strugar1 napisal/-a:
Dodal bi samo to, da po moje isto velja za BIF-a, se še dobro spomnim tistih traparij o Duro gumah in 1000 km in polemik, da razen BRP so vsi drugi motorji sr... ; in še bi lahko našteval.
Pa še ena stvar mi je zanimiva, namreč to, da se z izkušnjami zmeraj hvalijo tisti, ki jih ni nikoli videti ne na terenu, ne na kakšnem zboru in ne na kakšni organizirani vožnji. Tudi kakih slik iz njihovih voženj nismo imeli časti videt na forumo. Ja hudirja, kje pa potem nabirate te silne kilometre?
No takšne padalce imam najraje. Priletiš iz vesolja vsake toliko napišeš traparije in odideš.
Ker očitno ne bereš (sem že napisal da dvomim v tvoje bralne sposobnosti) sem v polemiki o Duro gumah opisal, kako izgledajo po cca 2.000 km in dodal sliko, če se prav spomnim! Ampak o tem ne mislim več polemizirat...zaradi mene lahko voziš tudi po platiščih!
Prav tako, če bi pozorno prebiral bi ugotovil, da sem skoraj vedno napisal, da je še mnogo drugih odličnih motorjev in, da ima vsak svoje prednosti in slabosti a po mojem mnenju je BRP pač najboljši. To je daleč od tega da bi napisal da so ostali sranje kot podtikaš.
Kar pa se tiče voženj in črednega nagona! Slik, video posnetkov itd je toliko, da bi lahko mirno zapolnil letni kino program Planeta-Tuš....a žal ti nisi med tistimi, ki bodo kadarkoli dobili vstopnico za ogled!
Pa tudi kje nabiramo te silne kilometre....hja 2x tedensko ga žgem po avtocesti do Kopra in nazaj! Zdaj pa sem iznašel način kako bom kar v garaži naprej vrtel kilometre....mi ni treba vozit...samo na servise ga bom peljal vmes...s prikolico seveda! Kekec!