Dinli 700
- sandii
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Škofja Loka
- Kontakt:
Re: Dinli 700
Za prva dva motorja lahko povem da so čista jajca saj nobeden ni zdržal 1000 km .Jumbo in Dinli je pa druga zgodba z vsakim sem prevozu okoli 7000km nobenih problemov samo redni servisi in bencin.
In verjemi mi da vem kako je če imaš jajca (beri kitajca) ko greš od doma doma pa dežurni z prikolico in čakajo pri telefonu.
To sem po nakupu Jumbota pustil za sabo in skoraj pozabil.
Je pa tako nekje je treba začeti jaz sem pač izbral težji način.
L.P.Sandii
In verjemi mi da vem kako je če imaš jajca (beri kitajca) ko greš od doma doma pa dežurni z prikolico in čakajo pri telefonu.
To sem po nakupu Jumbota pustil za sabo in skoraj pozabil.
Je pa tako nekje je treba začeti jaz sem pač izbral težji način.
L.P.Sandii
Zadnjič spremenil sandii, dne 12 Feb 2012, 11:33, skupaj popravljeno 1 krat.
pol oproščeno vsaj delno priznal napake ki se pojavljajo na teh motorjih pa lep pozdrav.
- sandii
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Škofja Loka
- Kontakt:
Deni še eno vprašanje a mi zaupaš kaj si si lastil in si trenutno lastiš kar se tiče Atv-ja.
L.P.Sandii
L.P.Sandii
In sedaj ko ti je mama evre posodla za Bombardera popljuvaš vse ostale znamke???deni napisal/-a:linhai,cf moto
, can am
Zmagovalec!
smo pa pametni,če sta toliko pametna me čudi da še sedaj nista spoznala kaj je pravi atv kaj pa jaj..
nov kitajc npr. 7000e rabljen stroj npr.3 leta 7000e pa veš da bo šel, težka matematika,verjetno za ene ki nimajo zlate žile. ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
Zakaj se tolko matraš...itak noče nihče slišat kaj govoriš!deni napisal/-a:nov kitajc npr. 7000e rabljen stroj npr.3 leta 7000e pa veš da bo šel, težka matematika,verjetno za ene ki nimajo zlate žile.
Ja CF kupite fantje ali pa Dinlija...novo je novo....kupite in uživajte! Kitajci so čisto v redu, kar se je do sedaj vedno izkazalo...navalite na žemljice dokler so vroče! Pa za dosti manj denarja se boste glih tak super vozili pa atv bo dočakal visoko starost in nizko kilometrino...bo šel lažje v prodajo....
Če se prav spomnim je ta tema pod "mali oglasi", vi se pa tukaj kregaste kdo ima daljšega.
Pa dj no...
Z vsakim nakupom katerekoli takšne stvari tvegaš tako ali drugače.
Pri novi stvari je vsaj kanček upanja tista garancija, ki je pri rabljenim nimaš.
Vse je pokvarljivo, edina stvar, ki ti daje upanje je velikost sreče, ki jo imaš.
Dj si pa dajte mir, pa nehajte smetit.
Itak pa je vsak po svoje najbolj pameten. Vsak drugače razmišlja, tko pač je.
100 ljudi, 100 čudi.
LP
Z vsakim nakupom katerekoli takšne stvari tvegaš tako ali drugače.
Pri novi stvari je vsaj kanček upanja tista garancija, ki je pri rabljenim nimaš.
Vse je pokvarljivo, edina stvar, ki ti daje upanje je velikost sreče, ki jo imaš.
Dj si pa dajte mir, pa nehajte smetit.
Itak pa je vsak po svoje najbolj pameten. Vsak drugače razmišlja, tko pač je.
100 ljudi, 100 čudi.
LP