NEDELJAA

Vsa srečanja, prireditve, pikniki, dogodki,... in vse vaše avanture na terenu.
Odgovori
tomaž litija
Začetnik
Reactions:

NEDELJAA

Odgovor Napisal/-a tomaž litija » 24 Maj 2011, 20:11

Pozdravljeni v nedeljo 29.05.ob 11 uri žegnanje v veliki štangi.če je kateri da bi šel pa potem kakko turco naj se javi zbor bi bil ob 10 uri v zavrstniku bife TATJANA bivši ŠKRAT če kdo pozna.lahko me tudi kontakterate.upam da se vidimo v čim večjem številu lp.tomo

Uporabniški avatar
brinovc
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a brinovc » 24 Maj 2011, 21:08

Ali ima tamkajšni župnik še v službi uno luštno kuharco blond motoristko?

LP!

Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.

Uporabniški avatar
tdk
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a tdk » 24 Maj 2011, 21:22

brinovc napisal/-a:Ali ima tamkajšni župnik še v službi uno luštno kuharco blond motoristko?

LP!
sicer se gre za žegnanje in božji blagoslov....enim pa bolj blond kuharice hodijo po glavi...tudi dobro :shock:

lp tdk

tomaž litija
Začetnik
Reactions:

odgovor

Odgovor Napisal/-a tomaž litija » 25 Maj 2011, 02:43

ima jo še ja njami

Uporabniški avatar
brinovc
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a brinovc » 27 Maj 2011, 13:36

Jaz in moja v rebra suvačica po vsej verjetnosti prideva k maši in na žegen. Z žabarske strani čez Janče. Upam, da nama ne bo Aco utopil mopeda :) .

Tdk; tisti bejbi bi pustil tud po glav*i hodit. Žal bolj obrajtam ženske kot moške.

LP!

Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.

Uporabniški avatar
tdk
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a tdk » 27 Maj 2011, 16:41

brinovc napisal/-a:Jaz in moja v rebra suvačica po vsej verjetnosti prideva k maši in na žegen. Z žabarske strani čez Janče. Upam, da nama ne bo Aco utopil mopeda :) .

Tdk; tisti bejbi bi pustil tud po glav*i hodit. Žal bolj obrajtam ženske kot moške.

LP!
ja....brinovc pobožen človek :?: bo šel k maši župnikovo blond kuharico gledat....pa po glavi mu bodo rojile grešne misli :twisted: jao,kam gre ta svet :roll: ni čudno,da je vse narobe,če so pa še lastniki quadov tako grešno naravnani:)))

lp tdk

p.s.Me matra,da bi tudi sam videl to bjondo:))kako fotko prlimaj,da vidim!!

Uporabniški avatar
brinovc
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a brinovc » 27 Maj 2011, 17:16

tdk napisal/-a: ni čudno,da je vse narobe,če so pa še lastniki quadov tako grešno naravnani:)))

lp tdk
Eh, tdk...o pobožnosti bi se dalo tipkat...na dolgo in široko. In ta forum ni namenjen tej temi. Lahko jo pa odpreš.

Glede na tvoj avatar sklepam, da ti paše bit malo grešnik. Če si pa celo lastnik tiste bele zverine, si pa itak po tvojem do nosu v grehu.

In meseni, enosledni ter 4x4 greh je zame sladkost,
katere se ne prime nobena postava ali svetost.
Za pot v nebesa ne rabim pri tem nobenih trgovcev,
kateri prodajajo nebeške ključe za veliko novcev.

LP!

Uporabniški avatar
tdk
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a tdk » 27 Maj 2011, 18:10

brinovc...da res ne bova prišla totalno off;o pobožnosti pa tukaj res ne bomo.škoda debate in besed.
no tale črno-bela zverina je moja in sem z njo res zelo zadovoljen.In da sem se tako odločil gre največja zasluga temu forumu oz.uporabnikom tu gor.Ni glih zverina;je pa meni dovolj...morda enkrat kasneje pride kaj boljšega...še ena morda malo bolj zverina pa je to:

http://www.mojalbum.com/tdk/laguna-gt

lp tdk

p.s. Pa fajn opravite žegnanje...s čim manj pogledi in mislimi na župnikovo kuharico:)

Uporabniški avatar
brinovc
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a brinovc » 30 Maj 2011, 20:39

Izlet oz. romanje na blagoslov vozil z balancami v Veliko Štango mi bo ostal v prijetnem spominu.
Zgledna organizacija, fajn druščina, lep kraj kakor tudi vreme ter zanimivo opravljen obred so pač naredili svoje.

Edino v taplavih čeladah bi se nabralo lahko malo več cekinčkov: http://www.mzm-slo.com/index.php?option ... &Itemid=74

LP!

Odgovori