniranem quad-u v sredini emblema sem razmišlkal tudi jaz, vendar sem si na koncu premislil zaradi dveh razlogov:
- zaradi povečevanja/zmanjševanja logotipa (bitmap izgubi na ločljivosti)
- ker se mi ni zdelo prav, da je v logotipu kluba model točno določene znamke. Težko bi namreč izbral tak quad,za katerega se ne bi prepoznalo katere znamke je. In botem bi se že nekateri začeli oglašati:"Zakaj pa nisi raje Barosse dal
- Nataša
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Šentlovrenc
- Kontakt:
Hm, brez zamere Hondoid, ampak meni osebno nekako ne pade v oči tvoj logotip.
Se mi zdi da bi moral biti bolj enostaven. Konec koncev je logotip (za moje pojme) nekaj kar takoj ko pogledaš VEŠ za kaj se gre. Brez da karkoli bereš... i.t.d.
Se mi zdijo Boštovi veliko bolj enostavni in že če samo oplaziš z očesom katerega od njegovih logotipov, takoj veš v čem je bistvo kluba.
Dobiš pivo od mene naslednjič ko se vidimo - za trud okoli tegale našega kluba
Pa upam da še kdo prilepi sem gor kakšne logotipe. Menda ne bomo izbirali samo med temi tule?
Se mi zdi da bi moral biti bolj enostaven. Konec koncev je logotip (za moje pojme) nekaj kar takoj ko pogledaš VEŠ za kaj se gre. Brez da karkoli bereš... i.t.d.
Se mi zdijo Boštovi veliko bolj enostavni in že če samo oplaziš z očesom katerega od njegovih logotipov, takoj veš v čem je bistvo kluba.
Dobiš pivo od mene naslednjič ko se vidimo - za trud okoli tegale našega kluba
Pa upam da še kdo prilepi sem gor kakšne logotipe. Menda ne bomo izbirali samo med temi tule?
Moj namen ni bil ta, da bi bil moj logotip vsem všeč. Jasno je , da nekaterim je, nekaterim pač ni. Tako je tebi vešeč Linhai, meni pa ni.
Ja pa tak kot je zaradi tega, ker je meni bolj pomebno kot Boštjanu to, da gre za SLOVENSKI atv klub in ne katerikoli drugi klub. Zato tudi toliko simbolov. Pri boštjanovih logotipih lahko mirne volje, na drobno napisano, nepoudarjeno besedico Slovenija z zamenjaš z Slavonija ali celo Slovakia, pa ne bo nihče niti opazil. Tudi pri mojem logotipu lahko to sicer narediš a bo kljub temu, tisti ki se vsaj malce spozna na etnografske značilnosti naroda, takoj vedel da ne more iti za noben drug atv klub kot atv klub Slovenije.
Meni so torej bolj pomembne druge stvari kot Boštjanu, zato sva vsak drugače gledala na logotip in tudi naredila popolnoma drugačne izdelke. Tukaj ni prav in ni narobe, je vse skupaj samo stvar okusa, ali kot pravi eden izmed pregovorov:"vsake oči imajo svojega malarja"
Ja pa tak kot je zaradi tega, ker je meni bolj pomebno kot Boštjanu to, da gre za SLOVENSKI atv klub in ne katerikoli drugi klub. Zato tudi toliko simbolov. Pri boštjanovih logotipih lahko mirne volje, na drobno napisano, nepoudarjeno besedico Slovenija z zamenjaš z Slavonija ali celo Slovakia, pa ne bo nihče niti opazil. Tudi pri mojem logotipu lahko to sicer narediš a bo kljub temu, tisti ki se vsaj malce spozna na etnografske značilnosti naroda, takoj vedel da ne more iti za noben drug atv klub kot atv klub Slovenije.
Meni so torej bolj pomembne druge stvari kot Boštjanu, zato sva vsak drugače gledala na logotip in tudi naredila popolnoma drugačne izdelke. Tukaj ni prav in ni narobe, je vse skupaj samo stvar okusa, ali kot pravi eden izmed pregovorov:"vsake oči imajo svojega malarja"
Primer iz Nemčije.Mislim,da je to najbolje organiziran del Evrope,kar se ATV-jev tiče. Quad ali Atv klub ima svoje ime,logotip,nato pa še ime države.
Preprosto in logično.
http://www.quad-award.de/toplist/
Moj predlog
-ime : Quad-Atv klub Stična Si. (Lahko tudi kakšen drug kraj)
-Logotip : ozadje naj bo narejeno iz trtinega lista(značilnost sedeža kluba ali pokrajine),na sredini lista oblika Quada
- vse skupaj pa je lahko obrobljeno z Slovensko zastavo
Preprosto in logično.
http://www.quad-award.de/toplist/
Moj predlog
-ime : Quad-Atv klub Stična Si. (Lahko tudi kakšen drug kraj)
-Logotip : ozadje naj bo narejeno iz trtinega lista(značilnost sedeža kluba ali pokrajine),na sredini lista oblika Quada
- vse skupaj pa je lahko obrobljeno z Slovensko zastavo
=============================
http://vimeo.com/45896071
http://www.stirikolesniki.si/viewtopic.php?f=5&t=5655
http://www.stirikolesniki.si/viewtopic.php?f=5&t=4902
http://www.stirikolesniki.si/viewtopic.php?f=5&t=3964
+++++++++++++++++++++++++
http://vimeo.com/45896071
http://www.stirikolesniki.si/viewtopic.php?f=5&t=5655
http://www.stirikolesniki.si/viewtopic.php?f=5&t=4902
http://www.stirikolesniki.si/viewtopic.php?f=5&t=3964
+++++++++++++++++++++++++
- Nataša
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
No kot tajnica kluba dajem pobudo da se določi datum do kdaj se pokaže vse logotipe ki ste jih naredili in da se končno odločimo katerega bomo imeli. Ker tole vse skupaj se že vleče ko polžja slina... Treba se bo odločit!
Torej: Je v redu datum 10.10.2006?
Do tega datuma naj se oddajo logotipi. Pa bomo potem glasovali.
Ali ima kdo boljšo idejo?
Torej: Je v redu datum 10.10.2006?
Do tega datuma naj se oddajo logotipi. Pa bomo potem glasovali.
Ali ima kdo boljšo idejo?
No, jaz pa kot član kluba si dajem to pravico, da naše vodstvo kluba skupaj s tajnico malce spomnim na pravila in roke, ki so jih oni sami določili in so bili objavljeni tudi na tem forumu

Citiram:
Roki:
Idejna zasnova do 30.09.2006.
Izbira najboljših do 15.10.2006.
Glasovanje za najboljšega do 31.10.2006.
Draga predsednik in tajnica kluba! Roki, ki jih razpiše klub so zato, da se jih držimo in ne zato, da se ti poljubno prestavljajo in spreminjajo kakor vama paše

Poleg tega pa se še zmeraj ne ve, kdo sploh je v komisiji za izbor logotipa (razen seveda predsednika), kljub temu, da bi se sedaj že moralo začeti izbirati med logotipi...
Citiram:
Roki:
Idejna zasnova do 30.09.2006.
Izbira najboljših do 15.10.2006.
Glasovanje za najboljšega do 31.10.2006.
Draga predsednik in tajnica kluba! Roki, ki jih razpiše klub so zato, da se jih držimo in ne zato, da se ti poljubno prestavljajo in spreminjajo kakor vama paše

Poleg tega pa se še zmeraj ne ve, kdo sploh je v komisiji za izbor logotipa (razen seveda predsednika), kljub temu, da bi se sedaj že moralo začeti izbirati med logotipi...
No no no - brez krega!
Roke sem določil jest. Vendar sta do roka samo dva vložila trud v izdelavo logotipa in sem želel še počakati dan ali dva.
Ker verjetno ne bo drugih predlogov - bo treba - izbrati med temi predlogi, ki so prispeli - z rahlimi popravki verjetno, če se bodo avtorji strinjali seveda.
Meni osebno je všeč hondoidov pristop - razpoznavnost kluba in njegovega bistva - vendar manjka njegovi ideji malo "finoće".
Zdej ne vem, a boste imeli kakšen sestanek v kratkem - spodobilo bi se.
Ter tam predebatirate predloge ali pa vse skupaj damo na javno glasovanje na forumu?
Moj predlog je, da ko se odločite na keremu logotipu se dela naprej, da to prime v roke neki profesionaliec in sfinišira logotip tako kot treba.
Roke sem določil jest. Vendar sta do roka samo dva vložila trud v izdelavo logotipa in sem želel še počakati dan ali dva.
Ker verjetno ne bo drugih predlogov - bo treba - izbrati med temi predlogi, ki so prispeli - z rahlimi popravki verjetno, če se bodo avtorji strinjali seveda.
Meni osebno je všeč hondoidov pristop - razpoznavnost kluba in njegovega bistva - vendar manjka njegovi ideji malo "finoće".
Zdej ne vem, a boste imeli kakšen sestanek v kratkem - spodobilo bi se.
Ter tam predebatirate predloge ali pa vse skupaj damo na javno glasovanje na forumu?
Moj predlog je, da ko se odločite na keremu logotipu se dela naprej, da to prime v roke neki profesionaliec in sfinišira logotip tako kot treba.
WWW.COLN.SI
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to!
Moped ni. Žival ni.
Pa saj se nočem kregati, vendar za malo se mi zdi, da se postavljajo neki roki, za katere se na koncu itak izkaže, da ne veljajo. Takih rokov se imel v življenju že veliko in jih imam res že dovolj. Sam sem namreč delal pozno v noč, ker sem imel čez dan še drugo delo, zato da sem pravočasno logotip oddal...
Sicer pa sem bolj pristaš javnega glasovanja (članov kluba, da se razumemo) kot sestankovanja....
Sicer pa sem bolj pristaš javnega glasovanja (članov kluba, da se razumemo) kot sestankovanja....
- Nataša
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Hondoid, sem se že v tisti drugi temi opravičila glede roka! Ni ti treba bit napadalen do mene, če sem sklerozna.
Roki ostajajo isti kot so bili podani najprej, in ta moj zgornji post enostavno ignorirajte!
Kar se tiče izbire logotipa, ga boodo izbrali člani kluba, to se pravi ne samo mi ki sodelujemo na forumu, ampak vsi ki so vpisani med člane kluba!
Zadovoljen z odgovorom?
Roki ostajajo isti kot so bili podani najprej, in ta moj zgornji post enostavno ignorirajte!
Kar se tiče izbire logotipa, ga boodo izbrali člani kluba, to se pravi ne samo mi ki sodelujemo na forumu, ampak vsi ki so vpisani med člane kluba!
Zadovoljen z odgovorom?
- el.presidento
- ON™®
- Reactions:
- Kontakt:
Hondoid, ne vem kje sem jaz spreminjal kakšne roke.Hondoid napisal/-a:Draga predsednik in tajnica kluba! Roki, ki jih razpiše klub so zato, da se jih držimo in ne zato, da se ti poljubno prestavljajo in spreminjajo kakor vama paše
Poglej, Nataša in jaz sva v cel dan v istem prostoru, sedi za mano za svojim računalnikom jaz pa za svojim ampak kljub temu se sama odloča. Ne gledam ji pod roko kaj piše po forumu niti ji ne vsiljujem svojih idej o čemurkoli. In dokler ne pridem na forum sploh ne vem kaj se dogaja na forumu.
Hondoid, upam da ni kakšne zamire, ampak kar Nataša piše na forumu nima to nobene povezave z mano.
www.atv.si
2019 - Access 850
2015 - SMC Jumbo 720R
2012 - SMC Jumbo 720R
2009 - SMC Stinger 520RR
2008 - Adly 300xs
2019 - Access 850
2015 - SMC Jumbo 720R
2012 - SMC Jumbo 720R
2009 - SMC Stinger 520RR
2008 - Adly 300xs
Nataša: Se ti opravičujem, če sem bil preveč napadalen do tebe v mojem postu. Meni se je vse skupaj zdelo kot namerno neupoštevanje rokov, no sedaj pa vidim, da temu ni bilo tako.
Boštjan: Zamere ni nobene, ampak vseeno naj ti kot predsedniku kluba povem prvo pravilo vodenja(ravnateljevanja) ali angleško "First rule of management", pa upam, da ga ne boš vzel za slabo. In ta se glasi:"Everything is your fault". Kot presdsednik pač moraš vedeti za vse kar se dogaja s klubom in z njim povezanimi dogodki, ker si njegov vodja. Zato bo zmeraj vsa krivda za razne napake in napakice (in verjemi mi teh bo v prihodnosti še veliko) hočeš ali nočeš padla nate, kar velja seveda tudi za vsa dobra dela in pohvale. Zato se kar sprijazni, da v prihodnosti ne boš mogel več napisati "jaz pač nimam nič s tem", ker imaš. Tako kot je tudi v nekem podjetju diretkor-jeva krivda, če samo eden izmed 1000-ih izdelkov ni kvalitetno narejen.
Biti predsednik kluba pomeni prevzeti čast
a hkrati tudi veliko odgvornost. 
Boštjan: Zamere ni nobene, ampak vseeno naj ti kot predsedniku kluba povem prvo pravilo vodenja(ravnateljevanja) ali angleško "First rule of management", pa upam, da ga ne boš vzel za slabo. In ta se glasi:"Everything is your fault". Kot presdsednik pač moraš vedeti za vse kar se dogaja s klubom in z njim povezanimi dogodki, ker si njegov vodja. Zato bo zmeraj vsa krivda za razne napake in napakice (in verjemi mi teh bo v prihodnosti še veliko) hočeš ali nočeš padla nate, kar velja seveda tudi za vsa dobra dela in pohvale. Zato se kar sprijazni, da v prihodnosti ne boš mogel več napisati "jaz pač nimam nič s tem", ker imaš. Tako kot je tudi v nekem podjetju diretkor-jeva krivda, če samo eden izmed 1000-ih izdelkov ni kvalitetno narejen.
Biti predsednik kluba pomeni prevzeti čast

Malce pozno, se mi pa zdi, da je iz srca 

Made by Mojca (Juretova), pictured by Jure, published by moja malenkost
P.S.: Nataša, na roke je narisano ...

Made by Mojca (Juretova), pictured by Jure, published by moja malenkost
P.S.: Nataša, na roke je narisano ...
WWW.COLN.SI
Moped ni. Žival ni.
Moped ni. Žival ni.
- Nataša
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Branko, ta mi je pa všeč, pa še zato ker je na roke narisan
Vsa čast Mojci, lepo je nardila tole 
Hondoid, po moje se Bošt zaveda tega da bo za vse on odgovoren, ampak ne more pa bit odgovoren za post ki ga napišem jaz ali kdorkoli drug.
Kar pa se tiče rokov: kdo je pa rekel da on ni vedel za te roke? Jaz sem tista ki ni vedela.

Hondoid, po moje se Bošt zaveda tega da bo za vse on odgovoren, ampak ne more pa bit odgovoren za post ki ga napišem jaz ali kdorkoli drug.
Kar pa se tiče rokov: kdo je pa rekel da on ni vedel za te roke? Jaz sem tista ki ni vedela.
- el.presidento
- ON™®
- Reactions:
- Kontakt:
Tut men je zanimiv ta logotip...
Hondoid in Nataša: Vaju bomo za en teden zaprl v en mejhn prostor da se navadta drug na druzga, hehe...
Hondoid in Nataša: Vaju bomo za en teden zaprl v en mejhn prostor da se navadta drug na druzga, hehe...
www.atv.si
2019 - Access 850
2015 - SMC Jumbo 720R
2012 - SMC Jumbo 720R
2009 - SMC Stinger 520RR
2008 - Adly 300xs