nakup novega quad
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Menges
- Kontakt:
Re: nakup novega quad
Mitja.l napisal/-a:Glede primerjave navora
https://youtu.be/Z9uD-CUqk6E
-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
freshslo napisal/-a: test vlecenja vrvi dveh bedakov!
...lahko bi še dopisal...višek denarja za jermene....
Verjamem da tudi veš kaj je navor.Mitja.l napisal/-a:Glede primerjave navora
https://youtu.be/Z9uD-CUqk6E
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
Mislim, da nima smisla več nadaljevati z dokazovanjem eni ali drugi strani. prepričan sem da bosta dva bregova ostala in mi na njih, vsak na svojem.
Kar je pomembno je to, da morebitni novi kupci atv-jev....KATERIHKOLI...pač realno vedo, kaj ob nakupu dobijo.
Številke na prospektih, nujno ne pomenijo, da so realne tudi v praksi.
Dokler bodo vožnje po nezahtevnih podlagah, makadamskih cestah in asfaltu...gredo več ali manj vsi skozi. Kadar pa so v igri resni tereni pa tiste številke na prospektih, lahko odločajo o resnih poškodbah, ali celo bog ne daj čem hujšem.
ZATO je pomembno da se tega vsi zavedajo.
Če poenostavim...kolikor daš na motor, toliko daš tudi nase.
Kar je pomembno je to, da morebitni novi kupci atv-jev....KATERIHKOLI...pač realno vedo, kaj ob nakupu dobijo.
Številke na prospektih, nujno ne pomenijo, da so realne tudi v praksi.
Dokler bodo vožnje po nezahtevnih podlagah, makadamskih cestah in asfaltu...gredo več ali manj vsi skozi. Kadar pa so v igri resni tereni pa tiste številke na prospektih, lahko odločajo o resnih poškodbah, ali celo bog ne daj čem hujšem.
ZATO je pomembno da se tega vsi zavedajo.
Če poenostavim...kolikor daš na motor, toliko daš tudi nase.
Prav imaš, imam še nekaj mojih filmu ki bi marsikoga spravili v slabo voljo, ampak ih ne bom dajal še tako sem prevec zakuhal celu stvar.Pozdrav za vse.
-
bugimajstr
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: bela krajina
ja na kanarčku je res mehak material..usaj konstrukcija je hudičevo slaba.. nč ne kritiziram..sam povem..Bogomolka napisal/-a:Neki je počlo na kanarčku.
A ke kak lastnik kodiaka 700 tle okol? 
Poslano z mojega FRD-L09 z uporabo Tapatalk
Poslano z mojega FRD-L09 z uporabo Tapatalk
Dobro! Pol pa naredimo tako!
Vzamimo eden vijak iz CF štirikolesnika in eno matico kupljeno v Merkurju ter jo dajmo v primež. Z moment ključem privijmo vijak v merkurjevo matico, tako, da bo max privita. Odvijmo in ponovimo vajo kakšnih 5X. Vajo ponovimo z vijakom iz "zlatarjevega" vozila. Uporabimo vedno enak moment in enako orodje!!! Lahko na koncu dodajamo moment in ugotovimo, kateri vijak je prej popustil.
Zakaj ta ideja? Ogromno vijakov sem imel v roki in jih privijal-odvijal a na koncu le vijaki držijo motor skupaj! Al pa tud ne
Rezultat pa javno objavimo kar tukaj
Pisce postov in vse anonimne bralce pozivam k sodelovanju...
Vzamimo eden vijak iz CF štirikolesnika in eno matico kupljeno v Merkurju ter jo dajmo v primež. Z moment ključem privijmo vijak v merkurjevo matico, tako, da bo max privita. Odvijmo in ponovimo vajo kakšnih 5X. Vajo ponovimo z vijakom iz "zlatarjevega" vozila. Uporabimo vedno enak moment in enako orodje!!! Lahko na koncu dodajamo moment in ugotovimo, kateri vijak je prej popustil.
Zakaj ta ideja? Ogromno vijakov sem imel v roki in jih privijal-odvijal a na koncu le vijaki držijo motor skupaj! Al pa tud ne
Rezultat pa javno objavimo kar tukaj
Pisce postov in vse anonimne bralce pozivam k sodelovanju...
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
Ne ga srat Lakl, bo še kašen >>anonimni<< inšpektor (ki tole bere po službeni dolžnosti) prišel matice zategovat, obenem bo pa iz kakega mopeda na skrivaj maznil vzorec blata in ga dal na analizo na kem. inštitut. Kasneje bo izbrana ekipa strokovnjakov z nalogom odšla na teren pobirat vzorce in jih bo dala analizirati z ciljem določitve lokacije, od kje je tista kepica blata...in tako bodo našli barabo...dajmo ga zločinca. Naj stane kolikor hoče, ampak dobili smo ga pa.lakl napisal/-a:in vse anonimne bralce pozivam k sodelovanju...
Sem naložil... in to povsem izven teme. Tako kot je že nekaj časa vse to zgornje pisanje. Je pa zanimivo, to pa.
ps: sem ravnokar obudil iz zimskega spanja Hondico. Grem na furco...
LP!
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
- frm
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: Šmarje Sap
- Kraj: Šmarje-Sap
Vse skupaj je že žalostno,kar se tiče te rubrike,razumem,vsi nekaj vemo,odprite temo,nove rubrike,pa se raspišite na polno,veselo vas bo brati.
2012 Yamaha Raptor 700R
- frm
- Obiskovalec
- Reactions:
Odsoten
janezk812@gmail.com
Začetnik
BRP outlander 650
Neprebrana objava11 Jan 2017, 22:08
No še enkrat vsem prav lep pozdrav najprej bi se rad zahvalil vsem uporabnikom ki ste mi karkoli pomagali pri odločitvi nakupa. Hvala
No tole je pa nova posodobitev po dveh kitajcih in enem tajvancu je pač tako, da moramo na svoji koži izkusit kar nekateri kar naprej trobijo na forumu je pač tako
Ne verjameš dokler ne poskusiš
Tule se ni bilo časa za kakšno lepotno operacijo je bilo potrebno preizkusit kako stvar laufa motor menjalnik.....
Slika
janezk812@gmail.com
Začetnik
BRP outlander 650
No še enkrat vsem prav lep pozdrav najprej bi se rad zahvalil vsem uporabnikom ki ste mi karkoli pomagali pri odločitvi nakupa. Hvala
No tole je pa nova posodobitev po dveh kitajcih in enem tajvancu je pač tako, da moramo na svoji koži izkusit kar nekateri kar naprej trobijo na forumu je pač tako
Tule se ni bilo časa za kakšno lepotno operacijo je bilo potrebno preizkusit kako stvar laufa motor menjalnik.....
Slika
2012 Yamaha Raptor 700R
- frm
- Obiskovalec
- Reactions:
Odsoten
janezk812@gmail.com
Začetnik
BRP outlander 650
Ne verjameš dokler ne poskusiš
Slika
janezk812@gmail.com
Začetnik
BRP outlander 650
Slika
2012 Yamaha Raptor 700R
frm napisal/-a:Odsoten
janezk812@gmail.com
Začetnik
BRP outlander 650
No še enkrat vsem prav lep pozdrav najprej bi se rad zahvalil vsem uporabnikom ki ste mi karkoli pomagali pri odločitvi nakupa. Hvala![]()
No tole je pa nova posodobitev po dveh kitajcih in enem tajvancu je pač tako, da moramo na svoji koži izkusit kar nekateri kar naprej trobijo na forumu je pač takoNe verjameš dokler ne poskusiš
![]()
Tule se ni bilo časa za kakšno lepotno operacijo je bilo potrebno preizkusit kako stvar laufa motor menjalnik.....![]()
![]()
Slika
-
janezk812@gmail.com
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: šentjur
janezk812@gmail.com napisal/-a:Menda se ja kaj vidimo na kaksnep srecanju pa dobite takrat![]()
janezk812@gmail.com napisal/-a:Menda se ja kaj vidimo na kaksnep srecanju pa dobite takrat![]()
Hahaha najboljši kitajski vijak je za enkratno uporabo.Vsaka primerjava CF in CanAm je prav smešna.lakl napisal/-a:Vsi iščejo vijake
-
bugimajstr
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: bela krajina
baje so na can-amu šraufi za pokrov variomata delani na kitajskem..ker majo nekateri kr probleme z njimi.beno5 napisal/-a:Hahaha najboljši kitajski vijak je za enkratno uporabo.Vsaka primerjava CF in CanAm je prav smešna.lakl napisal/-a:Vsi iščejo vijake
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
Ravno povsod pa kitajci niso za en drek šlosarji. Tudi kitajci znajo narediti kvalitetne stvari, a le te imajo svojo ceno. V delavnici imam nekaj kitajskih mašin, pa (do sedaj) nič ne odstopajo po kvaliteti od npr. japonskih ali nemških. Vse deluje b.p. tudi po isteku garancije. Prej bi rekel, da je npr, japonski stroj narejen na kitajskem in je le etiketiran v japonščini.bugimajstr napisal/-a:tut made in tajvan..pa na kakem kosu tut poše made in china..
Poceni stvari iz PRC so res zanič, ker dobra surovina na svetovnerm trgu je draga, repa pa skoraj zastonj. In če je šrauf iz repe... je pa poceni.
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Menges
- Kontakt:

-CanAm Outlander 1000 XT
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-Suzuki Intruder M1800R