CanAm for sale

Prostor za male oglase.
Odgovori
Uporabniški avatar
lakl
Obiskovalec
Reactions:

CanAm for sale

Odgovor Napisal/-a lakl » 25 Jul 2016, 17:51

Redno vzdrževan, redno servisiran, brez skritih napak, nikoli poškodovan ali prevrnjen, z vso maximalno opremo in še in še za resnega kupca...
Razlog prodaje? To, pa bo izvedel novi lastnik na štiri oči.

:mrgreen:

http://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=11236596

Uporabniški avatar
lakl
Obiskovalec
Reactions:

Re: CanAm for sale

Odgovor Napisal/-a lakl » 21 Avg 2016, 09:18

Malo resnosti, naprošam pri klicih na moj oglas!!!

Prodajam vozilo in nobena menjava za drogo, orožje, računalnike, taščo, ženo, ljubico... ne pride v poštev!
Vse to že imam :mrgreen:

jurchy
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a jurchy » 21 Avg 2016, 12:34

Če bi kupoval, bi se sigurno oglasil, ker mi je zelo všeč in verjamem da je tudi poštiman u nulo.
Sem pa zaenkrat zelo zadovoljen z mojim Brute Forcem, ... enkrat drugič torej.
Opažam pa da so pri prodaji "naših" strojev, oz. strojev, tov. vozil ter avtomobilov ponudbe ter glihanja že preko tel. ali sms-ov prav smešna.
Vedno pa obstajajo tudi RESNI kupci, ki jih je kot že rečeno čedalje manj.

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: http://goeasttour.com/
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 21 Avg 2016, 18:26

RESEN kupec je tisti, ki pride zadevo pogledat in po možnosti že pred nakupom zbere dovolj informacij in v glavnem VE kaj kupuje...odloči se dokončno na podlagi ogleda in infomacij od prodajalca.
V obdobju, ko sem prodajal svoja dva motorja je bilo nekaj firbcev, nekaj kibicev (taki, ki bi nekaj menjavali), celo nekoga, ki še ni vedel, kje bo dobil denar, se bi pa malo peljal (take imam najraje) in pri obeh motorjih je prvi RESEN kupec ki je imel v glavi razpucano kaj želi motor tudi kupil. No pri 800-ki je prvi RESEN kupec ostal brez vozila, ker mu časovno ni zneslo, da bi ga vsaj rezerviral z akontacijo. In tako je šel v roke (sem vesel da v prave) tistega, ki je vedel kaj želi, zadevo pozna in ima razčiščene pojme kaj bo za ta denar dobil.

Uporabniški avatar
kiwi
Obiskovalec
Reactions:
Kraj:: Haloze
Kraj: Haloze
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a kiwi » 22 Avg 2016, 10:06

A si že prodal 800tko tudi? Kdor je to kupil je res dobro kupil. Jaz če bi kupoval v tem rangu bi prišel z prikolico po tvoj motor brez da ga sploh kaj gledam ;) Enako velja za Laklovega, ker pač vem kakšen odnos imata do teh stvari.

Lp Boštjan

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 22 Avg 2016, 10:42

Jap...tudi 800-ka je šla. In verjamem da v dobre roke. Je pa zanimiva zadeva s to prodajo....nekaj so sicer klicarili....ampak potem so se čez vikend zvrstili trije...dva v soboto in eden v nedeljo. Odpeljal ga je nedeljski kupec...danes pa sta nakup potrdila še oba sobotna kupca....ali..."tko prvi-tome devojka".... ;)
In če sem pošten...sem vesel, da bo šel v roke nedeljeskega kupca...se spozna na zadevo, je skrben in bo motor vozil...odlična kombinacija. Od sobotnih je bil eden tiste sorte, kjer bi bil motor čez pol leta v razsulu....ni niti ločil kaj je Can-am in kaj Bombardier...je misli, da sta to dve različni firmi...ta drugi sobotni pa je v redu gospod...amapk bi z motorjem naredil kakih 400km. letno....to pa je za tak motor katastrofa.

Uporabniški avatar
lakl
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a lakl » 26 Avg 2016, 19:52

[quote="lakl"]Redno vzdrževan, redno servisiran, brez skritih napak, nikoli poškodovan ali prevrnjen, z vso maximalno opremo in še in še za resnega kupca...
Razlog prodaje? To, pa bo izvedel novi lastnik na štiri oči.

Vozilo ni več na voljo in tema se lahko zaklene, izbriše...!

Kupcu želim srečno in varno vožnjo.

PS!
Glede na govorice forumskih članov, da je bil zjahan motor, moram povedati, da je bilo vozilo popolnoma brez prask, poškodb, okvar, napak. Praktično-kot iz salona, kar lahko potrdijo trije člani foruma, kateri so bili pri meni na ogledu in prekratki z financami.
Vozilo je bilo prodano za oglaševano ceno in kupcu sem dodal še vso mojo opremo v vrednosti preko 2.5k€.

Zaključil sem neko obdobje, katero je bilo zelo lepo, uživaško... Z ATV vozilom sem spoznal veliko dobrih ljudi in tudi nekaj takšnih za katere mi je žal, da sem jih.
Poslavljam se od sveta ATV in ker sem človek, kateri išče vedno nove izzive si bom v kratkem našel neko novo življensko zabavo! Kakšno še ne vem! Mogoče celo- kaj pa vem! Pilot še nisem bil in šah še tudi nisem igral po osnovni šoli.

Imejte se lepo in vozite predvsem varno!

LP Lakl. :-$

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 26 Avg 2016, 20:36

Jah...taki motor najtežje kupi tisti, ki nima denarja, ali pa ve en kurc o zadevah pa mu je številka na variomatu premala.
Pol pač najdeš 1000 izgovorov, da ga ne kupiš....
Kakorkoli...to obdobje je zaključeno. In ker ti je bilo zadnji dve leti dolgčas, si boš zdaj kupil CF-a...ali pa Polarisa....v glavnem nekaj made in China... :mrgreen:

Odgovori