Tukaj sem našel eno zelo koristno stran z video postnetki in dyno-jet grafi za originalne izpuhe in športne izpuhe za različne znamke in modele ATV-jev.
Močno me je presentila primerjava originalnega izpuha pri Adly-u z Wileyco izpuhom (ta me tudi najbolj zanima ). Adly je namreč z Wileyco izpuhom E3.021(homologirna varinata Wileyca) celo nekaj malega izgubil Z nehomologirano verzijo Wileyco izpuha (racing 0.16) pa je pridobil cca 10% tako na moči kot navoru (kliknete ATV->Adly/HerrChee->Sporty300).
pri teh meritvah ne smes gledat samo stevilk, ki jih navajajo kot podatek o max moci in navoru, ampak mors gledat diagram.tm se sele vidi kje stvari stojijo. in vem, da bi tut ti opazil razliko v prid aftermarket izpuhov, tut ce so same stevilke manjse.
Imaš prav. Krivulja navora je bolj ploščata pri obeh Wileyco-vih izpuhih, kar pomeni, da je navor lepše razporejen čez celotno območje obratov. Ampak nekako sem pač le pričakoval več, sploh pri homologirani verziji, glede na to koliko ta stane (tja tudi do 400 EUR odvisno od materiala)...