sivc52 napisal/-a:Drži Berti nedelja je bila. Kaj si mi pa dal steklenico?Berti napisal/-a:sivc al je bla nedelja ne sobota
Samo povoham, pa že narobe govorim, pišem, pozabim kje sem doma itd.![]()
![]()

Al sem slišal indijanca,da lepo poka po dobovi

Zelo lepo od vasBohorc napisal/-a:Tako kot prejšnji petek smo se tudi ta petek ekipa Cviček Squad Riders udeležili tabora oseb z motnjami v duševnem razvoju. Varovance tabora smo tudi tokrat razveselili z vožnjo z našimi 4cikli. Navdušenje in veselje iz njihove strani je bilo nepopisno, nam pa se je zdelo prekrasno, da smo lahko za kratek čas razveselili te ljudi. Proti koncu druženja pa smo se ob lokostrelstvu pozabavali tudi mi. Naslednje leto se zopet vidimo![]()

Tudi bralci in gledalci uživamo.sivc52 napisal/-a:To je del slikovnega materiala, v glavnem imeli smo kaj videti in preživeli res lep dan.
Krenili smo iz Brežic po 8 uri, navmes nekajkrat postali na pijači ,kavici, cigaretu in mislim, da smo pred 12 uro že vohali jezera. Da se tudi hitreje pridet ampak čemu?lozinka napisal/-a:Zelo lepo, meni se pa vedno poklopijo že planirane stvari s takimi izleti ki me mikajo![]()
Kolk časa ste se vozilo v eno smer?