Že nekaj dni nisem nič pisal na forum, ker sem trenutno resnično zasut z delom, pa še nekaj dni sem bil z doma. Tako da prihaja tale post malce pozno, pa vendar...
@Dr_M:
Naj ti kot prvo povem, da se nikakor nisem strinjal s tem, da je Quadgirl sploh objavila ta post, ker sem se bal, da bo vse skupaj pripeljalo do še večje jeze in prepirov, ki ne vodijo nikamor. In pri nekaterih žal tudi je, čeprav si nisem mislil, da boš to ti. Samo toliko, da pač veš, da ta tema niti približno ni moje maslo.Če bi hotel, da se odpre tema Adly sličice nazaj, bi osebno to storil na drug način...(Branko

)
Kar se tiče o tvoji pripombi, da pretirano in otročje hvalim Adly-a, lahko rečem, da resnično veliko pišem o Adly-ih, zato ker bi rad, da bojo morebitni bodoči lastniki Adly-ev, nekaj imeli od mojih postov in konec koncev tudi od tega foruma. OK, kdaj me pač malce zanese in ga začnem tudi pretirano hvaliti. Ampak zadeva ne bi izpadla tako kot je, če bi tudi ostali lastniki ATV-jev, malce več pisali o svojih znamkah in modelih, pa pač ne.

In potem je postov o Adyl-ih nesorazmerno veliko glede na ostale znamke. Ampak ponovljam, to ni hvaljenje.
Kar se tiče moje pripombe o "zapostavljenosti", ki je itak letela na tvoje vozilo in ne nate, naj ti pač povem, da je to moj (priznam) neumen odgovor na tvoj neumen "Adly fanatic club". Bodi prepričan, da sem takoj dojel, kaj mi hočeš povedati in tudi kaj mi kasneje hotel povedati "med vrsticami" Jaka. Tudi sam se že napisal nekaj opazk, ki prav gotovo niso bile po godu ostalim lastnikom ATV-jev, največ Barossam. Zato sem prej ali slej pričakoval, da bom kontra opazke dobil tudi jaz. In tudi sem jih. Toda nisem bil niti približno užaljen, če si mi sicer v hecu, vrgel naprej, da sem Adly-fanatic in tudi Jaku nisem zameril, če mi je napisal, sicer tudi v hecu, da sem duvator. Ne užaljen, temveč jezen

pa sem bil, zaradi tega kar je že napisala Quadgirl.
Ker se je zaprla tema Adly-različne slikice, ki nima popolnoma nič s tem, kar smo si napisali mi med sabo.
Še sedaj mi ni jasno

zakaj si iz vse te zgodbe sedaj najbolj užaljen ravno ti. Misli sem, da se zavedaš, da če napišeš provokacijo,da bo odgovor ravno tako provokacija. Poudarjam mislil in zmotil, kot je že napisal Jaka, zato se ti opravičujem. Da, prav si prebral, nisem tako otročji, da se ne bi bil sposoben opravičiti nekomu, ki sem ga užalil, pa čeprav tvoje opazke na nas lastnike Adly-ev, kar "letijo" od tebe. Tako, da me malce zanima, kako bo to šlo iz tvoje strani...
Pri izrazu "hvala za družbo"

pa te prosim, da bodi realnejši. Sam veš, koliko smo se mi družili. Na tiste daljše ture, na katere smo se menili,tukaj na forumu, tebe ni bilo. Ko pa ste se z "Boštjanovimi" vozili po Ljubljani, pa se niste nikoli (oziroma samo enkrat se je to res zgodilo, pa še to na pobudo Jureta) oglasili pri nama ali naju vsaj poklicali na kakšno skupno furo. Tako, da se ne poslavljaš od neke grozne družbe, ker ji niti nisi dal resne priložnosti, da bi jo spoznal....
Podpis: Hondoid alias duvator