atv peidu
atv peidu
pozdrav vsem skupaj sem dober mesec lastnik rabljenega atv peidu 250 cc
in za zdaj sem zelo zadovoljen z njim. moram pa povedat da sem pred nakupom se izobraževal ravno na takih forumih kjer sem dobil osnovno znanje na kaj naj gledam pred nakupom tako da sem kar dolgo časa iskal nekaj za mojo dušco in tud dobil . posebno ko sem imel za sabo mehanika pri nakupu ki se je po ogledu atv, mi je direkt povedal češ kaj čakam naložmo stvar in se odpeljimo.tako da hvala vsem ki odpirate to temo hvala za vse nasvete ki sem jih uporabil pri nakupu.atv ima 900 km je registriran
in zelo lepo očuvan vozil ga je starejši gospod. tako da je moj prvi nasvet kupuj z premislekomin počasi. se priporočam še za kakšne nasvete
pozdrav vsem
in za zdaj sem zelo zadovoljen z njim. moram pa povedat da sem pred nakupom se izobraževal ravno na takih forumih kjer sem dobil osnovno znanje na kaj naj gledam pred nakupom tako da sem kar dolgo časa iskal nekaj za mojo dušco in tud dobil . posebno ko sem imel za sabo mehanika pri nakupu ki se je po ogledu atv, mi je direkt povedal češ kaj čakam naložmo stvar in se odpeljimo.tako da hvala vsem ki odpirate to temo hvala za vse nasvete ki sem jih uporabil pri nakupu.atv ima 900 km je registriran
in zelo lepo očuvan vozil ga je starejši gospod. tako da je moj prvi nasvet kupuj z premislekomin počasi. se priporočam še za kakšne nasvete
pozdrav vsem
hahahahah dobri odgovoriCivava napisal/-a:V tem svetu starejših gospodov ni laho so samo starejši mladeniči saj vsak lahko vidi kako se ljudem odpelje , ko se vsedejo na štirikolesnik
ja vam povem da jih imam jaz 40+ let kupil sem ga pa od starejšega gospoda ki jih ima 55 let in se je vozil samo za vikende kar se tudi vidi na atv. nikjer pa ne piše da morajo sam mladi vozt atv .moja želja je pač bila taka da neki kupim ki nima hitrosti in da gre v klanec in to sem dobil.
bi vas pa prosil da mal napišete o temu modelu atv kakšno besedo .je pa dvocilinder .
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
Andro, imaš prav. Tema je zašla iz proge. Iztirli s(m)o jo tisti, ki vozimo te zadeve tako kot se napiše pod oglas na avtonetu
.
Ali je tvoj takle: http://www.vandmasini.ro/anunt-auto/van ... sti/0.html
LP!
LP!
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
je delovni stroj letnik 2008 ima spredaj dva žarometa .zadaj diferincialbrinovc napisal/-a:Andro, imaš prav. Tema je zašla iz proge. Iztirli s(m)o jo tisti, ki vozimo te zadeve tako kot se napiše pod oglas na avtonetu.
LP!
5 prestav naprej in pet nazaj preklop z ročico.900 km .250 cc to je slika atv https://picasaweb.google.com/andro71/25 ... 0005314626
Pri hiši je bil štiri leta Peidu 150. Narejenih okoli 15000 km. Motor GY6. Z motorjem nekih velikih težav ni bilo, drug problem pa je okvir. Iz homologacijskih 160 kg, mu je teža narasla za kakšnih 100 kil. Toliko je bilo namreč potrebnih ojačitev. Okvir je narejen iz pohištvenih cevi in zato ne zdrži nobenih obremenitev. Ko smo vse ojačali in na novo izdelali nekatere dele okvirja, pa se je dalo zelo lepo vozit z njim. Zdaj se že drugo leto z njim vozi 30 letnik in razen polomljene prednje obese in utrganega kolesa, še ni imel večjih težav. Prvi lastnik je bil "starejši gospod". 50+

Drago napisal/-a:Pri hiši je bil štiri leta Peidu 150. Narejenih okoli 15000 km. Motor GY6. Z motorjem nekih velikih težav ni bilo, drug problem pa je okvir. Iz homologacijskih 160 kg, mu je teža narasla za kakšnih 100 kil. Toliko je bilo namreč potrebnih ojačitev. Okvir je narejen iz pohištvenih cevi in zato ne zdrži nobenih obremenitev. Ko smo vse ojačali in na novo izdelali nekatere dele okvirja, pa se je dalo zelo lepo vozit z njim. Zdaj se že drugo leto z njim vozi 30 letnik in razen polomljene prednje obese in utrganega kolesa, še ni imel večjih težav. Prvi lastnik je bil "starejši gospod". 50+
ja no takle stvari bi rad izvedel tako da lepa hvala drago za nasvet.
je pa kar smo gledal okvir za moje pojme pri temu kar močan teža je 220 kg .