Carina bo rekla še 10-15€
Lp.

Imaš flood ali spot verzijo?kiwi napisal/-a:Evo LED bar prišel. Ja sem bil sam presenečen nad tem koliko sem doplačal pošto oz. carinjenje. Po mojih izkušnjah (naročil sem že res ogromno stvari iz hongkonga) bi morala biti cena davek (na ceno +poštnino skupaj) plus obvestnina plus postopek in bi to bilo okoli 12€. Bilo pa je reci piši 3€ doplačila. Ni mi čisto jasno. Ali se je kaj spremenilo pred kratkim?
No v glavnem zadovoljen. Tudi s svetilnostjo. Čisto dovolj. Skoraj predaleč nese za moje potrebe. Bi rajši še malo več širine kot pa dolžine snopa.
Gume pa mi je lokalni vulkanizer napumpal na 0.8. Kakšno furo bom naredil še z tako napumpanimim da se lepo uležejo potem pa jih spustim na okoli 0.4 in scentriram.
Lp Boštjan
Se strinjam s tabo. Enak led bar na Polarisu z istim prvotnim namenom (pluženje).kiwi napisal/-a:Zdravo!
To je kombinirana verzija. Na linku je lepo označeno na eni slikici.
http://www.aliexpress.com/item/7-8-inch ... 09920.html
Stranski dve (levo, desno) led sta flod, sredinski dve pa spot. Za dlje in normalno vožnjo po cesti imam itak serijske luči saj teh niti ne bi smel uporabljati v prometu. Pri pluženju ali pa na terenu pa je meni bolj pomembno da dobro vidim recimo 5 - 10m pred sabo kot pa 50m.
Lp Boštjan

Ne vem ce razumemo isti pojem ,Driftanje.Na mokrem asfaltu Ceroske itak imaju zelo slab oprijem zato je driftanje super.Rad bi vidu koga ki drifta po ovinkih na suhom asfaltu in to še z sopotnikom.Rogi napisal/-a:Sem imel ceroske na moji 400tkim pa je kljub teži gum, moji teži in še ženini še vedno lepo driftala okoli ovinkov tako na makedamu kot na asfaltu, je pa precej pomembno tudi kako imaš napumpane.Fran napisal/-a:Bom odgovoril na predhodni post, ko me tadej sprašuje, s katere strani sem pobrusil podložko pri one way ležaju. Ker je že nekaj vode preteklo od brušenja se ne spomnim več, vem pa da sem pobrusil zadevo do te mere, da ni več v sklopu zavirala zadeve. To sem naredil na več variomatih in povsod je delovalo.
Pa če lahko še kiwijev post komentiram. Gune Ceroske so res kvalitetne ampak na 400 kubikov jih pa nebi dal. To sem enkrat že imel priložnost probat, preteška guma za švoh stroj in konec je vrtenja kolesa v prazno, no mogoče še kdaj uspe, drugače pa čim lažja guma.Glede distančnikov pa nisem prepričan sem jih pač imel na razširjenih alu platiščih. Ceroska je prav v redu guma edino kakšenkrat več se je potrebno vitlat kot s kakšnimi Big horn ali podobnimi terenskimi gumami.
Več kot solidno. Mi se vozimo vsako zimo po snegu po gozdnih poteh, kjer je tako polovično očiščeno in prav lepo gre, tudi pri pluženju nisem imel nobenih težav. Verjetno v pol metra celega ne bo enostavno (tega še nisem probal) a za tisto uživaško vožnjo i pluženje bodo kar vredu!GHost14 napisal/-a:Kako pa se Ceroske kaj obnesejo v snegu? Stlačenem, v celo...pač v snegu.