jaka napisal/-a:zinko napisal/-a:Vozil se bom po brezpotjuzinko napisal/-a:Kaj pravite na apache rlx450 cf supermoto?
Brezpotje ali supermoto - eden bo izpadel
Bo držalo

jaka napisal/-a:zinko napisal/-a:Vozil se bom po brezpotjuzinko napisal/-a:Kaj pravite na apache rlx450 cf supermoto?
Brezpotje ali supermoto - eden bo izpadel
Jaz ti prodam svojega in je idealen za vse kar si napisalzinko napisal/-a:Vozil bi se večina po asfaltu,makedamu,tu in tam kašno brezpotje,glede na to da je vožnja tam prepovedana.
Sedaj kolikor gledam neke izbire ni do 3000e,niti ne vem kaj bi bilo primerno:)
Po vizualnem pregledu se mi apache najbolj dopade.
Lahko malo bolj podrobno napišeš kaj si mislil z pokanjem?Strijc napisal/-a:Imas problem z uplinjacem, lahko preveris tudi svecko ampak mislim da je uplinjac... Iste zadeve sem imel na moji raptorci, s tem da je meni se pokalo iz auspuha...
krigl napisal/-a:Pomoje imas senzor pokvarjen za vklop ventilatorja, montiraj si kaksen senzor gor za temperaturo da vidis kje si.
Pa po moznosti se stikalo prisilnega hlajenja.
Ketno nasponaj tako, da z "gurtno" nasponas rep proti aksi, da so poravnani prednji zobnik ter zadnji skupaj z vpenjalno tocko zadnje nihajke. Ko bo vse v isti liniji pojd sponat ketno tako da ima med zgornjo tocko ter spodnjo kaksne 3cm lufta, ce jo na sredini nekje pomigas gor in dol.
Ali pa pelji nekomu ki se spozna na to da ti preveri in nastavi.
Pisem s telefona zato brez sumnikov.
krigl napisal/-a:Hja... kakšno je pa olje, ni belo ?
Da ti ni kakšna dihtunga mogoče šla?