NEDELJAA
-
tomaž litija
- Začetnik
- Reactions:
NEDELJAA
Pozdravljeni v nedeljo 29.05.ob 11 uri žegnanje v veliki štangi.če je kateri da bi šel pa potem kakko turco naj se javi zbor bi bil ob 10 uri v zavrstniku bife TATJANA bivši ŠKRAT če kdo pozna.lahko me tudi kontakterate.upam da se vidimo v čim večjem številu lp.tomo
-
tomaž litija
- Začetnik
- Reactions:
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
Jaz in moja v rebra suvačica po vsej verjetnosti prideva k maši in na žegen. Z žabarske strani čez Janče. Upam, da nama ne bo Aco utopil mopeda
.
Tdk; tisti bejbi bi pustil tud po glav*i hodit. Žal bolj obrajtam ženske kot moške.
LP!
Tdk; tisti bejbi bi pustil tud po glav*i hodit. Žal bolj obrajtam ženske kot moške.
LP!
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
ja....brinovc pobožen človekbrinovc napisal/-a:Jaz in moja v rebra suvačica po vsej verjetnosti prideva k maši in na žegen. Z žabarske strani čez Janče. Upam, da nama ne bo Aco utopil mopeda.
LP!
lp tdk
p.s.Me matra,da bi tudi sam videl to bjondo:))kako fotko prlimaj,da vidim!!
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Eh, tdk...o pobožnosti bi se dalo tipkat...na dolgo in široko. In ta forum ni namenjen tej temi. Lahko jo pa odpreš.tdk napisal/-a: ni čudno,da je vse narobe,če so pa še lastniki quadov tako grešno naravnani:)))
lp tdk
Glede na tvoj avatar sklepam, da ti paše bit malo grešnik. Če si pa celo lastnik tiste bele zverine, si pa itak po tvojem do nosu v grehu.
In meseni, enosledni ter 4x4 greh je zame sladkost,
katere se ne prime nobena postava ali svetost.
Za pot v nebesa ne rabim pri tem nobenih trgovcev,
kateri prodajajo nebeške ključe za veliko novcev.
LP!
brinovc...da res ne bova prišla totalno off;o pobožnosti pa tukaj res ne bomo.škoda debate in besed.
no tale črno-bela zverina je moja in sem z njo res zelo zadovoljen.In da sem se tako odločil gre največja zasluga temu forumu oz.uporabnikom tu gor.Ni glih zverina;je pa meni dovolj...morda enkrat kasneje pride kaj boljšega...še ena morda malo bolj zverina pa je to:
http://www.mojalbum.com/tdk/laguna-gt
lp tdk
p.s. Pa fajn opravite žegnanje...s čim manj pogledi in mislimi na župnikovo kuharico:)
no tale črno-bela zverina je moja in sem z njo res zelo zadovoljen.In da sem se tako odločil gre največja zasluga temu forumu oz.uporabnikom tu gor.Ni glih zverina;je pa meni dovolj...morda enkrat kasneje pride kaj boljšega...še ena morda malo bolj zverina pa je to:
http://www.mojalbum.com/tdk/laguna-gt
lp tdk
p.s. Pa fajn opravite žegnanje...s čim manj pogledi in mislimi na župnikovo kuharico:)
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Izlet oz. romanje na blagoslov vozil z balancami v Veliko Štango mi bo ostal v prijetnem spominu.
Zgledna organizacija, fajn druščina, lep kraj kakor tudi vreme ter zanimivo opravljen obred so pač naredili svoje.
Edino v taplavih čeladah bi se nabralo lahko malo več cekinčkov: http://www.mzm-slo.com/index.php?option ... &Itemid=74
LP!
Zgledna organizacija, fajn druščina, lep kraj kakor tudi vreme ter zanimivo opravljen obred so pač naredili svoje.
Edino v taplavih čeladah bi se nabralo lahko malo več cekinčkov: http://www.mzm-slo.com/index.php?option ... &Itemid=74
LP!