Čakal sem do 20 ure, pa žal nobenega odziva, o turi, prestavljeni turi itd..itd.. kot domačin z okolice Bleda sem se hotel udeležiti vožnje, vam pokazati nekaj zanimivih delčkov, stranskih cest, zanimivosti, na letališču ALC Lesce - Bled je bilo pripravljeno presenečenje za 3 osebe, skratka bil bi izlet, ki bi bil lep spomin. Nekaj podobnega sem že organiziral pred leti (bilo je to sploh prvo ATV srečanje v Sloveniji) žal pa ste "organizatorji" ali kdor koli že ste neresni, tisti skrivnostni dogovori ( citat : mi se dogovarjamo že prej), tudi objava eno uro pred odhodom ( citat : čez eno uro štartamo) pa povsem nedvoumno nakazujejo, da tam, kjer se VI dogovarjate , MI (beri ostali člani foruma) nismo zaželjeni.
Škoda, predvsem škoda zato, ker imam mnogo izkušenj z organizacijo takih in drugačnih izletov (tudi na Grossglockner) in še kam, mnogi člani foruma lahko to potrdijo. Evo, samo toliko ! Na to temo, mojih komentarjev ne bo, sem zaključil, vam "organizatorji" (ali kdor koli že ste), pa v premislek.
Pa srečno, kjer koli se že boste vozili.