Brute Force 750ccm

Odgovori
Uporabniški avatar
Lavrin sport
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Semič
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lavrin sport » 20 Mar 2009, 11:06

Srečno tudi z moje strani.
Pa saj dvakrat več km kot z cofotom.

Cofko je zakon
:111:

Uporabniški avatar
Deyan
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Šentvid pri Stični
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Deyan » 20 Mar 2009, 15:34

Civava in 4X4 čestitke za novo zverino in čim več varnih km vama želim.

Upam, da nas lastnike cofkotov, v prihodnosti ne pozabiš in nas razveseliš še s kakšnim nasvetom ob morebitnih težavah.

Uporabniški avatar
Rogi
Poznavalec
Reactions:
Kraj: Plave - Posočje
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Rogi » 20 Mar 2009, 20:17

Čivava čestitke tudi z moje strani. :klapklap :klapklap :klapklap

Sedaj ko ne boš imel kaj "šraufat" bi pa mogoče razmislil kako bi ga podaljšal. Vsaj pri nogah se mi zdi, da je precej na tesno. :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Škofa Loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 20 Mar 2009, 21:17

Rogi napisal/-a:Čivava čestitke tudi z moje strani. :klapklap :klapklap :klapklap

Sedaj ko ne boš imel kaj "šraufat" bi pa mogoče razmislil kako bi ga podaljšal. Vsaj pri nogah se mi zdi, da je precej na tesno. :lol: :lol: :lol:
Da bo Naša 4x4 imela kam noge dati sem že poskrbel. Rešitev je kar posrečena navažnejše pa je, da mene ne moti :D
No po dveh dneh živlenja v garaži je rezultat takšen:

Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika

Danes sva opravila z našo tudi prvo spoznavno vožnjo. Pridružil se je tudi Klubski šejk. V klanec z lahkoto klub blokadi na zajli trga. Kljub temu, da sem imel spredaj kantico z bencinom 5 l in nekaj orodja vse skupaj caa 10 kil je pri voznji na asfaltu v klanec na ovinkih potrebna previdnost. Potrebno bo dodati še eno kantico za 5l in pa obvezno raširiti gume. Vzmetenje je bilo potrebno zatrditi do konca in včasih je še vedno premehko. Belavnica je zelo odzivna in zelo lahka za
upravljanje. Vožnja navzdol po makademu zelo stabilna. Zaenkrat dovolj. Jutri moram nabrati kilometre za servis. Drugi teden bom pa testiral razne raširitve in različne gume.
Pa še nekaj v enem letu kar sem imel cofota mi ni nič samo od sebe stran padlo, pri Kaviju pa že kar na prvi vožnji sistem na prednji ročki , ki pomaga zavirati zadnja kolesa. :evil: Pa še kaj bi se našlo apak pustmo malenkosti kot bi rekel naš Podmorničar :D
Kakšen vtis pa lahko napiše tudi Cdflip, ki se je danes malo popeljal z njim poizkušino.

l.p.civava

XXXL
Poznavalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a XXXL » 21 Mar 2009, 08:10

Že vidim idejo za naslednjo izboljšavo... ogrevane ročke za sopotnika... :D

Uporabniški avatar
Jure
Moderator
Reactions:
Kraj: Škofja Loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Jure » 21 Mar 2009, 09:03

Civava, za tegale pa lahko prideš po sprednjo potovalno torbo. K takili pridobitvi pa ti jo že priložim!

http://www.r-parketi.si

Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 21 Mar 2009, 10:11

XXXL napisal/-a:Že vidim idejo za naslednjo izboljšavo... ogrevane ročke za sopotnika... :D
Ti pa vidiš daleč v prihodnost :D . Jaz sem imel najprej v mislih ogrevane ročke za šoferja :adly .

Sploh pa moram najprej zadnji lonec popraviti. Po enodnevni uporabi je namreč razpadel :evil: . Zgleda , da bo treba do Hurcota, da mi da še eno nalepko od BMW ja. Mogoče bo potem mir. Pri cofotu se je obneslo :roll:

Jure hvala za ponudbo in dobre želje :D

l.p.

Uporabniški avatar
hurco
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: škofja loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a hurco » 21 Mar 2009, 10:11

Enkratno si tole zrihtal! :4x: Če boš danes do časa doma, pridem preiskusit šank zadaj!

Uporabniški avatar
Hunter66
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Nova Gorica

Odgovor Napisal/-a Hunter66 » 21 Mar 2009, 10:28

Civava napisal/-a: Sploh pa moram najprej zadnji lonec popraviti. Po enodnevni uporabi je namreč razpadel :evil:
Pa še nekaj v enem letu kar sem imel cofota mi ni nič samo od sebe stran padlo, pri Kaviju pa že kar na prvi vožnji sistem na prednji ročki , ki pomaga zavirati zadnja kolesa.
l.p.
Popolnoma vse kamor so utaknili prste Italiani na KL je na tem vozilu v ku****.Zelo so se potrudili za ga farderbat :evil:
Tisti glup mehanizem za povezavo nozne zavore z prednjo je tudi meni odpadel prvi dan...potem sem dal avtoblok matico da je mir.
Auspuh jim je na KL uspelo unicit tako da so ga prerezali po polovici in nekaj zelo slabo zavarili noter.
Tu je clovek ki dela auspuhe za avte in ostalo in mi bo za nov lonec racunal 80€.

Po Slovenskih smrtno nevarnih cestah varno samo še z ATV-ji !!!

XXXL
Poznavalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a XXXL » 21 Mar 2009, 11:06

Civava napisal/-a:
XXXL napisal/-a:Že vidim idejo za naslednjo izboljšavo... ogrevane ročke za sopotnika... :D
Ti pa vidiš daleč v prihodnost :D . Jaz sem imel najprej v mislih ogrevane ročke za šoferja :adly .

l.p.
Počakaj, da to prebere vaša4×4, potem ta ''daleč v prihodnost'' kar na enkrat ne bo več tako daleč... :lol:

Uporabniški avatar
Presko
Začetnik
Reactions:
Kraj: Gorenjska
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Presko » 21 Mar 2009, 11:50

Pozdravljen Čivava,
jah super si ti tole zrihtou :shock: , si mi dal kakšno idejo za mojega rumenčka. :lol:
Sm vidu iz slik, da si obesu tud že GPS gor.Zanima me ko tole kej kaže po hosti, so karte ?Imam tud željo si kej tacga naštimat.
LP!

Uporabniški avatar
Hunter66
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Nova Gorica

Odgovor Napisal/-a Hunter66 » 21 Mar 2009, 12:08

Adriaroute TOPO v2.11 na Garminu kar nekaj pokriva,ceprav ni prav vseh vlak in stez .

Po Slovenskih smrtno nevarnih cestah varno samo še z ATV-ji !!!

piko2
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Solčava - Zgornja Savinjska dolina
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a piko2 » 21 Mar 2009, 14:26

Še čestiteke z moje strani. To je eden mojih njaljupših mopedov. Jaz si ga pač ne morem privošit, zato sedaj iščem cenejše. In še vse pohvale za izbolšave.

Uporabniški avatar
Pero
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Zgornja Kungota
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Pero » 21 Mar 2009, 17:10

No, moram rečt da si večino super zrihtal. Ti je pa nekaj ušlo. Na zadnji balanci manjka ročica za zavoro. :lol:

Po turi paše pošten počitek:
Slika

Uporabniški avatar
jevi
Obiskovalec
Reactions:
Kraj:: Kozjanski park
Kraj: Kozjanski park

Odgovor Napisal/-a jevi » 21 Mar 2009, 17:19

Zanimivo, tudi jaz sem izgubil vijak na mehanizmu za zavoro. Iste gume, vitel in kovček zadaj - kot bi gledal slike mojega BF-ja.
P.S. Auspuh mi še dela normalno.

LP Jevi

-------------------------------------------------
2009-2015 Kawasaki Brute Force 750 4x4
2016-2017 Polaris sportsman 570
2017-2020 Polaris sportsman 850
2022-????? Stels Guepard 850
------------------------------------------

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 21 Mar 2009, 20:45

Pero napisal/-a:No, moram rečt da si večino super zrihtal. Ti je pa nekaj ušlo. Na zadnji balanci manjka ročica za zavoro. :lol:
Naša4x4 pravi, da bi raje še eno ročko za gas imela :D

Danes sva z Cdflipon naredila eno krožno vožnjo Škofja Loka, Cerkno, Tolmin, Železniki in nazaj v Škofjo Loko. Nekaj makedama in večinoma asfalta. Toliko, da sem dobil občutek za motor in kako mora biti podvozje nastavljeno. Ugotovil, da gume tresejo nenormalno. popoldne odšel do vulkanizerje rezultat dve krivi feltni. Pri centriranju gum odkril še tole.

Slika Slika Slika Slika

Na prvi pogled manšeta ni počena zato ne vem od kje ta mast. Po položaju masti sodeč je sigurno prišla iz manšete, ker se lepo vidi kako jo je centrifugalna sila mast razporedila okoli.

Za enkrat ko jebe Japonce živeli Kitajci tam vsaj veš da si kupil jajca tukaj si pa dal še enkrat več denarja pa imaš še vedno jajca.

l.p.civava

p.s. A sem omenil oljni madež na vrhu mašine?

sandihab
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Murska Sobota
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a sandihab » 21 Mar 2009, 20:54

uh Čivava, čestitke,a zapuščaš rubriko cf 500???verjetno pa ne svet šrufanja.
Ka pa ta mast?je verjetno čist prazna zdaj manžeta.Ni mi jasno od kod ta masnoča?!
polno varnih kilometrov ti želim.vaši 4×4 pa le daj zavoro na ročko.

Uporabniški avatar
Kovk
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Kovk » 21 Mar 2009, 21:04

Dragi dr. Čivava,
ko prideš spet s 4x4 na pivo, prosim pridi s cofkotom, da si ne boš delal blamaže (prejšnjič je moj ata, ugotovil, da imaš boljšo firmo mopeda ko jaz, ti že veš...)--:lol:
Tradiconalni (drugi?) piknik, na Kovku ko bo :shock: , pridita prav tako s cofotam, ker latos ne bomo smo pili in jedli.......imam še toliko drv za pospravit. To pa očitno s tvojo novo Kavko ne bo šlo.
Drugače pa ti želim obilo užitkov ob spoznavanju novih tehničnih rešitev, mimogrede, takili so pogruntali Just in Time - kar pomeni : točno takrat ga boš spet šranfov- :bbb:

Eppur Si Muove !

Franc
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Prlekija
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Franc » 21 Mar 2009, 21:46

In šraufanje se nadaljuje :ufff:

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 21 Mar 2009, 22:12

Saj pravim, da potrebijem nalepko od BMW ja :D . Če jo prav hitro ne dobim se zna narediti, da mi Kavi razpade :evil:

l.p.

Uporabniški avatar
freshslo
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Menges
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a freshslo » 22 Mar 2009, 02:07

Ne morem verjeti svojim ocem. Potem je res kar pravijo za Kawasakija. Zalostno ! Jaz se na tvojem mestu sploh ne bi ukvarjal s tem. Na prikolico, nazaj do prodajalca in zahtevaj novega ! Ce ne bo slo lepo, se zacni sklicevati na stvarno napako in inspekcijo.

-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X

Uporabniški avatar
Lavrin sport
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Semič
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lavrin sport » 22 Mar 2009, 05:58

Freshslo ni to to, kar si napisal "slab motor" nima zastojn imena dr.civava,
pa možakar pove in napiše vse, dobro in slabo in da ne pozabim nobene hvale ni pri njemu, vedno odgovori pametno.
PS Lastniki kawasakijev bote malenkost z sklomjeno glavo hodili.

Cofko je zakon
:111:

Uporabniški avatar
brinovc
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a brinovc » 22 Mar 2009, 07:01

No, malo ustavite konje glede šimfanja. Čutim kar malo privoščljivosti v nekaterih zgornjih stavkih.

Čas oz. kilometri bodo pokazali, kako dejansko stvar stoji ali se vozi.
Verjamem tudi, da bo Čivava sproti in korektno obveščal o morebitnih napakah tega modela (verjamem, da jih ima prav vsak atv - tudi moj), kar pa veliko forumašem ni ravno v navado. Pišejo, kako se vozijo in vozijo, pa se oglasim pri Jakatu na kavi...in čigav je pa tisti atv? Od tega in tega. ????

Torej Čivava, ne kaže drugega kot gonit mrcino dokler je v garanciji. Če je iz putra, se bo hitro pokazalo. Če pa ne, bo ostala samo še fovšija, privoščljivost pa izginila.

LP!

Uporabniški avatar
snezzak
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a snezzak » 22 Mar 2009, 07:55

Se strinjam s tabo Brinovc saj večina misli da je Dr.Civava doslej korektno poročal o težavah ki jih je imel s Cofotom. Kot spremljam vsi ostali CF lastniki niso skupaj napisali 10% vseh napak katere je Dr.Civava odkril in opisal za svojega.
Tudi najboljši imajo včasih kakšno začetno kihanje.

SYM Quad Lander 250
Včasih mal prešvoh - včasih mal prehiter

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 22 Mar 2009, 08:03

Včerašna izjava je bila tudi malo pravokacije. Feltne je že vulkanizer spravil v red tako, da borb z belavnico ni več. Ostalo bom pa zdajle preveril. Je pa res kar pravi Brinovc treba bo še malo počakati kajti po prvih 170 kilometrih še ne moremo soditi. Vse ostalo zaenkrat izgleda bp.

l.p.

Odgovori