lp tdk
p.s. Pa ne da se s temi kramparicami na 450 vozi po cesti?verjetno šumi da je veselje

Prodaj! Resna okvara! Težko se ga bo š rešil...ampak naj ti bo! Pripelji ga danes k meni pa ti dam 6.000 na roko!jay886 napisal/-a:včeraj obrnil 1000km. Za 1x brez kakšnih težav pri 2500kilometrih.
Zamenjana samo zadnja žarnica. Strošek 75 centov na petrolu
Če bo šlo tako naprej bo kmalu postal nepremičninaBIF napisal/-a:Prodaj! Resna okvara! Težko se ga bo š rešil...ampak naj ti bo! Pripelji ga danes k meni pa ti dam 6.000 na roko!jay886 napisal/-a:včeraj obrnil 1000km. Za 1x brez kakšnih težav pri 2500kilometrih.
Zamenjana samo zadnja žarnica. Strošek 75 centov na petrolu
Ok ok saj vem da sem dober kot kruh...ampak prijatelju je treba pomagat....

Načeloma se to od takšnega motorja tudi pričakuje! Vzdrževanje pa je lepa navada, ki se je splača držati. Kar se tiče "župic"...po moje se pri teh mašinah ne splača experimetirat. Res je, da so originali nekaj dražji...ne vem sicer, če so v resnici kaj drugačni od ostalih olj priznanih znamk....toda za teh nekaj eur-ov razlike se mi ne ljubi bit poskusni zajček. Enako velja za olja v diff-u, menjalniku in celo pri hladilni tekočini. No manjši "izlet" sem si tokrat privoščil pri kompletni menjavi zavorne tekočine a ker zaupam mojstru (razvpita forumska osebajay886 napisal/-a: Nimam nobenih skrbi z motorjem... tankam, vozim, operem, mažem.
Jo je pa priporočlivo kdaj pa kdaj spustitiBIF napisal/-a:jay886 napisal/-a: Zakaj odkrivati toplo vodo, ki jo že poznamo!

a bo potem kaj manj rjavel ta poceni kos železja ?jaka napisal/-a:Jo je pa priporočlivo kdaj pa kdaj spustitiBIF napisal/-a:jay886 napisal/-a: Zakaj odkrivati toplo vodo, ki jo že poznamo!

Tudi meni so te >ceroske< vedno bolj všeč in sovpadajo z mojim načinom izbiranja vozne podlage.jay886 napisal/-a:po 4000km so carlisle dušo spustile.. oz sej so še kr "delale" in bile vedno bolj za cestno uporabo, ampak treba nove sprobat čimprej![]()